Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Rose jest utalentowana i do tego ma fantastyczną oryginalną urodę, w życiu. no i przynajmniej nie spędziła pół swojego życia na solarium ;):). najbardziej lubię ją w "Charmed" A wam podoba się jej styl? (blada, mocno podkreślone usta, czarne włosy)

Lovely_Paige

zgadzam się jest bardzo fajna i nie wiem dlaczego wszyscy ją nie lubią

Lovely_Paige

Zgoda w 100%!! Jest najlepsza a po roli w "Grindhouse" będzie jeszcze sławniejsza.szkoda,że nie było jej jeszcze w Polsce :(

Lovely_Paige

też się zgadzam !!! rose jest super !! no ale cóż zrobić jak inni wolą takie ,,gwiazdeczki'' jak shannen doherty czy nicole richie . ale ważne że my ją lubimy !

Phoebe123

Yy na jakiej podstawei uwazasz ze Shannen jest gwiazeczka ? Gwiazdeczka to jest Britney, Lindsay Nicole itp. Shannen i Rose maja wielki talent i obie je uwielbiam ;* Wciaz graja w wielu filmach i mam nadzieje ze tak zostanie . A co do lubienia kazdy lubi kogo innego i nie ma co porownywac Rose i Shannen . Bo to zupelni dwie inne osoby . Zreszta one sie przyjaznia ;) A ja uwielbiam je ubie .

Lovely_Paige

Paige ty moja kochana :) gdzie się zapodziała Rose? tzn wiesz ta użytkowniczka no ale już jest ok między nami no ale nie widzę coś jej

JustFurious

to ja tylko teraz zmieniłam i zdjęcie .teraz

mam nick cherry .

Phoebe123

ahaa ok :)

JustFurious

ty też zafundowałaś sobie zmiany widzę

Phoebe123

no właśnie tak hehe tak jakoś bo kobieta zmienną jest :D tylko że Ciebie nie mogłam poznać :P bo bardzo diametralnie zmieniłaś swój nick i fotkę :D buźka

JustFurious

no tak wiem.

Phoebe123

i obu paniom wyszła ta zmiana na lepsze;) wasze aktulane avki bardzo mi się podobają;) zresztą Rose jak i Shannen zawsze wychodzą fantastycznie, bo mają oryginalną urodę;)
p.s ja też z początku nie poznałam Cherry;)

Lovely_Paige

paige czyżbyś zaczęła lubić shannen doherty ? zawsze odkąd cię poznałam na forum mówiłaś , że shannen jest brzydka . coś się zmieniło ?

Phoebe123

a i dzięki paige . twój avek też jest fajny

Phoebe123

nie, nie napisałam, że ją lubię, tylko, że ładnie wychodzi na zdjęciach;) Shannen uważam, że jest najmniej urodziwa z Czarodziejek, ale to moje zdanie;) jednak na avku Prue wyszła fantastycznie;)

Lovely_Paige

dla mnie shannen nie jest ładna ale na tym zdjęciu może być według mnie

Phoebe123

ale może zakończmy temat shannen dla mnie jest ładna i ją bardziej lubię! najbardziej! to jest forum o Rose ! więc lepiej zakończmy temat Shannen nim znów sie pokłócimy!

JustFurious

no właśnie, każdy ma swoje zdanie;) dzięki za miły komentarz Prue;) a co do tego, że Rose klnie słyszałam (a raczej czytałam) też;)
a co do Shannen to jeszcze raz oglądam sezon 3 czarodziejek i uważam, że odcinki z nią były bardzo ciekawe;) jeszcze ją polubię dzięki tobie Prue;)

Lovely_Paige

hihihi :D a właśnie pytanko małe masz ściągnięte na komputer te odcinki? czy oglądasz na sc-fi channel czy jakoś tak?? bo właśnie próbuję wszędzie ściągnąć ale nigdzie nie mogę :( bo a to nie ma a to za dużo mb i mi internet odłączy jedyną moją nadzieją był youtube ale nie wiem czemu YOUTUBE pousuwał i zablokował wszystkich użytkowników którzy mieli ściągnięte w kilku częściach czarodziejki :((

Lovely_Paige

rose mcgowan klnie ??? gdzie to czytałaś ?? no ale to chyba normalne , bo jak ja się zdenerwuje to też lubię sobie poprzeklinać .

Phoebe123

tylko że ona klnie jak szewc hehe wyczytałam to w TO&OWO jak również w internecie

JustFurious

hmmm... a oglądam Charmed na YOUTUBE, ale ostatni raz wchodziłam oglądać je w tamtym tygodniu;) ale jeśli prawie wszystkie odcinki pokasowali to biednie;/ bo ja nie wiem jak się je ściąga, oglądałam tylko na YOUTUBE;/

Lovely_Paige

Ja też bardzo lubię Paige. Kiedy Prue umarła, ona była jeszcze niedoświadczona, dziecinna. Wtedy od razu ją polubiłam. I nadal lubię.