Rose jest utalentowana i do tego ma fantastyczną oryginalną urodę, w życiu. no i przynajmniej nie spędziła pół swojego życia na solarium ;):). najbardziej lubię ją w "Charmed" A wam podoba się jej styl? (blada, mocno podkreślone usta, czarne włosy)
Zgoda w 100%!! Jest najlepsza a po roli w "Grindhouse" będzie jeszcze sławniejsza.szkoda,że nie było jej jeszcze w Polsce :(
też się zgadzam !!! rose jest super !! no ale cóż zrobić jak inni wolą takie ,,gwiazdeczki'' jak shannen doherty czy nicole richie . ale ważne że my ją lubimy !
Yy na jakiej podstawei uwazasz ze Shannen jest gwiazeczka ? Gwiazdeczka to jest Britney, Lindsay Nicole itp. Shannen i Rose maja wielki talent i obie je uwielbiam ;* Wciaz graja w wielu filmach i mam nadzieje ze tak zostanie . A co do lubienia kazdy lubi kogo innego i nie ma co porownywac Rose i Shannen . Bo to zupelni dwie inne osoby . Zreszta one sie przyjaznia ;) A ja uwielbiam je ubie .
Paige ty moja kochana :) gdzie się zapodziała Rose? tzn wiesz ta użytkowniczka no ale już jest ok między nami no ale nie widzę coś jej
no właśnie tak hehe tak jakoś bo kobieta zmienną jest :D tylko że Ciebie nie mogłam poznać :P bo bardzo diametralnie zmieniłaś swój nick i fotkę :D buźka
i obu paniom wyszła ta zmiana na lepsze;) wasze aktulane avki bardzo mi się podobają;) zresztą Rose jak i Shannen zawsze wychodzą fantastycznie, bo mają oryginalną urodę;)
p.s ja też z początku nie poznałam Cherry;)
paige czyżbyś zaczęła lubić shannen doherty ? zawsze odkąd cię poznałam na forum mówiłaś , że shannen jest brzydka . coś się zmieniło ?
nie, nie napisałam, że ją lubię, tylko, że ładnie wychodzi na zdjęciach;) Shannen uważam, że jest najmniej urodziwa z Czarodziejek, ale to moje zdanie;) jednak na avku Prue wyszła fantastycznie;)
ale może zakończmy temat shannen dla mnie jest ładna i ją bardziej lubię! najbardziej! to jest forum o Rose ! więc lepiej zakończmy temat Shannen nim znów sie pokłócimy!
no właśnie, każdy ma swoje zdanie;) dzięki za miły komentarz Prue;) a co do tego, że Rose klnie słyszałam (a raczej czytałam) też;)
a co do Shannen to jeszcze raz oglądam sezon 3 czarodziejek i uważam, że odcinki z nią były bardzo ciekawe;) jeszcze ją polubię dzięki tobie Prue;)
hihihi :D a właśnie pytanko małe masz ściągnięte na komputer te odcinki? czy oglądasz na sc-fi channel czy jakoś tak?? bo właśnie próbuję wszędzie ściągnąć ale nigdzie nie mogę :( bo a to nie ma a to za dużo mb i mi internet odłączy jedyną moją nadzieją był youtube ale nie wiem czemu YOUTUBE pousuwał i zablokował wszystkich użytkowników którzy mieli ściągnięte w kilku częściach czarodziejki :((
rose mcgowan klnie ??? gdzie to czytałaś ?? no ale to chyba normalne , bo jak ja się zdenerwuje to też lubię sobie poprzeklinać .
hmmm... a oglądam Charmed na YOUTUBE, ale ostatni raz wchodziłam oglądać je w tamtym tygodniu;) ale jeśli prawie wszystkie odcinki pokasowali to biednie;/ bo ja nie wiem jak się je ściąga, oglądałam tylko na YOUTUBE;/