Roselyn Sánchez

Roselyn Milagros Sánchez Rodríguez

7,4
2 401 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Roselyn Sánchez

Moje pytanie brzmi kiedy admistracja wreszcie spowoduje że na tym portalu będzie można założyć jedno konto .Bo tak promuje nieuczciwośc ( fani jakiś pseudoagwiazd jak ta powyżej zakładają po 1000 kont przez co ulubieni aktorzy ludzi którzy się nie chcą zniżać do takiego poziomu spadają żałośnie nisko ) .

Wierzysz w to, co piszesz? Co za gówno, że niby za krótki. A co, mam epopeje napisać?

Masz schizofrenię?

Nie pozdrawiam.

Może to jeden z tych co kocha inaczej?
Nawet jak by była kiepską aktorką (a oglądam właśnie Statek Miłości i nie ma się w zasadzie za co wstydzić) to i tak jest super the cipką! I to już wystarczy normalnym facetom :)

gandalfszalony

A tak swoją drogą to trzeba być potwornie dziecinnym żeby podniecać się do rankingu aktorów i aktorek. Weź kup sobie misia i mu się wyżal że twój ulubieniec ma za mało punktów.

PS
adwocem, to jak sobie tą jednokontowość wyobrażasz? Myślisz że w jakim kolwiek serwisie pracuje sztab ludzi i sprawdza IP komputera każdego konta? Maili możesz mieć ile chcesz i już masz kolejne konto, a tak swoją drogą nie wiem czy wogóle takie szperanie po IP komputerów to jest legalne bo to chyba moze tylko policja. Naiwniak.