Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

Właśnie wróciłem z T3. Mega film, super laska i dobrze grała, na pewno lepiej niż co
poniektórzy. A żeby oceniać jej gre na podstawie trailera? Śmiech na sali. Z przyklaskiem

kepisty89

A premiera nie jest 1 lipca? bo jak tak to dziwne żebyś mógł być na filmie który nie miał jeszcze swojej premiery w Polsce

Zaczarowana109

Bo jakoś to tak dziwne że od wczoraj sa pokazy przedpremierowe.

Zaczarowana109

Również byłem na T3 na pokazie przedpremierowym i muszę przyznać, że nawet dobrze zagrała. Oczywiście nie mogę jej oceniać po jednym filmie, ale naprawdę mogło być gorzej jak na laskę z zerowym doświadczeniem.

Zaczarowana109

Premiera 1 lipca, ale już 29 czerwca można było obejrzeć T3 w Trójmieście, w Multikinie :) Polecam :)

kepisty89

wczoraj bylem w kinie i tak, laska pierwsza klasa ale jestem zaskoczony ze to jej pierwszy film i w takiej wielkiej produkcji......ladny start ale od czegos trzeba zaczac :) przede wszystkim po jednym filmie i to nakierowanym na akcje nie pozna oceniac aktora, zobaczymy jak sie rozwinie.

zales_0490

soory, mialo byc nie mozna oceniac :PP

zales_0490

no a film za granica ogladalem to nie wiem jak to w polsce ale przeciez bardzo czesto sa pokazy przedpremierowe

kepisty89

Zgadzam się całkowicie z kepisty89.
Godnie zastąpiła Megan :] Czekam na następny film z nią w roli głównej ;]

lizek8

a mnie mało interesuje czy to jej pierwszy czy setny film, idąc do kina nie zastanwiam się kto grał w jakich produkcjach, oczekuje tylko minimalnych zdolności, a jej posągowy wyraz twarzy był trochę irytujący, może urody jej nie brakuje, ale umiejętności odrobinkę tak - i to właśnie uważam za minus filmu

EternaLLive

Popieram przedmówce. Może i jest z niej super laska, ale jej pokerowa mina wszystko psuła