Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

No ale skoro ma tu swoja stronke to musi miec niezły talent, no albo dwa. Ode mnie ma dyszke oczywiście.

Dude_

moim skromnym zdaniem jezeli bedzie miala zastapic Megan Fox w filmie Transformers 3 to slabooo wypadnie

Dude_

durny jesteś skoro oceniasz ją na 10 a nie widziałeś z nią nic.. zapewne pierwszy raz o niej usłyszałeś w newsie

Dude_

Skoro wystąpi w Transformers 3 top tylko dlatego że nieźle wygląda i ma być dodatkiem do filmu by pryciągnąć wi krzą publiczność

Maniak003

"Skoro wystąpi w Transformers 3 top tylko dlatego że nieźle wygląda i ma być dodatkiem do filmu by pryciągnąć wi krzą publiczność " To zle? ;)Mnie sie taka idea bardzo podoba. Ten gatunek filmu ma sie opierac chyba na wybuchach, strzelaninach, akcji i efektach specjalnych a nie na super grze aktorskiej. Jezeli dodac do tego piekna dziewczyne to film powinien byc dobry. Oczywiscie nie oczekumy idac do kina wielkiej fabuly czy madrosci jakie mozna z tego tez wypadu wyciagnac :)I jak to kiedys powiezial Al B. po wizycie w kinie w jednym z odcinkow pewnego starego serailu: "Akcja, przemoc i wielkie balony. Doskonaly film". Coz. Punkt widzenia zalezy od punku siedzenia ale czasem ciezko sie z nim nie zgodzic ;)

Azirafael

ale to nie znaczy, że od razu trzeba dać 10 aktorce której się nawet na oczy nie widziało w filmie

Dude_

Ej no co z wami, czemu jej ocena spada? 12 osób zagłosowało i już ma 7,6. Ślepi jesteście?

Dude_

nie wiem po co ja chwalisz,już wolałam ta fox,przynajmniej nie wyglądała tak tępo i chuuuuuudo jak ta...a teraz co blondi przy silnikach?jak z legalnej blondynki...:p

Dude_

Tu się ocenia grę aktorów a nie wygląd Dude_ :P :P .

Dude_

Zaczekajcie z ocenami do momentu az zobaczycie ja w filmie ; ]

Dude_

hehe dobree :)

Dude_

W jakim filmie przed Transformers widzieliście Megan Fox? Zagrała dwie czy trzy rólki, dobrze że ją chociaż wymienili w obsadzie. Po Transformersach też niczym szczególnym się nie wyróżniła, ładna z niej dupa i tyle. Rosie Huntington-Whiteley na pewno ma co najmniej taki talent jak Megan ^^^

Krzysto

To jaki ma talent okaże się jak zobaczymy ją w jakimś filmie, ale skoro występuje na pokazach mody The Victoria's Secret Fashion Show to na pewno z niej dobre ciałko:P Poza tym wystąpiła w Britain's Next Top Model S05E15 :D Nie oglądałem, ale jak ktoś chce ją koniecznie zobaczyć przed Transformersami to prosze :D

Dude_

Nieznana szerzej blond-modelka na planie filmowym "Transformers 3" ? I to bez wcześniejszej jakiej większej roli ? Nie jestem fanem Megan ale aż tak źle nie grała by ją zastępować mało znaną twarzą... Osobiście wogóle bym mógł każdą z poprzednich 2-ch części obejrzeć bez M.F. i niewiele bym stracił, ale teraz wychodzi na to, że w kolejnej części stracę swój czas w kinie filmu na seans, który wypromuje kogoś takiego...

SobiOne

Ooo nie...nie zagrała jeszcze w żadnym filmie a oni walnęli ją do Transfomersów??