Wpadłam na pomysł tego konkursu, dzięki Madleen :) Zasady bardzo proste. Wyobraźcie sobie, że wylądowaliście na bezludnej wyspie i możecie zabrać tylko 3 filmy, nie więcej tylko 3. Jakie zabierzecie? Sądzę, że w większości będzie grał SRK, więc umieściłam tutaj ten konkurs. Ale oczywiście mogą być także filmy w których on nie gra. Dobra zmieniam zasady. Wiem, że wybór jest trudny to tych filmów może być najwięcej 5.
Mój wybór
1.K3G
2.Coś się dzieje
3.Fanna
4.Gdyby jutra nie było
5.Don
Jasne. Nie ma sprawy. Ona bardzo lubi bawić się w takie rzeczy. Każdy ma jakiegoś kręćka. Ona na punkcie horoskopów – my na JEGO.
JAK umiesz się z tymi horoskopami bawić to mi tez możesz zrobić:)
Apropo mnie to lepiej u mnie emocjonalnie i intelektualnie niż fizycznie:P I to byś ie akurat zgadzało:)
Ja mam 99% zgodności emocjonlanej i intelektualnie też nie źle więc sadysfkacjomuje mnie mój wynik.Karolinko co do zdjęcia to faktycznie przegięcie ja się w ogóle do rzadnego fank clubu nie zapisałam bo zauważyłam że tam te kluby zakładają stuknięte 13 , 14 latki które używają określenia Szaruś , Szaruczek albo o zgrozo naj gorsze co może być Szary nie dobrze mi się robi.Zauważyłam że reszta jej fturuje podoba im się to smutne.Co do komentarza twojego pod zdjęciem został skasowany.Faktycznie nie ma się co porównywać do tego typa bo dlaniego to zaszczyt jak powiedziała Marquereite.Trochę mnie jednak zdziwiłaś Karolino bo jako jedyna dałaś się sprowokować.
Mnie rozboiło to i również uważam to za przegięcie
http://i39.tinypic.com/2hr3nmo.jpg
to skopiowałam z naszej-klasy.Ludzie tracą kontakt z rzeczywistością.
Czekaj, czekaj... czy ja czytam... mój zbok z biczem?? Kurcze w szkole jestem i mi zdjęcia nie wyświetla:/ Jestem załamana:P A ma ktoś orginalnego linka???
R ค ɴ c i ค ®♥ ♥{Dєvu$}♥^;*tyLko TY mÓj meɴelkU i ZBoczuSzQ (қоснαм ɴA zaFfSze RazeM:* Dil کe :* LovVe mEra)nazwa konta autora jednego z podpisów pod zdjęciem na tym koncir ręce opadają.
Albo ktoś kto go nie lubi robi sobie jaja chociaż nie wieże że komuś by się chciało tyle zdjęć nazbierać jakby go nie lubił a jeśli faktycznie fanka/an Shah Rukha to jest chyba niepoczytalna osoba bo normalne to to niejest.
Przeczytałam wypowiedź SHAHRUKHA odnośnie sztuki filmowej i pokoju, jaką Perity umieściła w Swoim blogu. Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem pod dużym wrażeniem. Pięknie powiedziane, z dużym wyczuciem problemu, dodał delikatne odniesienia do SWOJEGO życia prywatnego, a co mnie powaliło już zupełnie, to fakt, że nie był fałszywie skromny. Jest Królem i nie ukrywa tego. Przypomniało mi się też, jak zasnął kiedyś podczas przerwy na planie filmowym w jakimś szałasie. Gdy się obudził, zobaczył wokół SIEBIE około pięćdziesięciu (!!!) ludzi w milczeniu przypatrujących się jak śpi. Słodkie. To o czymś świadczy. Nie hałasowali, nie budzili GO prosząc o autograf, tylko czekali, aż SAM się przebudzi. Pokazali MU też ołtarzyk, na którym umieścili JEGO zdjęcie obok figurek bóstw. Wzruszyło mnie JEGO podejście do całej tej sprawy. Kiedyś powiedział, że jest dwóch SHAHRUKHÓW: jeden aktor, drugi zwyczajny facet (jakby to było możliwe – „zwyczajny”?). Dlatego daje SOBIE radę z uwielbieniem fanów i nie wariuje. Salmanowi też by to się przydało. Nie gadałby takich głupot.
Widze że nie które dziewczyny się złamały i odpowiedziały na tą prowokacje.Ja nie mam zamiaru się w dać polemike z kimś kto najgłupszy amerykański serial "Świat według Bandych" ocenia na 10 czyli arcydzieło , odrazu widać że gość nie ma bladego pojęcia o kinie.Z jego chorych postów widać że wystawił ocenę 1 i napisał posta oraz nazwał Shah Rukha ciotą bo nie może znieść tego że Polki wolą obcokrajowców wielu facetów tego nie potrafi tego strawić o czym świadczy fakt że to faceci piszą te obraźliwe posty.Cóż ja mam poradzi że w większości polacy nie są zbyt atrakcyjni i na dokładke grubo skórni i niewychowani.
Ostatnio doszłam do wniosku że mężczyźni powinni oglądać te filmy w celach edukacyjnych żeby się nauczyć jaki powinien być mężczyzna i jak powinien traktować kobiete.Wy też tak myślicie dziewczyny?:)
To fakt:) Ale przez film facet się nie zmieni:/
W każdym razie od razu odburknął by, że w krajach Azjatyckich kobieta nie jest dobrze traktowana, szczególnie przez wyznawców Allaha:/ I miałby wtedy racje, bo tak w większości tradycyjnych rodzin bywa... kobieta jest zerem, a to co widać w filmie, nie musi być prawdą:/ Niestety:/
To prawda, że od SHAHRUKHA Polacy mogą się uczyć, jak kobiety pragną być traktowane. Nie zgodzę się jednak, że polscy mężczyźni są gorsi od obcokrajowców. Są wspaniali, czuli, kochający, wspaniałomyślni, wrażliwi, mądrzy - prawdziwi dżentelmeni. Tylko czasami w natłoku pracy zapominają nam okazywać, jak bardzo się cieszą, że stoimy u ich boku, dzielimy ich smutki i mnożymy radości. My również nie zawsze dajemy sobie radę ze stresem. Nie narodowość a charakter człowieka określa jakim się jest. Mężczyźni są cudowni. A SHAHRUKH wśród nich wiedzie prym. Jest prawdziwym chodzącym ideałem.
Maquereite bez obrazy ale ja nie zauważyłam żeby polscy mężczyźni byli tacy jakich opisałaś.Owszem jakiś tam nie wielki odsetek taki jest ale większość to jednek są niewychowani i grubiańscy taka jest przykra prawda.Princesarweno ja nie napisałam że tam kobiey są tam tak traktowane tylko że z tych filmów mężczyźni mogli by się dużo nauczyć.Nie dokońca się że kobiety tam są zerem troche przesadzasz.
I właśnie tutaj mamy chyba lepiej, niż taka potencjalna Hinduska:)
Jednak mi się wydaję, że to nie wina religii i narodowości tylko po prastu, każdy ma taką czarną owcę w kraju...
Pakistańczycy mają terrorystów->Afroamerykanie mają ludożerców->Hindus ma żonę, a religia nakazuje takiej kobiecie opiekę nad dziećmi i bezwzględne oddanie się domowi (NIe ma moje drogie oglądania bolly-> a my koniec końców mamy wzrost lidzby pedofilów w kraju...
A Shahrukh to wogóle facet nie z tej ziemi-> mi się w statystykach nie mieści:P Sama nie wiem, gdzie go umiejscowić do normalnych, czy może dziwnych:P:P Shahrukh jest normalnym facetem, ale znowu uznaje dominacje kobiety nad sobą-> potencjalny polski macho uznał by go za dziwaka:)
Owszem kobieta w Indiach powinna być powinna dbać o męża być mu posłuszna no i oczywiście opiekować się dziećmi a to jak będzie traktowane to zależy tylko od poziomu intelektualnego i świadomości męża ,jak trafi na prostaka to czy w Polsce czy w Indiach bedzie miała podobne zycie.
Dziewczyny. Popatrzcie sobie z tej strony. Ja się zaczęłam bawić tymi popaprańcami, którzy krytykują bolly i SRK. Piszą bzdety, ja im odpisuje, myślą, że jakaś kretynka pisze głupoty, ale tu się myli bo to on pisze głupoty!!!! Zerknijcie na to, on pisze, że nie obejrzał ze SRK, żadnego filmu, a nazywa go ciotą. Przepraszam bardzo. Ale gościu się poniża, ukazuje swój niski poziom kultury osobistej. Ja nie nienawidzę piłki nożnej, ale nie krytykuję kogoś gry, bo nie wiem o co w niej chodzi.
Cztery dni temu Yash Raj podało, że film „Żona dla zuchwałych” świętuje siedemsetny tydzień ciągłego wyświetlania.
Yash Raj wykorzystuje bezprecedensowy jubileusz DDLJ jako sposobność do zachęcenia widzów do ponownego odwiedzenia kina Maratha Mandir, które nieprzerwanie od czternastu lat wyświetla perypetie Raja i Simran. Przygotowany z tej okazji plakat opatrzony jest nagłówkiem: „Przyjdź… i zakochaj się jeszcze raz”. Fakt, iż DDLJ nie schodzi z afisza od tak rekordowo długiego czasu, plasuje ten film w gronie najbardziej dochodowych produkcji w dziejach indyjskiego przemysłu filmowego. A w dodatku licznik wciąż bije! Swoim osiągnięciem DDLJ prawie trzykrotnie przebił poprzedniego rekordzistę w czasie nieprzerwanego wyświetlania – film „Sholay”, który ma za sobą pięcioletnią karierę w kinie Minerva. (1975-1980).
Film „Żona dla zuchwałych”, debiut reżyserski zaledwie dwudziestotrzyletniego ówcześnie Adityi Chopry, wszedł na ekrany 20 października 1995 roku przy pękających w szwach salach kinowych, zbierając głosy zachwytu na całym świecie. Dla wytwórni Yash Raj obraz „Żona dla zuchwałych” stał się wymarzonym prezentem, film miał bowiem swoją premierę w 25. rocznicę istnienia firmy Yash Raj. DDLJ zgarnął wówczas większość najważniejszych nagród, zdobywając szczyt „Listy najromantyczniejszych filmów indyjskich”. Film odmienił oblicze Bollywood. Jest pierwszym współczesnym filmem hindi, który opowiada losy Indusów zamieszkałych poza swoim ojczystym krajem. Serwuje widzowi koktajl europejskich krajobrazów, szybkich samochodów i fantastycznych posiadłości oraz serdecznych, rustykalnych tradycji Pendżabu. Jak pisze Anupama Chopra w swej książce poświęconej DDLJ – ten film to paradoks wywyższający tradycyjne wartości dotyczące przedmałżeńskiej czystości i autorytetu rodziny, podkreślający jednocześnie, że westernizacja nie umniejsza istoty indyjskiej tożsamości.
Anupama Chopra zwraca uwagę na jeszcze jedną ważną rzecz: „Wiecie, Shah Rukh początkowo nie chciał angażować się w DDLJ. Uważał go za banalny film z typową rolą młodego amanta. Adi Chopra musiał go przekonywać niemal siłą. DDLJ ugruntowało jego pozycję. Mimo że Shah Rukh i Kajol mieli już za sobą „Karan Arjun”, to DDLJ nadało im tytuł najsłynniejszej pary filmowej. W biurze Adiego wisi nawet plakat filmu, na którym Shah Rukh napisał: „Dziękuję za zrobienie ze mnie gwiazdy, jaką dzisiaj jestem.”
Skopiowałam ze stronki. http://www.shahrukhkhan.pl/index.php?function=show_all&no=244
Hm w pewnym sensie masz racje Karolina ale ja niemam jednak zamiaru zniżać się do jego poziomu i z nim dyskutować.Sukutek jest taki że później na temat wchodzi kolejna osoba i zamiast potępić jego chamstwo zarzuca nam że skaczemy innym do gardeł bo mają odmienne zdanie od nasze.Wziązku z czym doszłam do wniosku że takie dyskusje nie mają najmniejszego sensu.
A to czytałyście? Wprawdzie informacja z marca 2008 r. ,ale chciałabym mieć kanał SRK TV!
Shah Rukh Khan chce wszystkie swoje własne filmy! Aktor kontaktuje się z producentami z jego wcześniejszych filmów i chce zakupić prawa do nich.
Jeden producent tłumaczy, "Shah Rukh jest bardzo emocjonalnie związany z wszystkimi filmami, chce więc zbudować bibliotekę swoich filmów w domu, w Manacie. SRK zna ich wartości rynkowe, i chce zebrać wszystkie swoje filmy i sprzedawać je zbiorczo z lepszą ofertą.
SRK jest w kontakcie ze wszystkimi producentami, z którymi rozmawia o prawach do filmów. Niektóre, zakupił już bezpośrednio, a inne - jak filmy jego bliskiego przyjaciela Karana Johara - ma do nich stosunek bardzo emocjonalny.
Jednakże krąży jeszcze pogłoska, że Shah Rukh planuje uruchomić własny kanał, na którym chce się pokazać wszystkie swoje filmy.
Dobra! Słynne już są kłótnie, czy raczej nieporozumienia na lini SRK- Salman, SRK- Aamir. Ale właśnie natrafiłam na wywiad z Aamirem i stwierdzam, że te nieporozumienia podsycają także same media. To one przede wszystkim sprawiają, że jeden aktor rusza na drugiego, a siebie ukazuje w jak najlepszym świetle. Zacytuje Wam fragmenty tego wywiadu, który ukazał się dzisiaj.
Ale ta wasza wojna na słowa między Tobą i SRK...
"Pracuje w branży od dawna i nigdy nie przedstawiłem żadnych komentarzy na temat kogokolwiek. Jednak z biegiem lat zauważyłem, że Shah Rukh wielokrotnie mówi do mnie publicznie. Ja również postanowiłem nie pozostawać cichym i odpowiadać do niego publicznie. "
W jednym z ostatnich wywiadów SRK, powiedział na Twój temat gorzkie słowa. Przykładem może być, to, że powiedział, iż jego dzieci nigdy nie nazwą psa Aamir.
"Chciałbym powiedzieć jedną rzecz jasno, bez względu na to, co mówi Shah Rukh swoim dzieciom, ja swoim dzieciom powiem, że zawsze powinny kochać i szanować go. Co on uczy swoje dzieci zależy wyłącznie od niego. Mam ciepłe odniesienie do niego i życzę mu wszystko to, co najlepsze. Ja rozumiem, że Shah Rukh pracuje bardzo ciężko i udziela wiele wywiadów, które myślę, że są wspaniałe."
.... ,czy będą kolejne wojny na słowa między wami?
"Jestem zainteresowany przynajmniej zdetronizować go.(dethroning- taki była czasownik w języku angielskim, więc mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłam). On może być bardzo zadowolony ze wszystkich tronów i wszystkich koron jakie zdobył. Nie jestem zainteresowany żadną z nich. On nigdy nie wahał się w zabawianiu mnie. Nawet w swoich filmach. To pokazuje, że ma wielkie poczucie humoru, ale ono znika, kiedy ja mówię o nim humorystyczne rzeczy? .... Myślę, że jego poczucie humoru nagle znika, kiedy przychodzi do mnie! "
Odkąd SRK walczy z Salmanem Khan, każdy chce wiedzieć, którego jesteś przyjacielem?
“Uważam, że jest to bardzo zabawne. Przyjaźnię się z Anil Kapoor, Rani Mukherji, Shah Rukh i Salman. Mam tak wielu przyjaciół. "
Ty i Salman wydajecie się nierozłączni od kilku dni.
"Nieprawda. To wszystko zależy od tego, kto jest wolny i kiedy. Mamy terminy spotkań. Nie mamy ukrytych motywów, kiedy się spotykamy. "
Co uważacie na ten temat. Bo gdybym ja nie znała SRK. To bym powiedziała, że jest on świnią, a Aamira bym żałowała, że go tak męczyli.
Czy wiedziałyście, że w zeszłorocznym "Sukcesie" zamieszczono wywiad z SRK. Niestety nie wiedziałam :( Ale na www.bollywood.pl wrzucono skany z tego wywiadu, więc je wrzucę także tu. Ale od razu piszę, że jest trochę nie poklei. Internet mi szwankuje.
http://www.styl24.pl/article.php/art_id,931/title,Jestem-wart-kazdej-ceny/place, 1/
http://i44.tinypic.com/nxki6c.jpg
http://i39.tinypic.com/111t4bo.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/8825/img3553mm4.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/311/img3552me7.jpg
http://photos.nasza-klasa.pl/15645951/1381/main/9daa7728a0.jpeg
Karolina to nie jest "Sukces" tylko "Twój Styl" zeszłoroczny tak wiedziałam o tym ale też niestety przegapiłam :(.Cóż chociaż tak poczytam.
Z głupoty weszłam na stronę oneta poświęconą filmom bolly i SRK. I byłam wielce zaskoczona. Tutaj co każdej stronie możne przeczytać krytykę SRK, innych aktorów i filmach. A tam. Owszem zdarza się, ale jest tego mało. W recenzji K3G, nawet ktoś napisał, że wreście Bollywood dotarło do Polski.
Ale wpadka :) Czytałam jeszcze raz wywiad i widziałam tytuł. Ale to wszystko przez to, że dzisiaj mam ostatni dzień urlopu i jutro do pracy. :(
Rozumiem Cię też nie lubie powrotów do pracy po urlopie ja wracam w oniedziałek.Nix się nie stało tylko jak zobaczyłam że w Sukcesie to myślałam że to jakiś inny wywiad :)
Karolinko mam ten artykuł. Jeżeli chcecie, to mogę Was informować na temat różnych artykułów dotyczących Indii i bollywood. Zbieram je. Co zaś się tyczy Aamira, to powiem jedno – to świnia (przepraszam świnie, że je obrażam)!!! Nazwać psa imieniem przyjaciela i nic sobie z tego nie robić? Nie liczyć się z faktem, że sprawiło się mu przykrość? Są jakieś granice. Chce GO zdetronizować? Niech zapomni pętak jeden. Nie ma najmniejszych szans. Nie TA klasa i nie TEN styl. Już w tym wywiadzie widać jaki z niego jest wstrętny padalec. Nie sądzę, żeby to była wina prasy. Już same jego wypowiedzi sączą się jadem. Łaskawie pozwala SHAHRUKHOWI uczyć dzieci według własnego uznania. Co za „uprzejmość”. Ach! Nie napiszę już więcej, bo zacznę wyzywać tą łachudrę takimi epitetami, że będzie nie tylko czkał, ale dostanie rozwolnienia. Wybaczcie ostry ton mojej wypowiedzi, ale mnie poniosło.
Dokładnie, też ten fragment mi się zdecydowanie nie spodobał...
Dał Shahrukhowi wolną rękę, jakby to od niego zależało... gdyby Shahrukh chciał to zniszczył by Aamira i nie musiałby poruszyć ręką... ale riposta Shahrukha bardzo mi się podobała... to, iż powiedział, że jego dzieci na pewno nie nazwą psa Aamir- było nie tylko zachowane w odpowiednim tonie, ale i trafne... :P:P
I można powiedzieć:
Shahrukh khan 1:0:P Proszę państwa cóż za mecz:P
A macie ten artykuł w całości? Zacofana chyba jestem trochę :P
http://www.youtube.com/watch?v=u310hRldd0g
Zdjęcia piękne, ale ja i tak uważam, że SHAHRUKH dokonał właściwego wyboru żeniąc się z Gauri i że z każdą ze swoich partnerek tworzy niepowtarzalny klimat. Najbardziej podoba mi się z Juhi. Może po „MNIK” zmienię zdanie. Na razie Juhi jest numer 1 wśród JEGO partnerek.
I to się nazywa tolerancja. Na www.bollywwod.pl mogli by z nas brać przykład. Marquiete pisze, że dla niej ulubioną parą jest SRK i Juhi. A my tutaj jakoś nie krytykujemy jej za to. Ani ona nas, iż ktoś woli jak SRK gra z Kajol. :)
Mogliby brać przykład. Dlatego na naszym forum na pewno tak nie będzie. Trzeba uszanować zdanie innego :P SRK z Juhi też mi się podoba. Wczoraj oglądałam Serce jest szalone, i z Madhuri też świetny duet tworzy. Zresztą On może grac obojetnie z kim i tak będzie rewelacja. Z młodą Preity, Deepiką, Anushką też fajnie wyglądają...
Zdjęcia rzeczywiście przepiękne.Jednak jako dobra fanka szanuje wybór Shah Rukha.Uważam że Gauri jest piękną i mądrą kobietą Shah Rukh nie mógł wybrać lepiej.Drażnią mnie torszkę takie insynuacje że Shah Rukh powinien być z Kajol,Reni,Preity.Z każdą z aktorek tworzy jedyny i niepowtarzalny duet , zgadzam się że z Kajol tworzą chemię.Jednak żadna z nich nie pasuje do niego lepiej niż Gauri.Wczoraj na bollywood spodkałam się z insynuacją że Kajol jest ładniejsza od Gauri nie zgadzam się z tym i uważam że pisanie takich rzeczy to przesada.To jest moje zdanie , nie przeszkadza mi jeśli ktomuś się podba bardziej w duecie z Kajol czy Rani ale jeśli to nieprzekracza pewnych granic :).Tolerancja musi być bo innaczej robi się nie miła atmosfera ja również zgadzam się że ci z bollywood.pl mogliby się uczyć od nas :)
Cieszy mnie ogromnie, że nikt mnie tu nie „zlinczował” za odmienność poglądów. Ha! Ha! I żeby było jasne. Ślepa nie jestem i też dostrzegam magnetyzm pary SHAHRUKH – Kajol. To CUDOWNA PARA. Bez dwóch zdań. Niemniej jednak Juhi wydaje mi się bardziej „zakrecona”, no wiecie, taka szalona czpiotka. Pasuje do NIEGO. ON też to kawalarz. Kajol jest typem bardziej romantycznym, szlachetnym i ciepłym. Pełnym poświęceń i dobroci. Brak jej takie dużej dozy szaleństwa, jaką ma Juhi. I z całym szacunkiem, Kajol jest bardzo piękna, ale Juhi wydaje mi się piękniejsza. To kwestia gustu jak sądzę. Właśnie to jest cudowne. Dzięki takiej różnorodności SWOICH partnerek SHAHRUKH tworzy z nimi niepowtarzalne pary.
Dziewczyny ma pytanie czy chcecie że na naszej stronie można było w swoim profilu można było prowadzić bloga coś w stylu jak tu jest?
Apropo pracuje właśnie nad nagłówkiem a konkretnie nad tym żeby go zanimować miałam zrobic trzy zmiany z 9 zdjęć ale nie mogłam się zdecydować bo tyle zdjęć Shah Rukha mi się podoba i w końcu wyszło że będzie 30 fotek w animacji :P.
Nie krępuj się. Może być i 100 fotek. ON jest taki przystojny, że możemy GO oglądać wiecznie. Boję się tylko, że zatrzymamy się na stronie tytułowej i będziemy się gapić na NIEGO jak oczadziałe, czekając na zmianę zdjęć. Ha! HA!
Sądzę, że to byłoby fajne. Osoby zainteresowane mogłyby tam wklejać swoje ulubione fotki i gromadzić informacje.
Ten pomysł z blogiem może być :) Mi się podoba.
30 zdjęć? Wow. Rzeczywiście więcej czasu spędzę na gapieniu się na fotki, a nie na zaglądaniu na forum :P Nie no, rewelacja :)
Mam pytanko...
Ma może, któraż z Was napisy PL do Bhootnatha, ale z przetłumaczonymi piosenkami. W sieci jest pełno napisów. Ale jeszcze nie znalazłam z przetłumaczonymi piosenkami... jak by co, to możecie słać na madleen27@wp.pl :P
Ja niestety nie mam Madleen. Może uda mi się skombinować to dam znać. Pisałam do Preity, by może zrobić na naszej stronce rodzaj słownika: "Zrozumieć Bollywood". Co Wy na to dziewczyny? Gesty, zwyczaje, imiona, święta itp.
Wszyscy się czegoś nauczą. I przynajmniej będzie miło, a nie tak jak tu :P
A tak, Preity jak Ci idzie ze stronką?
Dobra!!!!!! A czy ja na naszej stronce moge pisać o SRK i Kajol? Mam fioła na ich punkcie,. Ale nie takiego jak na naszej-klasie,!!!!
Karolina jak założysz taki temat na naszej stronie, to będzie przez nas 2 oblegany (nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa :P) :P Ja Ci w tym temacie pomogę, heh :)
Karolina czemu nie w koncu to również będzie o SRK więc jasne że tak.Teraz walcze z animacją nagłówka i mam mały problem jak robię w formie gifa to mi się strasznie jakość nagłówka psuje muszę to jakoś innaczej rozwiązać :/.Mam nadzieje że w tym tygodniu skończę bo już nie mogę znieść tych głupawych prowokacji apropo ma wrażenie że jedna i ta sama osoba tworzy nowe niki i zakłada tu te głupie bo ma łudząco odobny sposób pisania i zachowania a wy?