Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Wpadłam na pomysł tego konkursu, dzięki Madleen :) Zasady bardzo proste. Wyobraźcie sobie, że wylądowaliście na bezludnej wyspie i możecie zabrać tylko 3 filmy, nie więcej tylko 3. Jakie zabierzecie? Sądzę, że w większości będzie grał SRK, więc umieściłam tutaj ten konkurs. Ale oczywiście mogą być także filmy w których on nie gra. Dobra zmieniam zasady. Wiem, że wybór jest trudny to tych filmów może być najwięcej 5.

Mój wybór
1.K3G
2.Coś się dzieje
3.Fanna
4.Gdyby jutra nie było
5.Don

Preity27

Po prostu jeśli się ma odrobinę szacunku to wszystko wygląda inaczej... a jeśli nie to cóż, widocznie sam nie zasługuje na szacunek. Przykro mi słuchać tych bezsensownych wypowiedzi. Gdzieś przeczytałam, że "Bollywood mogą zrozumieć tylko wybrańcy..." i niech tak pozostanie :D Pozdrawiam wszystkich wybrańców :)

Amrita

Karolina, czytałam sobie dzisiaj kilka tematów na Slumdogu, na ten z Twoim małym udziałem też trafiłam... Ale Cię zjechali (za przeproszeniem)-chcesz coś dobrego powiedzieć, a oni od razu z takimi tekstami! Już też coś chciałam tam napisać, ale zaraz mi powiedzą, że filmu nie widziałam i głupia się wtrącam w nieswoje sprawy. A oni robią to samo w przypadku Bolywood.

Preity masz rację! Polska i Polacy nie są nic lepsi od Indusów. Brud, smród i ubóstwo! A te graffiti są ohydne :) Indie przynajmniej mają Shahrukha i kilku innych wspaniałych aktorów, ludzi i kraj z tradycją! A my co? Jedynym moim polskim ideałem człowieka może być Jan Paweł II... Tradycje może i piękne MIELIŚMY, do czasu :(

"Gdzieś przeczytałam, że "Bollywood mogą zrozumieć tylko wybrańcy..." i niech tak pozostanie :D Pozdrawiam wszystkich wybrańców :)"-a jakże inaczej? :D Jesteśmy wybrańcami Baadshaha of Bollywood-Shahrukha!!! :) Niezła z nas sekta :P

Madleen

Droga Maadlen ja się tym zjechaniem nie przejmuję. Przyznam się, że pracuje w jednym znanym w Polsce markecie. I ja już się przyzwyczaiłam do różnych wypowiedzi kierowanych do mnie. Naprawdę nie wiedziałam, że Polacy są aż tacy okropni. W mediach mówi się, że jesteśmy narodem tolerancyjnym, miłym, sympatycznym. Ale to jest jedne wielkie kłamstwo. Już nieraz z byle błachego powodu zostawałam wyzwana i to nie jakimiś słabymi epitetami, ale wręcz przeciwnie wyzwiskami- ku....ą, a nawet s...ką. Naprawdę nie przesadzam, ale takie są realia. To jest gorzka prawda. Najlepszy przykład. Teraz w Wigilię pracowałam do 15.00 od 6.00 rano. Pomagałam na kasach, bo były kolejki. Krotko przed 15.00 zamknęłam się bo chciałam iść wreszcie do domu. Przecież Wigilia. Na dodatek byłam zmęczona. Do mojej kasy, podszedł klient. I nie spytał się miłym głosem, ale powiedział nakazująco, że mam go skasować. Odpowiedziałam, że nie bo skończyłam pracę i idę do domu. On mi odparł, że go to gówno obchodzi i mam go skasować, bo nie chce stać w kolejkach. Powiedziałam, że nie bo ja także jestem człowiekiem i chcę spędzić święta z rodziną i muszę jeszcze pomoc w domu. I zaczęły z jego ust wysypywać się epitety, powiedzenia typu, że jestem robolem więc powinnam siedzieć z dupą na kasie i go to nie obchodzi, że skończyłam pracę. Odparłam mu, że chociaż w ten wyjątkowy dzień nie musi krzyczeć, tylko zrozumieć innego człowieka. Usłyszałam, że go nie interesuje, że jest Wigilia. Naprawdę zatkało mnie. Byłam w szoku. A najgorsze jest to, że inni klienci popierali go, a nawet jedna osoba nie stanęła w mojej obronie. Podam jeszcze jeden bardzo przykry przykład. Zdarzenie to zrobiło w moim sercu wielką ranę.
Maadlen wspominałaś o Janie Pawle II. W mediach także ciągle mówili, że Polacy się zjednoczyli po jego śmierci. Pogrążyli w żałobie. Owszem może się pogrążyli, ale niektórzy zrobili to raczej na pokaz. Dzień po śmierci naszego kochanego Jana Pawła II, pojechałam rano do pracy, ale wróciłam do domu. Kierownictwo postanowiło otworzyć market o 13,00 z powodu jego śmierci. Więc pojechałam na 13.00. Spotkałam koleżankę. Dowiedzieliśmy się od ochrony, że kierownictwo postanowiło zamknąć na cały dzień market na znak żałoby i by okazać zmarłemu szacunek, ale także dla pracowników byśmy mogli po rozpaczać. podobnie postąpiły inne markety wtedy w całym kraju. Uwierzcie mi. Gdybyśmy mieli otwarte, market by miał takie zyski. Co chwilę podjeżdżały samochody, z autobusu wychodzili ludzie. I co całowali klamkę od drzwi. I to niebyli tylko młodzi ludzie, ale także ludzie w średnim wieku i starszym. Do dzisiaj pamiętam słowa jakiegoś klienta, który zdenerwował się faktem, że mamy zamknięte "W święta mają otwarte, a starczyło, że taki Papież umarł to już zamknęli na cały dzień". To także mnie zaskoczyło. Chciałam mu przylać. Bo dla mnie to nie był zwykły papież, zwykły człowiek. To był nadzwyczajny i wyjątkowy człowiek. Choć od tego już dnia minęły już parę lat, to pamiętam go do dziś, jakby to się wszystko wydarzyło wczoraj.
Tacy są Polacy. Nie twierdzę, że wszyscy, ale niestety przypuszczam, że większość. Jednak dzięki temu nauczyłam się nie brać krytycznych uwag kierowanych pod moim adresem do serca. Po prostu one ociekają po mnie jak woda.

Karolina_24

Masz stu procentową racje Karolina polacy są bardzo obłudnym narodem.Ja również na własnej skórze przekonałam jak podli potrfią być ludzie nie w pracy ale w życiu codziennym mogłabym tu mnożyć przyklady ale za dużo by pisać.Taka jest prawda że taka właśnie jest większa część społeczeństwa i to jest bardzo smutne bardzo trudno mi się z tym pogodzić że muszę żyć w takim właśnie społeczeństwie.

Preity27

Dziewczyny słuchajcie mam pomysł może założymy swoje forum o Shah Rukhu i tam będziemy sobie rozmawiać w spokoju , miłej atmosferze i nikt juz niebędzie nas obrażał , wyzywał co wy na to?

Preity27

A znasz się na stronach internetowych? Czy przez republikę, np? Ja się zgadzam :)

Madleen

Muszę to przemyśleć jako taki pojęcie na temat tworzenia stron mam więc spróbuje coś założyć jak czas pozwoli.Muszę zobaczyć co oferuje republika i w tedy zdecyduje czy stworze swoje czy przez republike ;P

Moniia

hehe zawiodłaś sie c o nie?
ja ogladam w zasadzie każde kino.hinduskie tez jest ciekawe,szczegolnie jak mam dołka włączam jakiś w miarę nowy film i jakoś mi czas mija.lubię kilka ich filmów,choć obejrzałam jakies 50przyznam szczerze ze większość to totalna klapa.nawet te z SRK nie zawsze są dobre.Owszem,facet jest niezłym aktorem i wspaniałą postacią,ale jak usłyszałam,że ludzie mu ołtarzyki budują to nie wiedziałam czy płakać czy się smiac.czy płakać bo krzywdzą niczemu winnego aktora czy nad głupotą stawiających.on sam ceni sobie spokój a że jest z natury zwariowany,to bywa tam,gdzie śmiesznie ale widząc te ołtarzyki...też nie wiedział co powiedzieć,bo Amitabh jest od niego lepszy a nie płaszczą się przed nim..

Slumdog...no film wspaniały i też mnie cieszy,że nie zagrały w nim gwiazdy kina Indii.szczególnie te rozpoznawalne.nie jestem pewna czy aż 8oscarów powinien dostać,ale był naprawdę dobry.

może powiedz jakie zabrałabyś filmy nie-bolly

ja pewnie Dreamutchera
Green mile
dirty dancing 1
i coś komediowego np z Cameron Diaz
Marley and me

pozdro

Karolina_24

Jakby co, to ja mogę pomóc. Znam się trochę na budowie stronki internetowej (w html i CSS). Musiałam kiedyś robić sama na informatykę, więc myślę, że coś jeszcze pamiętam. Podstawy stronki umiem zrobić (podział na 3; 1. fotka u góry, tak jak na polskiej stronie Shahrukha, 2. menu, 3. to co z menu wybieramy :P ), wiem jak wstawiać fotki, youtubki itd. Ale jeśli chodzi o stronę, gdzie jeszcze można dodatkowo dać forum, to nie mam zielonego pojęcia. Służę pomocą :)

Madleen

Jest bardzo dużo stron na których można założyć forum musze je przejrzeć i wybrać tą najlepszą cieszę się jak będę potrzebna pomoc to się do ciebie zgłoszę.Napoczątek trzeba by było wybrać nazwę dla forum.

Preity27

Hmmm... Do tego przydałaby się Marquerite. Ja nigdy nie miałam pomysłów na główne loga, tytuły itp. Może po prostu KING KHAN, albo Baadshah of Bollywood-SRK... Coś prostego, ale przykuwającego uwagę.

Madleen

Poczekamy na Marquerite i Princeswarnę co cztery głowy to nie jedna :)

Preity27

Hmmm... Może też się przydam. Rówież proponuję coś prostszego KING KHAN jest moim zdaniem najtrafniejsze. Ewentualnie SHAHRUKHOHOLICY :D

Amrita

Amrita też własnie o tym myślałam Shahrukhoholicy mi się podoba jest orginalne jest.

Amrita

SHAHRUKHOHOLICY :D -hehe...
A może "SEKTA WYBRAŃCÓW KING KHANA"? :P
Nie no żarcik :) Myślmy dziewczęta :D

Madleen

Karolina jest dostępna, to może nam pomoże :)

Madleen

Podoba mi się twoja propozycja Madleen Baadshah of Bollywood-SRK ładne ale myslimy dalej może coś więcej nam przyjdzie do głowy.

Preity27

Król Bollywoodu
Łamacz kobiecych serc :P

Madleen

Hehe... Bóg z make-up'em http://film.gazeta.pl/film/1,72976,3311322.html

Madleen

Z mojego tematu: Shahrukh Khan – SRK, King Khan (Król Khan), Badshah of Bollywood (Władca Bollywood), Lucky Ali (przez Juhi Chawlę), Mr Superstar (Supergwiazda), Shah (przez przyjaciół np. Farah Khan), Bollywood's Heart Throb (Bollywoodzki Idol/Pożeracz Serc), Bollywood's Teflon Man (Teflon Man Bollywoodu - porażki się go nie trzymały/do nie niego nie przywierały). Juhi Chawla nazywa Shahrukha Lucky Ali, ponieważ uważa, że jest wielkim szczęściarzem.
"Bollywood's Heart Throb"-to jest fajne

Madleen

Hehe czytałam ten artykuł dawno temu to ostatnie jest faktycznie fajne :)

Preity27

Ja jestem za SHAHRUKHOHOLICY. Popieram tę nazwę, ponieważ z jednej strony fani będą wiedzieć, że jesteśmy wielkimi fanami. A z drugiej jest szansa, że anty fani domyślą się. Nie przesadziłam z tym domysłem. Stwierdzą, że jesteśmy nałogowymi fankami SRK.
Ale z innej strony patrząc proponowałabym jakąś angielską nazwę. Zawsze jest szansa, że on przez przypadek wejdzie na nasze forum:) Nie wiem. Może Mrs. Khan King The Bollywoodu. Ja także nie mam głowy do takich spraw.

Madleen

Chciałyście - więc jestem. Preity giga świetny pomysł z tym forum. „Jestem za a nawet przeciw” : ). Co do tworzenia stronki, to ja dopiero się uczę. Ale jestem niezła w znajdowaniu informacji. Może więc Wam się też przydam i włączycie mnie do zespołu. Jeśli chodzi o tytuł to Twoja propozycja Madleen: Baadshah of bollywood – Shahrukh!!! Bardzo mi przypadła do gustu. Jednocześnie podoba mi się Twoja, Amrito: SHAHRUKHOHOLICY. Krótka acz treściwa. Wszyscy na pierwszy rzut oka zorientują się o co chodzi na naszym forum. Co do Twojej uwagi Karolino, że SHAHRUKH mógłby naszą stronę odwiedzić, to może jest i inne wyjście. ON zna świetnie angielski. Więc może da się zrobić opcję wersji językowej (polsko – angielskiej). Nie wiem jeszcze jak to się robi, ale znam kilku ludzi, których mogę zapytać. Poza tym ON robi SWOJĄ oficjalną autorską stronę. Jeżeli GO e-mailem poinformujemy na niej o naszym przedsięwzięciu (znaczy się promowaniu JEGO i JEGO filmów oraz blollywoodu w Polsce), to może się odezwie do nas. To by było szczęście niewysłowione. Co Wy na to?

Marguerite

"Chciałyście - więc jestem."-hehe, na zawólanie.
Marquerite, a Twoja propozycja? :P
Jak już nam by się udało zrobić tą stronkę polsko-angielską i jak SRK zrobi swoją, to jestem za tym by Go poinformować o naszej :) świetny pomysł.

Madleen

Bardzo mi się podoba ten twój pomysł Marguereite fajnie to wymyśliłaś.Narazie musimy stworzyć to forum i ja już wiem jak myślę że jednek lepiej stworzyć to forum od podstaw tylko nazwa jest potrzebna.Osobiście jestem za Badshah of Bollywood ale muszę się z tym przespać :)

Preity27

Mój Badshah :P Hihi, a Preity nie wiesz gdzie zakładne są te fora? Wszystkie takie same:
http://www.hrithikroshan.pun.pl/index.php
http://www.bwood.pun.pl/index.php
http://www.rani.pun.pl/index.php
http://abhishekbachchan.pun.pl/

Madleen

To jest strona na której można zakładać fora www.pun.pl ale jakoś mi się niebardzo mi się podoba to co oferują prawdę mówiąc.

Madleen

Jesteście cudowne! Jak w takiej sytuacji miałabym śmiałość przedstawić swoją propozycję? Twoja Madleen jest wspaniała. Preity masz rację. Trzeba się z tym przespać. Jutro ruszymy z nowymi pomysłami. A tak w ogóle to jaki byśmy nie wymyśliły tytuł to i tak w podtytule, czy jak to się tam nazywa, będzie napisane, że to o NIM forum. Znaczy się tak mi się wydaje.

Marguerite

Rzeczywiście tego typu forum nie jest zbyt ciekawe. Znalazłam jeszcze tutaj http://www.iq24.pl/ http://kataloog.info/kategoria-Fora-dyskusyjne.html Chociaż może właśnie lepiej zrobić własną od podstaw :P

Marguerite

"A tak w ogóle to jaki byśmy nie wymyśliły tytuł to i tak w podtytule, czy jak to się tam nazywa, będzie napisane, że to o NIM forum. Znaczy się tak mi się wydaje. "-no a o kim innym moja droga :D

Madleen

Jakieś takie zimne te fora na pun.pl a ja chcialabym stworzyc coś bardziej przytulnego hm.Chodzi mi po głowie jeszcze jedna nazwa Shahrukh's World ale sama niewiem czy to ma sens.

Preity27

"Shahrukh's World"-znaczy się "świat Shahrukha"? Czy jak?

Preity27

Też dobra. Nam chyba też brakuje "cieplejszego forum" o NIM. Muszę trochę pomyśleć. Prześpię się z tematem i jutro rzucę kilka propozycji. Ciekawa jestem, czy przypadną Wam do gustu.

Preity27

Mi także się wydają te fora takie nieprzyjemne. Nie lubię tam wchodzić. A najbardziej mnie wkurza fakt, że jak chce sobie coś poczytać to należy się logować. Mi wpadł także jeszcze jeden pomysł. Ale od razu przyznaję, że trochę beznadziejny i nie dotyczący forum. Nazwa Aniołki SRK (Angels SRK). Nie podoba mi się, bo to bardziej ludzie się domyślą, że piszemy o sobie lub o jego partnerkach filmowych.

Karolina_24

Tak Madleen dokładnie to znaczy Świat Shahrukha widziałam gdzieś kiedyś fajne forum musze je odszukać.

Karolina_24

To może prościej: fanki SRK? Bo aniołki jakoś kojarzą mi się z "Aniołkami Charlie'go". Ale masz rację. Ludzie pomyślą, że piszemy o sobie.

Marguerite

Już prędzej mi się takie forum podoba choc nie dokońca http://www.bollymaniacy.fora.pl/.

Preity27

To już lepiej zrobić całą stronę internetową od początku. U góry pasek narzędzi ułatwiający poszukiwanie informacji. No i jeszcze jedno. Rozumiem, że to forum będzie o NIM a nie całym bollywoodzie. Tak więc myślę, że trzeba będzie też pomyśleć o wiadomościach z prasy i telewizji, żeby być na bieżąco. Nie ma zmiłuj. Trzeba by było brać się do roboty. Szata graficzna, dźwięk (np. do teledysków), obróbka fotografii, bibliografia, avatary (w tym ruchome). Trzeba pomyśleć, czy można będzie kopiować nasze informacje i zdjęcia, czy też zablokować. Można pomyśleć też o wypisie adresów związanych z możliwością zakupu JEGO DVD i gadżetów. Jak też tekstem piosenek (oryginał, tłumaczenie i oraz karaoke [nie wiem czy dobrze napisałam] z napisanym tekstem „jak się czyta” - w transkrypcji). Sama już nie wiem, jak ta strona miałaby wyglądać. Trudny wybór. Fragmenty filmów na youtube, spoilery, zdjęcia, JEGO wywiady, reklamy, album rodzinny, dom w Dubaju itp. Możliwości jest wiele, ale czy nam się uda? To dużo pracy.

Madleen

Taka drobna uwaga. Czy spostrzegłyście, że te fora często mają tytuł w stylu: SHAHRUKH KHAN polskie forum? Dziwne i takie chłodne. A przeglądając je zobaczyłam, że (przepraszam z góry jej fanki) Aish brzydko się starzeje. A „wczesna” Aish podobała mi się nawet. Smucą mnie też porażki filmowe Rani. Jest niedoceniana. To wyjątkowa aktorka. Za to cieszy mnie ten festiwal marcowy, ale nie wiem w jakich konkretnie kinach będzie.

Marguerite

Konto na najlepszym hostingu do stron już założyłam.Wiem też jak uzyskać efekt forum w dwóch językach z tym że tłumaczyć trzeba wszytko ręcznie i z tego co widziałam na tego typu stronach najczęściej tłumaczone są tylko stałe elementy strony jak menu itd. treść już nie zresztą trudno by było tłumaczyć każdy nowy post.Zresztą trzeba to przemyśleć proponuje narazie zrobić forum w języku polskim a potem myśleć jak dodać do tego angielski.

Preity27

Co do nazwy to proponuję główną polską, a podtytuł po angielski, np. skoro już padło Shahrukhoholicy (jeśli ON na nią zajrzy to zorientuje się chyba,że o NIEGO chodzi :) - Baadshah of Bollywood- SRK ... Ale to tylko moja mała sugestia. Jeśli chodzi o stronę to bardzo podoba mi się Wasz pomysł ze zrobieniem większego forum z innymi dodatkami. Będzie dużo pracy, ale jesli zebrałybyśmy siły to powstałoby coś naprawdę fajnego... Podzieliłybyśmy się tematami i powoli, powoli udałoby się. Przynajmnniej ja w to wierzę :)

Amrita

Tak Amrito. To jest myśl. Jeżeli nikt nie wnosi sprzeciwu to ja też jestem za taką nazwą naszej strony. Shahrukhoholicy - Baadshah of Bollywood- SRK. Trochę długi, ale nikt nam nie zarzuci braku oryginalności. :D Preity! Widzę, że się napracowałaś. Dobra jesteś. Jeżeli chodzi o tłumaczenia, to ja raczej miałam na myśli nasze polskie artykuły a nie wypowiedzi odwiedzających tę stronę. Niech inni też wiedzą co w Polsce o NIM się pisze. No i co my o NIM myślimy. Oj! A myślimy i to na okrągło.

Marguerite

No tak o tłumaczenie atykułów można by się faktycznie pokusić to dobry pomysł.To tak z taką nazwą się jeszcze niesoidkałam nie da się ukryć.Tylko nie wiem czy w adresie strony powinno zostac tylko Shahrukholicy a na samej stronie w nagłówku cała nazwa czy cała nazwa w adresie?Swoją drogą trzeba by wybrać fotki na nagłówek dziewczęta i ustalić w jakiej kolorystyce powinno być nasze forum.

Marguerite

Cześć Wszystkim! :P Hehe, mam dobry humor dzisiaj :D Jak mówię o SRK to też :P Ok, jeśli chodzi o tytuł "Shahrukhoholicy - Baadshah of Bollywood- SRK."-może być, mi się podoba. Tez myślałam, tak jak Marquerite, że tam musi byc wszystko;
1. galeria-podzielona na zdjęcia osobiste, z wywiadów, z filmów i coś dla użytkowników (avatary, plakaty, kalendarze, itd. itp.)
2. youtobki, np: podział na filmy Shahrukha i tam każdy teledysk z filmu, można dać też jakieś youtobki z innymi aktorkami/aktorkami (wiecie o co mi chodzi), występy gdzie występował na gali Filmfare itp. i ten z Milionerów-ojej dużo tego
3. hmmm- biografia musi być, najlepiej jakoś podzielona i fajne by były opinie innych aktorów o Nim (coś takiego jak Karolina ma na swoim blogu)
4. i pomysły mi uciekły :P

Madleen

Apropos nagłówka to te zdjęcia mi się odobają nawet miałam zrobiony nagłówek z nich biały z elementami innego koloru tylko nie pamiętam jakiego tu daję liniki do fotek o których mówię:

http://i42.tinypic.com/2vhyz40.jpg
http://i43.tinypic.com/2w227b6.jpg

Jak znajde ten nagłówek to wam pokażę choć chyba już go wyrzuciłam z kompa.Co do kolorystyki to myśle że to powinny być jasne kolory napewno nie czerń choć nie wiem czemu ale z Indiami kojarzy mi się Czerwień i złoto a może barwy narodowe inni pomarańcz , biel , zieleń sama nie wiem.

Preity27

Madleen fajny pomysł z tymi opiniami innych aktorów o Nim i to musi być na naszym forum.

Preity27

Dzięki. Jeśli chodzi o zdjęcia. To drugie jak najbardziej może być, po jego spojrzeniu od razu widać, że to Baadshah :P To pierwsze jest fajne, ale u kogoś na blogu już je widziałam. Nie wiem dlaczego ale ja np. uwielbiam Shahrukha w czerni-zaczęło się od K3G gdzie biegnie do domu z helikoptera i tak ten obraz mam przed oczami wciąż. Gdy grała DONA, to też ciągle prawie czerń, a w piosence "Main Hoon Don", po prostu rewelacja. Spróbuję coś poszukać też. A co do kolorystyki, to kolory z flagi Indii pasują. Tylko nie za dużo białego :) Pomarańcz ale taki wchodzący w złoto jest fajny. Mi tez z Indiami kojarzy się się złoto i czerwień (z Devdasa). Ale to forum o Shahrukhu, więc? A jaki jest Jego ulubiony kolor, wiecie?

Madleen

http://shahrukhkhan.pl/download/tapety/tap15b.jpg Musiałam :P
http://www.zoomtv.in/wm/zen-cms-images/photo/650x700/s/shah_rukh_khan-6-650x700- 2008-12-16.jpg -za dużo różu, ale fajne
http://blog.zw.com.pl/files/2008/06/shahrukh-khan04.jpg
http://www.bollywood4u.com/jpg800600/shahrukh_khan_004_ofdr.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_XVC02d8sUFU/R272c80rMZI/AAAAAAAAABQ/vcMaa6YQnpQ/s400/s hahrukh_khan.jpg
http://www.xtremewalls.com/bollywoodm/srk/shahrukh-khan-091-01.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_0Iswmlv2EOE/SYqWhspisCI/AAAAAAAAACk/pt6necB0Rtw/s400/s hahrukh-khan-wallpapers-11.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_fLFYPCDGQy8/RwJ01JXmj_I/AAAAAAAAAlk/P0XsNMguCoI/s400/s hahrukh-khan-pic04.jpg

Odrzucimy, te co nam się nie podobają... sorry-nie pasują. A te co zostaną to jakoś wybierzemy te jedyne :)

PS: widzieliście fotki z tegorocznego Filmfare http://www.shahrukhkhan.pl/galeria_54ff.htm
Właśnie co do strony, to żeby nie przypominała tej co dałam linka do niej :)

Madleen

Mnie się podobają 1,4,7,8 na głowek może sie składac z jednego zdjęcia albo z kilku odpowiednio skoponowanych sama niewiem jak lepiej.

Preity27

Lubie tę stronkę ale też jest dość chłodna więc odpada taka konwencja.