Wpadłam na pomysł tego konkursu, dzięki Madleen :) Zasady bardzo proste. Wyobraźcie sobie, że wylądowaliście na bezludnej wyspie i możecie zabrać tylko 3 filmy, nie więcej tylko 3. Jakie zabierzecie? Sądzę, że w większości będzie grał SRK, więc umieściłam tutaj ten konkurs. Ale oczywiście mogą być także filmy w których on nie gra. Dobra zmieniam zasady. Wiem, że wybór jest trudny to tych filmów może być najwięcej 5.
Mój wybór
1.K3G
2.Coś się dzieje
3.Fanna
4.Gdyby jutra nie było
5.Don
Amrito! Masz rację. Te zdjęcia muszą być. Twój pomysł jest znakomity. Te JEGO mądrości... Ach! No to do dzieła. Preity my tu liczymy na Twoje zdolności komputerowe. Nie zawiedź nas.
Nie no piwnych oczów, to On na pewno nie ma. Piwne, to bardziej pod zieleń podchodzą, a On ma taki jasny brąz. W filmach też.
No już się tak nie przechwalaj :P Żartuję oczywiście. A powiedzcie mi, jakie Kajol ma oczy? Jedna dziewczyna na jej forum albo Ash stwierdziła, że Kajol ma zielone oczy, a w filmach nosi brązowe soczewki :/
Hihihi już niebędę ;P.Też czytałam o tym na forum Ash , moim zdanie ma zdecydowanie brązowe raczej nie zielone tak myslę.
Nom też tak myślę :P
Co do naszej stronki, jak już będzie, to mogłybyśmy tutaj na filwebie przy każdym filmie Shahrukha dać nowy temat, w którym powiadomili o nowej polskiej stronie aktora :) Można to jeszcze zrobić na bollywood.pl, moje koleżanki też się na pewno zalogują. Moja siostra ma chyba konto fikcyjne Aishwaryi i Rani na NK, więc też może coś tam powiedzieć :P
"Co do nazwy to myślę że adres zrobimy www.shahrukholicy... a jak się będzie wyświetlała w wyszukiwarce to będzie baadshah of bollywood-SRK bo na adres cała nazwa była by zadługa.Zgadzacie się?Bo żeby zamontować stronkę muszę wiedzieć jaki ma mieć adres."- adres może być. A można zrobić tak, że jak wpiszę "Shahrukh Khan", to żeby mi właśnie tą stronę w wyszukiwarce znalazło? Wiesz, bo większość, jak szuka jakichś info o SRK, to wpisuje tylko jego imię, a wtedy też szybciej trafią do nas :D
Oczywiście że tak trzeba poprostu ustawić słowa kuczowe im więcej tym łatwiej będzie znalęść np.Shahrukh Khan,SRK,Shah Rukh Khan itd.Jak się ustawi to w momęcie wpisania tych słów do wyszukiwarki będzie wyszukiwała się nasza stronka :)
Dobry pomysł Madleen. Reklama i wiele haseł w wyszukiwarce to jest to. A co do JEGO oczu i piwa (Ha! Ha!), to muszę Was obie zmartwić. Jest obecnie tyle rodzajów piwa i o takich różnych odcieniach brązu, że mnie nie przebijecie. Hi! Hi!
Napiszę to tutaj, by nie wtorzyć zbednego nowego tematu. Dziś Conclave w hotelu Taj Palace New Delhi z udziałem SHAHRUKHA, jak poinformowała nas Perity. Będzie przemawiał. Ciekawi mnie to JEGO przemówienie. Zawsze był za rozsądnym, pokojowym załatwianiem sporów. Temat wiodący też jest intrygujący - „Przemiana wyzwaniem świata”. Ale JEGO w sesji poświęconej Bollywood - „Czy sztuka może zwalczyć nienawiść?” – jest naprawdę dobry. Zgadzam się również, że został trafnie dobrany po tragedii z 26 listopada. Może coś będzie w youtubie zrelacjonowane.
Też o tym słyszałam:) Myślę, że jego filmy często bardziej wkurzają np. terrorystów niż powodują pokój:P
Ale jeżeli chodzi o Shahrukha to wybór był dobry ponieważ bezapelacyjnie jego autorytet w Indiach jest bardzo duży:)
Marquereite ogólnie piwne oczy to takie bardzo jasne takie troche zielono żółte .Zresztą wyróżnia się kolor piwny i kolor brązowy jeśli chodzi o kolory oczy Shah Rukh ma stosunkowo ciemne oczy definitywnie brązowe i nie ma znaczenia ile jest odcieni piwa ;P.Nie tylko w Indiach Princeswarno w świecie muzulmański też zgadzam się że to dobry wybór.Dziewczyny mam zamiar dziś zamontować wstępną stronke tylko mam pytanie : To ma być forum czy stronka bo już się pogubiłam?A może połączenie tego i tego?
Piwne oczy to takie jaśniutkie brązowe a Shah Rukh ma dość ciemne oczy a więc brązowe a nie piwne i już ;P
Ale w jakiej kwesti Princesswarno.W kwesti koloru oczu Shah Rukha czy naszej stronki czy forum bo nie wiem o które ci chodzi :)
Stronki na forum, bo nic nie wiem... a co do oczu to ma brązowe jak Dębowe Mocne:p
Ponieważ nas tu ciągle obrażają i wyzywają postanowiłyśmy założyć własne forum i od tygodnia praca wre mamy już nazwe Shahrukholicy Baadshah of Bollywood-SRK i nagłówek musisz wrócić do poprzedniej strony i poczytać bo cię dłuo nie było z nami :).Dołączasz do nas ?
Nie n co wy:P Ne dołączę:P Głupie pytanie:) Oczywiście, że będę... choć lubię tych przeciwników SRK... tych zakompleksionych facetów, bez kobiety. To oni mają myślenie : "Ja nie mam żadnej, a taki Jakiś gość ma milion- Gdzie sprawiedliwość":P:P
Jesteś!!! Nareszcie jesteś!!! Hura! No bo bez Ciebie to tu było smutno. Koniecznie musisz do nas dołączyć. Madleen i Amrita też z nami są. Podzielimy się pracami nad stronką (Preity, ja zrozumiałam, że to ma być strona internetowa z możliwością pisania na forum, ale tym zalogowanym). Princessarweno! Poczytaj wcześniej. W poprzednich wypowiedziach dałyśmy kilka pomysłów. Zobacz i sprawdź czy Ci odpowiadają. Jak je zaakceptujesz to daj znać. Mile widziane są też nowe pomysły i uwagi krytyczne.
Rzucę tu jeszcze jeden temat nawiązujący do Twojego blogu Preity. Co do statuetki dla Hrithika Roshana za rolę imperatora Jalaluddina Muhammada Akbara w filmie historycznym „Jodhaa Akbar”, to nie przesadzajmy. Jego rola w tym filmie nie była aż tak rewelacyjna, by pobić SHAHRUKHA w „RNBDJ”. No i dla Yash Raj Studio Najlepszy Film i Najlepszy Reżyser. Hm!
Zamiast dla Anushki Sharmy, Taani z „RNBDJ” - Priyance Choprze, filmowej Meghnie z „Fashion”? No tu już grubo przesadzili. Nie uważacie? Dobrze, że chociaż Kapitule spodobał się głos Sukhwindera Singha i przyznali mu statuetkę w kategorii Najlepszy Piosenkarz za piosenkę „Haule Haule” z RNBDJ oraz za scenę z różą na śniadaniowym stole - Najlepsza Scena Filmowa Roku).
http://www.shahrukhkhan.pl/images/hot/romanticsrk.jpg
http://www.rabnebanadijodi.net/images/srk.jpg
Kolejne ciekawe zdjątka :) Nawiasem mówiąc szkoda, że SRK nie dostał nagrody :(
Kochana Amrito! Uprzedzaj jakby co, bo widok tak cudownych JEGO zdjęć jest niebezpieczny dla naszych serc. :D A swoją drogą to (wiem, że się powtarzam jak zdarta płyta, ale) ma najcudowniejsze dołeczki w policzkach, jakie w życiu widziałam. :) Dzięki za możliwość ich ponownego oglądania.
O jaaa. Amrito skąd Ty wyczasłaś to drugie photo??? Boskie!!! Preity, ja myślałam, że to będzie forum, ale eee... to znaczy wszystko w jednym. Tak jak na bollywood.pl czy tej polskiej stronie Shahrukha-wiesz o którą chodzi. Forum musi być! A o Shahrukhu jeszcze. Strona przeznaczona Shahrukhowi ale i Jego fankom i fanom :P
Ok więć to będzie stronka na której będzie również forum :)Ale montaż stronki potrfa troche bo to pracochłonne.Postaram się jak najszybciej jak będzie to dam znać.
"Ale montaż stronki potrfa troche bo to pracochłonne.Postaram się jak najszybciej jak będzie to dam znać."
To powodzenia życzę :P
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPOTKANIA Z SHAHRUKHIEM PIĘKNEGO !!!:D:D:D!!!
a co do " "Ja nie mam żadnej, a taki Jakiś gość ma milion- Gdzie sprawiedliwość":P:P "
hehe nom:P, ja np sie ciesze że ma tyle wielbicielek (i wszystkiego innego;D ) bo jak najbardziej na to zasługuje:)
Ooo... Konrad dziękuję :)) Te spotkanie z Shahrukhiem!
-a zafundujesz? :P :D Na wielbicielki zasługuje, oj zasługuje :>
Właśnie też chciałam życzyć wszystkim kobitkom Wszystkiego Naj Naj Naj...
Konrad, a gdzieś Ty się powiedział. Dziewczyny On też nam może się przydać prawda? Jako facet od spraw technicznych... :P
Dzięki Konrad! Jak zawsze stajesz na wysokości zadania. Prawdziwy mężczyzna z Ciebie. To miło z Twojej strony, że pamiętałeś o nas. My Cię tu bardzo lubimy i szanujemy. Z pewnością Madleen masz rację. Konrad przyda się nam Twoje racjonalne męskie podejście do tematu kinematografii oraz pewnie większe techniczne i komputerowe doświadczenie od naszego. Twoje pomysły co do naszej strony będą jak wiosenny deszcz, bo nasz „obiektywizm” względem SHAHRUKHA jest Ci znany nie od dziś. Hi! Hi!
No cóż... ja mam taki dość dziwny pomysł:P Raz trafiłam na taką stronkę, gdzie był Londyn wieku osiemnastego i całkiem przyjemnie było, bo posługiwali się tam odpowiednim językiem i wogóle były dane miejsca gdzie się zachodziło i rozmawiało:) Rozumiecie?
My też możemy zrobić prócz forum... taki mały świat bollywood nazywać się danymi postaciami i rozmawiać w sposób jakbyśmy nie byli sobą tylko nimi:) Do tego zrobić miejsca np. Park, bar i domy danych postaci, każdy może do każdego wpadać i rozmawiać:)Flirtować niezależnie kto kim jest:P A do tego forum, gdzie można rozmawiać na dane tematy np. jak tutaj o aktorach i filmach:P)
To może być nawet ciekawe, ale decyzja zależy od szefów:P
Konrad:) Dziękujemy ci:) Takiego gościa jak ty to ze świecą szukać:)
Hm taka forma czata jak rozumiem , w sumie to miała być stronka o Shah Rukhu a nie o całym bollywood ale w sumie pomysł ciekawy można by to przemyśleć.Wiesz ja bym chciała zobaczyc tą stronę o której mówisz żebym wiedziała jak to ma wyglądać bo teraz to tak nie bardzo wiem.
Założyłam stronkę w sumie to jest fundamet stronki do całkowitego przerobienia.Pozatym chyba ją przeniose na inny hosting bo tu nie mam dostępu do kodu źródłowego i nie mogę utworzyć takiej rejestracji jakbym chciała.Jeszcze nie wyświetla się w wyszukiwarkach dlatego podaje link :
http://www.shahrukholicy.ubf.pl
Ten nagłówek to i tak chyba trzeba zmienić, nie? no wiesz, bo przeważnie nagłówek to tylko nie więcej niż 5cm grubości.
Nie ma takiej reguły (ja widziałam fora na których nagłówek był podobny wielkścią do tego)nagłówek jest taki jaki sobie wymyślisz ja nie lubie takich wąskich ngłówków widzę że się sugerujesz bollywood.pl tam mają taki wąski.
Nie sugeruję się bollywood.pl... Większość stron tak jak raczej ma i nie mówię tu tylko o stronach związanych z Indiami. Po prostu tak jakoś się przyzwyczaiłam do mniejszego nagłówka :P Jak robiłam swoją stronę, to tez sobie mogłam ustawić jak chcę nagłówek, ale mniejszy ładniej się prezentował. Chociaż nagłówek z SRK może byc duuużyyyy!!! :P
Jeszcze chciałam zapytać, czy ten nagłówek będzie w końcu z tą taśmą z filmu (czy jak to się tam zwie) czy z tym,i polaroidami?
Ten adres który podałam wyżej jest nie aktualny pracuje nad innym w tej chwili a konkretnie nad tym żeby przy rejestracji trzebabyło odpowiedzieć na pytania by się zarejestrować jak już będzie gotowe dam znać :)
pytania na temat Shah Rukha żeby ogranizyć do minimum ludzi którzy nas obrażają :).Niemartw aię ty jako fanka Shah Rukha będxiesz znała na nie odpowiedź ;P
Princessarwena, pytania będą bardzo proste. Skoro znasz SRK, to wszystko będziesz o Nim wiedzieć. :P Przynajmniej Ci, którzy nie lubią Shahrukha nie będą zaśmiecać forum :D
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł :) W końcu "tylko wybrańcy potrafią zrozumieć Bollywood"... Co do nagłówka to może być nawet na całą stronę :D
Madleen! Żadna z nas nie będzie się w stanie skupić widząc JEGO duży plakat. Jak zaczarowane będziemy się gapić na NIEGO. Ale co tam! Amrito masz rację. Przynajmniej my dwie czujemy się szczególnie jak wybrańcy zauroczeni bollywoodem. Ja się cieszę, że mnie to opętało a nasza „sekta” będzie miała swoją stronę dzięki talentom komputerowym Preity. Preity masz rację. Pytania są niezbędne. Nie znasz się na temacie to się nie wypowiadaj. Można zdobyć wiedzę na innych forach lub czytając naszą stronę. Wtedy będą mogli coś napisać.
Madleen! Dziękuję. Tobie również HAPPY HOLI!!! Wam wszystkim HAPPY HOLI!!!