Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

On jest w TOP 100? Wolne żarty. Pomijam już to, że nie rozumiem jak komukolwiek mogą podobać się gnioty Bollywood. Ale pan Khan w tych filmach występuje, a nie gra. Gra aktor, występuje amator. Nie po raz pierwszy gust co niektórych jest żenująco niski. Smutek.

simps84

Jak śmiesz obrażać innych tylko dlatego że lubią co innego niż ty.Masz czelność mówić że mam niski gust tylo dlatego że lubie ten gatunek filmów co ty człowieku wiesz o moim guście filmowym nie znasz mnie wogóle a obrażasz widać ktoś zapomniał cie wychować.Żal mi takich ludzi jak ty z ciasnymi horyzontami ograniczonymi horyzontami tylko do amerykańskiej papki.Ciekawe ile ty filmów widziałeś z Panem Khanem że taką kategoryczną opinie wygłaszasz amatorze.SHAH RUKH KHAN gra w filmach i otrzymał za swoje role bardzo dużo nagród.Amatorm nie jest bo uczył się aktorstwa.Najpierw się czegoś dowiedz a potem się wypowiadaj , bo się kompromitujesz nie wiedzą.Krytyk od siedmiu boleści się znalazł.Poziom twojej wypowiedzi jest żenująco niski i dyskwalifikuje cię jako krytyka.Tak na marginiesie wielkie amerykańskie gwiazdy często w wywiadach mówią że bardzo chętnie zarałyby w Bollywoodzkiej produkcji , więc co chcą grać w gniotach? Na prawde jak nie masz pojęcia to zachowaj swoje bez wartościowe wypociny dla siebie bo nikogo tu nie interesują.Wolne żarty kto wpuszcza takich ludzi na Filmweb.Żal

Preity27

Masz absolutnie niski gust!!! Takimi filmami (nazwijmy to coś filmami) mogą zachwycac się jedynie Polacy serialowi. Pan Khan bez problemu mógłby występowac w polskich telenowelach i nikt nie odróżnił by jego występów od gry innych podobnych jemu amatorszczyków. I podobnie nasi rodzimi amatorzy pokroju Cichopek + 2 Mroczki mogliby spokojnie zrobic karierę w Bombaju. Tam się promuje beztalencie. Sieczkę Wam z mózgu zrobiono, że podniecacie się skaczącymi Hindusami. Proponuję mniej sziszy!
Trzeba byc otwartm na nowości i obserwowac rozwój filmów eksperymentalnych, ale trzeba z godnością przyznac, ze akurat ten eksperyment się nie udał. Produkowac 4 h badziewie to kwestia rozrzutności. Ale oglądanie 4 h badziewia to kwestia gustu, smaku i przyzwoitości!
Ktoś tu kiedyś napisał, że jesteście jakąś sektą. Miał 100% racji. Pojęcia o dobrych i wartościowych filmach nie macie. Jak chcesz zobaczyc taniec to obejrzyj sobie YOU CAN DANCE. Ogladaj sobie co chcesz, ale ocknij się z letargu, bo

B O L L Y W O O D TO O B C I A C H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

simps84

nie miałam czasu żeby przeczytać wszystkie odpowiedzi dlatego przepraszam jeśli się powtórzę. Simps84 - totalnie wkurzyłeś mnie swoją wypowiedzią. Czemu musisz obrażać wszystkich ludzi, którzy oglądają filmy Bollywood?? myślisz że ty oglądając ambitne filmy jesteś dużo lepszy od tzw. szarej masy (która chętnie ogląda Bollywood)?? bo czytając twoją wypowiedz śmiałabym twierdzić, że jest wręcz przeciwnie. Co czyni ciebie tak wspaniałym a innych bezguściami?? bo tego nie rozumiem. A teraz trochę z innej beczki. Ja bardzo lubię oglądać filmy z Bolly jednak nie uważam ich (jak ci się może wydawać) za szczególnie ambitne. ale tak naprawdę Bolly istnieje głównie po to aby zaspokajać te najdrobniejsze potrzeby. i to jest fakt ogólnie znany. Bollywood ma służyć właśnie temu aby "wyłączyć mózg". Po zakończeniu filmu mamy poczuć się spokojni, zrelaksowani i radośni. W tym wypadku Holly jest podobny. To wszystko się niestety łączy z kulturą masową, która ma przeogromny wpływ na ogólnie pojętą kulturę.
Nie mam zamiaru Ciebie obrażać bo nie chce się zniżać do Twojego poziomu tak więc proszę Cię tylko żebyś już nigdy więcej nie wchodził na fora filmów, które Ci się nie podobają a świat będzie przynajmniej trochę piękniejszy.

Preity27

Całkowicie się z Tobą zgodzę!!Koleś jak chcesz krytykować to najpierw dowiedz się o co się plujesz;/;/
poza tym niektóre filmy z Holly są o wiele gorsze od filmów z bollywoodu !!!!

simps84

jeśli Twój avatar informuje o Twoim idolu filmowym to współczuje:)

KonradJS2

Preity i Konrad lepiej się w ogóle nie odzywać.
ja wiem, że jak coś takiego się przeczyta to szlak trafia. Ale lepiej ignorować takich ludzi, bo potem to jeszcze bez powodu Ci za przeproszeniem dosrają. A już nie raz o tym przecież mówiliśmy, że tacy się znajdą, co zaniżają ocenę, obrażają Shahrukha i Bollywood, a nic tak naprawdę o tym nie wiedzą. Dokładnie żal.
"MYŚLAŁEM, ŻE TANCERZ!"-no wiesz, tancerzem to on jest też świetnym, ale aktorem i człowiekiem jeszcze lepszym!

KonradJS2

The Simpsons to jest klasa!!! Bollywood sucks!!!

simps84

What? No chyba cię simpsonie (czy jak tam chcesz) pogięło!!! I to zdrowo!
Nie wytrzymałam... ŻAL MI CIĘ!
Oglądanie Bolly to obciach? My sekta?
Człowieku wiesz ile ludzi z innych krajów ogląda te filmy? NIE!
Ty nic nie wiesz o Bolly i wygadujesz jakieś niestworzone rzeczy!
Zapewne lubisz jak prawie każdy filmy z Holly (ja jeszcze niektóre tez).
to wyobraź sobie, ze niedługo w Bollywood będą kręcić film z udziałem......................................................... Sylvestra Stalona i Arnolda Schwarzeneggera (sorry za błędy w nazwiskach, jeśli są). Keira Knightley tez zagrała w jednym z filmów Bolly. No ale przecież Ty jesteś wielkim znawca, wiec co ja ci będę tłumaczyć wszystko!

Madleen

Stalone, Schwarzenegger, Knightley to są wybitni aktorzy Twoim zdaniem???? Please... Dwóm napakowanym osiłkom kariera dawno się już skończyła. A anorektyczce jeszcze się nie zaczęła. Trafiłeś więc jak kulą w płot. Dobrzy aktorzy są na wyższej połce.
Aha, Bollywood nawet swojej połki nie ma.

simps84

Podaj nazwiska tych znakomitych wedłóg ciebie aktorów to porozmawiamy.

Preity27

według, jak już ;-)
Nie podam Tobie żadnych nazwisk, bo pewnie i tak niewiele by Tobie mówiły. A może jednak? Streep, Kingsley, Bates? Nie, lepiej nie.

simps84

Nie cierpie ludzi którzy z braku argumentów czepiają się błędów.

Preity27

Nie cierpię ludzi, którzy nie znają prawideł języka polskiego. Najpierw naucz się polskiego, dopiero wtedy bierz się za Indie!!!!!

simps84

Akurat prawidła języka polskiego znam tyle że pisze szybko i w nerwach stąd błąd ignorancie. A ty w ogóle nie bierz się za rzeczy do których nie dorastasz ( Indie , Bollywood , Shah Rukh Khan). Skończ gimnazjum a potem się wymądrzaj nudzący się w święta chłopczyku.

simps84

Naprawde tacy ludzi jak ty nie powinni mieć tutaj wstępu.Nie znasz mnie więc przestań mnie do cholery obrażać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

simps84

Do Twojej wiadomości Simps! Jesteś miernym recenzentem. Co niby konkretnie Ci się nie podoba w filmach bolly? Jakoś nie sprecyzowałeś. Preity, Madleen i Konrad powiedzieli niemal wszystko, co ja sama zamierzałam. Nigdy nie przypuszczałam, że można aż tak kogoś obrazić. Co do Twojego zamiłowania do "The Simpsons" i jego rzekomej "klasy", to daruj, ale ja widziałam ten (i tu nie omieszkam wobec Twojej wcześniejszej "szczerości" napisać, co o tym filmie naprawdę myślę) CHŁAM!!! W przeciwieństwie jednak do Ciebie, ja oglądałam ten film i serial (tak zniżyłam się do tego, tak nisko upadłam, że to widziałam) i dopiero teraz mam prawo wypowiadać się na temat tej SZMIRY. Tak SZMIRY!!! Szczerość za "szczerość". Naucz się w kulturalny sposób wypowiadać Swoje myśli, to nikt tu Cię nie obrazi. Nie wchodziłam dotychczas na strony filmów, które mi się wybitnie nie podobały, by nie drażnić ich wielbicieli, bo wiem, że gusta są różne. Ale po Twojej wypowiedzi zacznę. Obetrzyj Sobie jad z ust bo Ci ścieka. A te jadowite wypowiedzi zachowaj dla Siebie. Nie podoba się? To i dobrze. Nam tak. Aż litość bierze, że ktoś może oglądać taką miernotę jak "The Simpsons". Nie napiszę dalej co myślę o takim guście. Chciałeś to masz. I naucz się najpierw czytać! Wchodząc na z gruntu nieznany Ci temat zapoznaj się najpierw z reakcją wielbicieli SHAHRUKHA, a dopiero później licząc się z ich uczuciami wypowiadaj Swoje opinie.
Tu przepraszam wszystkich miłośników bollywood, za niewybredny język, ale aż się we mnie zagotowało ze złości. I taki ktoś ma czelność przed Świętami psuć bliźniemu życzliwymi wypowiedziami humor!!!

Marguerite

Margereite czytasz w moich myślach ja też nie wchodziłam do tychczas na fora filmów który bardzo nie lubie żeby nie urażać ale po przeczytaniu wypowiedzi tego osobnika pomyślałam że chyba zaczne.Tak Simps obetrzyj sobie jad z ust bo ci dziury w spodniach po wypala.

Marguerite

Ej nie tak ostro. Bo ranisz moje uczucia. hehehehe ;-)
Nawet nie spodziewałem się, że lubisz THE SIMPSONS. Tam jest wiele niuansów, humoru sytuacyjnego, ukrytych aluzji, czarnego humoru, zawoalowanych przesłań. Generalnie trzeba troche pomyslec, gdy ogląda się Simpsonów. Nie to co burum burum burum bollywood. Tu wystarczy tylko patrzec. Włączyc wzrok, wyłączyc mózg. Sieczka, sieczka.

Tak na marginesie, uwielbiam ten fragment Twojej wypowiedzi: "W przeciwieństwie jednak do Ciebie, ja oglądałam ten film i serial (tak zniżyłam się do tego, tak nisko upadłam, że to widziałam) i dopiero teraz mam prawo wypowiadać się na temat tej SZMIRY. Tak SZMIRY!!! Szczerość za "szczerość"." Widzę tutaj nieoszlifowany diament licealny. Zdaj maturę, dorośnij, to pogadamy.
Aha, nie łudź się. Pan Khan nie przyjedzie na rączym koniu
hehehehehe

simps84

Buhahahahahah Margareite on cie za licealistek wziął zaraz padnę trupem. Niestety ja też upadłam tak nisko żeby widzieć The Simpson i z pełną świadomością mogę powiedzieć że ten serial jest głupi i odpychający reprezentuje poziom mniej więcej 5 letniego dziecka więc szczerze gratuluje gustu. Wracając do nazwisk mówią mi dużo dwóch pierwszych aktorek ta są zupełnie przeciętne a trzecie nazwisko faktycznie nic mi nie mówi ale domyślam się że jakaś mało znana miernota sądząc po twoim guście filmowym.

Preity27

Mniejsza z tym, czy lubisz Arnolda, Sylvestra S. itp. Ja tam do nich nic nie mam. Ale zauważ, właśnie to co mówiła Marquerite, że nie należymy do takich osób jak Ty, i nie wypowiadamy się na forach aktorów i filmów, których nie lubimy. Gdybym była tak samo głupia jak Ty, to też coś dobijającego na temat tych twoich Simpsonków rzekła, no ale tak nisko nie upadłam. I bez żadnej wiedzy na temat tego filmu czy tam serialu się wypowiedzieć nie mogę. A Ty to robisz: wypowiadasz się chamsko o całym Bollywood, Shahrukhu i wszystkich aktorach, a gówno o nich wiesz! Taka jest prawda! To Tobie więc namącili w mózgu, a nie Nam. Więc mój drogi "bierz dupę w troki" i zjeżdżaj stąd!

Madleen

aha... i jeszcze obrażasz Nas, a w ogóle Nas nie znasz! To trzeba być naprawdę stukniętym. Do tych licealistów to ja bym Ciebie dała. Może Tobie właśnie przydałaby się jakieś pouczające lekcje!

Madleen

Madleen, Preity! Czytacie w moich myślach. Dokładnie to samo czuję. I tak, jak na jego poprzedni temat, tak i ten zamierzam zmienić w piękne wypowiedzi o SHAHRUKHU ignorując chamstwo Simpsa. Czy widziałyście nowy teledysk z "Rab Ne Bana Di Jodi" ? Jest świetny.
http://pl.youtube.com/watch?v=RK8pZp9yvWY
A ten:
http://pl.youtube.com/watch?v=3Je1Z6hBRJU
Napiszcie coś miłego. Nie przejmujcie się tym typkiem. Zbliżają się Święta. Postarajcie się pozytywnie myśleć. Patrzcie na świat w różowych okularach. Życie jest piękne. A jeżeli czasem nie, to mamy z NIM filmy na odstresowanie. JEGO usmiech nas rozweseli.

Madleen

To prawda to tobie ta Hollywoodzka niezjadliwa papka mózg do czysta wyprała.Jesteś jak w transie tylko Hollywood jest Cool.Eh współczuje ignorancie.

Preity27

Tak Madleen jemu to by się przydały lekcje kultury , dobrego wychowania i taktu bo widocznie akurat te lekcje opuścił bo The Simpson oglądał he he.

simps84

Tak jak myślałem, jesteście sektą. Rodzina Radia Maryja ma swojego Rydzyka, banda miała swojego Charlesa Mansona, a Wy macie swojego pana Khana.
Jeśli Meryl Streep to dla Ciebie średnia aktorka, Ben Kingsley to kobieta, a Kathy Bates nie znasz, to znaczy, ze jesteś pusta jak Wielki Kanion. Tego się nawet po fanach hinduskiego kiczu nie spodziewałem. Polaczki to jednak gustu nie mają. M jak Miłośc, Tylko miłośc, Magda M., Bollywood. Masssakra.
Na święta życzę sobie, aby światowy kryzys nie ominął Bollywoodu. Mniej gówna z Indii!!!!!!!!

simps84

Tak dla mnie Meryl Streep , Kathy Bates to kiepskie aktorki a o Benie Kingsleyu napisałam mało znana miernota to nie znaczy że wzięłam go za kobietę. Wiesz ja cenie Ala Pacino,Roberta De Niro,Edward Norton to są dobrzy aktorzy z Hollywood a nie jakaś tam Streep,Bates czy Kingsley. Dla mnie to ty jesteś pusty bo nie znając tematu zupełnie obrażasz całą kinematografie i ludzi którzy ją lubią. Po fatygowałeś się chociaż żeby zajrzeć na mój profil zobaczyć jakie filmy lubię i jakich aktorów/ki lubię że mnie tak obrażasz. Twoja bezczelność i Ignorancja przechodzą wszelkie pojęcie.Gówno to donas płynie z Hollywoodu olbrzymim strumieniem cały czas i zatruwa mózgi takim jak ty.

Preity27

Za nazwanie Meryl Streep (najbardziej utytułowanej Aktorki w historii kina) kiepską aktorką wystawiłaś osteteczne świadectwo swojej głupoty. Jesteś głupia jak ten Wasz idol Khan. Zawsze walczyłem i będę walczył z wszechogarniającą i przygnębiającą głupotą oraz szybko rozprzestrzeniającym się bezguściem.
Za nazwanie Meryl Streep kiepską aktorką życzę Tobie bankructwa Bolly srolly woodu

simps84

Żal mi ciebie twój poziom jest tak niski że można się załamać wskazuje na to że masz jakieś 14 albo 15 lat dorosły człowiek takich rzeczy by nie pisał bo by się wstydził takiego poziomu. Naprawde bardzo ci współczuje.

simps84

Dzięki za życzenia, choć nie są one zbyt przyjemne. No cóż? Prawo nowicjusza w temacie. Jak się wyrobisz to będziesz jeszcze z nami jeździł na koncerty SHAHRUKHA. Zobaczysz. Kwestia czasu. :) Trudno będzie ze spełnieniem Twojego miłego życzenia, bo jest niewykonalne, ale nie załamuj się. Twoja Meryl Streep nie jest taka ostatnia. Ja ją nawet lubię. Widzisz? Nie ma to jak miła i kulturalna pogawędka. Jeszcze moment a będziemy zgodzni w 100%. A jak Ci się podobały moje propozycje piosenek bolly? Jeśli nie, to podsunę inne. Jest ich trochę, więc nie będzie kłopotu z wyborem. Serdecznie pozdrawiam.

simps84

tak jest aktorem i ci nawet napiszę, że jeszcze jest tancerzem, mężem, ojcem, bratem, producentem, właścicelem drużyny krykieta, właścicielem firmy, modelem. i widzisz nawet do pięt mu niedorastasz. a nadodatek kochają go miliony kobiet. ciebie zaledwie dwie lub trzy.

Karolina_24

Naprawdę jest bratem???? Jak on to osiągnął??? To musi byc jednak wielki talent.

simps84

widzisz i sam wpadłeś w swoją pułapkę, a jednak go doceniłeś smarku. nie zaprzeczysz, bo sam napisałeś "wielki talent" nieważne czy w sensie pozytywnym czy negatywnym. ale ma większy talent od ciebie. wiec lepiej spadaj stąd, bo nie chce nam się rozmawiać z bachorami. pa

Karolina_24

Oprócz słów: bollywood, pan khan, idol, bóg, indie, szisza, bombaj istnieje jeszcze jedno SARKAZM. Poszukaj w słowniku.

simps84

Jest też takie słowo jak "KULTURA" zapewne ty nieznasz tego słowa więc po studjuj słownik może zrozumiesz co to znaczy choć szczerze wątpie.

simps84

Człowieku (?) ogarnij się, obrażając fanów Bollywoodu i SRK niczego nie zyskasz. Jakim trzeba być idiotą, żeby tak się wypowiadać? Wychodzę z założenia, że nie komentuje takich wypowiedzi, ale za bardzo mnie irytujesz. Ileż można zakładać tematów o tym, że MY jesteśmy w sekcie?! Że SKR nie jest dobrym aktorem, etc.

Widziałeś film jakiś z nim? Wiesz, a jednak go szanujesz... Piszesz PAN KHAN.. Pisanie per pan jest wyrazem szacunku.

Proponuje zmądrzeć, później się wypowiadać. Piszesz, "gównarzeria" I owszem, jestem młoda, ale mam trochę szacunku dla innych, dla ich poglądów i nie wypowiadam się tak jak Ty na temat czyiś upodobań! "Ogladaj sobie co chcesz, ale ocknij się z letargu" Wiesz, co to jest letarg? Zabraniasz innym oglądać to co lubią? Jakim prawem? Może nie wszyscy lubią oglądać jazz albo hip-hop?:/

"Polaczki to jednak gustu nie mają. M jak Miłośc, Tylko miłośc, Magda M., Bollywood. Masssakra.
Na święta życzę sobie, aby światowy kryzys nie ominął Bollywoodu. Mniej gówna z Indii!!!!!!!! " Facet (?), grzeczniej! Dla mnie The Simpsons jest g**** i co, lepiej Ci? Nie bawi mnie taki humor. I co mam się wypowiadać, że fani The Simpsons są sektą? Jakie gówno, za przeproszeniem? Ty wiesz co mówisz? Ty gustu też nie masz. A jak Ci się nie podoba to wyjedź! Nie przyznawaj się, że Polakiem jesteś, wielb sobie The Simpsons.
Sorry, ale jakim prawem obrażasz Preity27, ma prawo nie lubić Meryl Streep! Ja też jej nie lubię! Jestem głupia? Myślę, że nie:/

Powodzenia z walką "z wszechogarniającą i przygnębiającą głupotą oraz szybko rozprzestrzeniającym się bezguściem. "

loVelyS91

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Dobrze to ujęłaś. Swoje opinie można wyrażać w kulturalny sposób, nie obrażając uczuć innych. Tu szczególne ukłony w kierunku Dori1703 i Markusa. To kulturalni i uprzejmi ludzie i cieszę się, że miałam możność ich poznać na naszym forum. Nie są zagorzałymi fanami bollywood, jak ja, ale szanują moje uczucia i nie potępiają mojego gustu tylko dlatego, że nie jest identyczny z ich. Za to im dziękuję. Ja też się przyłączam do Ciebie w naganie zachowania Simpsa. Tak! Jakim prawem obraża Perity?!!! To miła i dobra koleżanka, której należy się szacunek. Jak śmie nas obrażać?!!! I jeszcze jedno. Co można powiedzieć o facecie, który w tak niewybredny sposób, wulgarny i prostacki odnosi się do kobiet? I co to za czepianie się naszego wieku? Nie wie pacan jeden (przepraszam za wulgaryzm, ale nie wytrzymuję już tego jego gdakania), że kobiet o wiek się nie pyta? W stajni się chował czy co? Jeżeli tak to niech tam wraca. My go tu nie potrzebujemy.

Marguerite

Edukacja jest najwłaściwszą formą kształtowania prawidłowych postaw społecznych. Zaliczyc do tego należy także gust i smak. Ktoś, kto ogląda filmy Bollywood, niech sobie ogląda. Ale ktoś, kto Bollywood uwielbia i życ bez niego nie może, jest w demokracji szalenie niebezpieczny. Brakuje mu bowiem poczucia estetyki, smaku, gustu. Brak mu znajomości tego co dobre i wartościowe. Filmy to tylko jeden wycinek naszej codziennej rzeczywistości. Gdy ktoś uwielbia kicz-bollywood, istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że będzie oglądał "Gwiazdy tańczą na lodzie", słuchał ESKI, czytał BRAVO, głosował na prostackie partie. Brak gustu w jednym fragmencie naszej rzeczywistości skutkuje jego brakiem w każdej sferze naszego życia.
Ktoś, kto nie zna chociażby Jandy z "Przesłuchania" jest najzwyklejszym głupolem!

simps84

Największy głupol się odezwał! To, że uwielbiamy Bollywood, nie oznacza, że nie wiemy co się dzieje na świecie! Jeszcze ci się to nie znudziło?
Skoro jesteś homo sapiens, to dlaczego jeszcze nie pomyślałeś, że przez te Twoje głupie tematy i tak nic zyskasz?! Ty nas przecież nie zniechęcisz do kinematografii indyjskiej! Więc po co Ci to wszystko, po co? Chcesz Nas tylko zdenerwować? To trzeba mieć nieźle w mózgu naryte!
Przypomniał mi się teraz film Kyon Ki. I wiesz tam Salman Khan w swojej roli jest nawet 100 razy mądrzejszy od Ciebie.

simps84

"Zaliczyc do tego należy także gust i smak." - A jaki jest wyznacznik gustu i smaku? Nie ma! Każdy ma inny. Taki wyedukowany przedszkolak jak ty powinien to wiedzieć.
"Ale ktoś, kto Bollywood uwielbia i życ bez niego nie może, jest w demokracji szalenie niebezpieczny." - Twój tok myślenia jest co najmniej absurdalny. Ktoś sobie obejrzy film, gdzie tańczą w rytm indyjskiej muzyki i są niebezpieczni dla demokracji? Puknij się w czółko. Więcej pokory i tolerancji dziecko, świat nie kręci się wokół twojego tyłka.
"Brakuje mu bowiem poczucia estetyki, smaku, gustu." - Każdy ma inny gust. Jeżeli tego nie wiesz cofnij się do przedszkola. A, przepraszam, już tam jesteś.
"Gdy ktoś uwielbia kicz-bollywood, istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że będzie oglądał "Gwiazdy tańczą na lodzie", słuchał ESKI, czytał BRAVO, głosował na prostackie partie." - Tak, to bardzo niebezpieczne. Normalnie z domu nie będę wychodził.
"Ktoś, kto nie zna chociażby Jandy z "Przesłuchania" jest najzwyklejszym głupolem!" - Przyganiał kocioł garnkowi.

simps84

"Edukacja jest najwłaściwszą formą kształtowania prawidłowych postaw społecznych" do tego też należy zaliczyć KULTURĘ OSOBISTA i KULTURĘ WYPOWIEDZI ty tych dwóch rzeczy nie posiadasz, więc twoja postawa nie jest prawidłowa a i z edukacją chyba też nie jest chyba najlepiej. Tylko w kółko o smaku i guście a zapominasz o najważniejszym kulturze i takcie. Człowiek pozbawiony tych dwóch rzeczy siłą rzeczy nie może mieć gustu i smaku, bo kultura te właśnie kształtuje. Zastanów się, co piszesz, bo tą wypowiedzią sam siebie zapędziłeś w kozi róg. Jak można w tak banalny sposób samemu pogrążyć he he naprawdę nie pojmuje Kto powiedział że nie znam Jandy z "Przesłuchania" i bardzo duże wrażenie kiedyś na mnie ten film zrobił to że nie mam wszystkich filmów w ulubionych czy ocenianych to tylko brak czasu na dodawanie. Nie oglądam "Tańca na lodzie" nie słucham ESKI, (chociaż nie bardzo wiem, co z tą jest nie tak) i nie czytam BRAVA tylko FOKUSA i WIEDZE i ŻYCIE.

Preity27

Mi się wydaje, że z głupotą się nie wygra. To jest typowy Polak, który jest zazdrosny, kłamliwy i dziwny:/ Niestety, ale sami sobie wyrabiamy taką opinię na świecie! Simps nie rozumie, że nas niezniechęci, wręcz przeciwnie... Mnie jeszcze bardziej upewnił w tym, że bycie fanem Bollywoodu jest czymś innym od pop-kultury, od filmów holly pełnych brutalności i nagości.. Szkoda czasu na odpowiadanie Tobie.

Idę dalej siedzieć w sekcie, pomodlę się do swojego guru - czyt. SRK, i pozachwycam się odcinkiem serialu, jak to nazwałeś, czyli filmem. Może OSO?! Aaa, później poszukam w necie Tańca na lodzie i przy okazji posłucham troche Eski, a do poduszki poczytam Bravo.

Jakbyś nie zrozumiał, to była ironia;)

loVelyS91

Eh niestety masz racje smutne, jak że prawdziwe. Zapomniałaś o dopisać nietolerancyjny do tej listy. Dlatego nie szczególnie się identyfikuje z tym narodem. Dołączam się do ciebie razem się pomodlimy do naszego guru (SRK) pozachwycamy się serialem bollywoodzkim jak to niektórzy nazywają, po oglądamy taniec na lodzie , posłuchamy Eski i poczytamy Bravo. He he he myślisz że on wie co to ironia?

Preity27

Obawiam się, że nie;)
Ja też specjalnie nie identyfikuje się z tym narodem, właśnie przez takich buraków, którzy są nietolerancyjni. Niestety...

loVelyS91

Też właśnie się obawiam, że nie wie;P
Nie wiem czy jest na tym świecie drugi tak nie tolerancyjny naród, chyba niema. W rasizmie to nas tylko USA przeskakuje. U nas rasizm to szczytna idea to jest straszne. Nasz prezydent i jego brat jeszcze podsycili tą nie tolerancje.

Preity27

Myślisz, że kolega simps84 jest fanem pana Prezydenta i jego brata? I,że bierze z niego przykład? Kurczę, wspólczuje mu...

Swoją drogą, ciekawe czemu nie ustosunkował się do naszych wypowiedzi. Hmmm...

loVelyS91

Jestem z Wami. No to gdzie ten ołtarzyk naszego SHAHRUKHA? Pomodlimy się razem. Do takiego boga można. : ) Która zaintonuje jakąś piosenkę bollywood? Ironia? Zapomnijcie. Ja już to przerabiałam i wstręciuch wyskoczył mi z rasistowskimi tekstami. Walcie mu kawę na ławę, a i tak nie pojmie. Nie nasz poziom. W przedszkolu znaczenia tego terminu nie przerabiają.

Marguerite

On się sam poniża, zobaczcie:

http://www.filmweb.pl/user/518678/filmVotes

Myślicie, że widział tyle bollywoodzkich filmów? Wszystkie ocenił na 1. Żal mi go.

Może nućmy 'Dard-E-Disco'? ;D

loVelyS91

Dobry pomysł. Trzeba tylko jeszcze puścić obraz tańczącego SHAHRUKHA na wielkim ektanie, by wszyscy mogli GO z daleka podziwiać. :) Ten typek niech sobie też popatrzy i pęknie z zazdrości.

Marguerite

Rozgryzłam Go! Jemu chodzi i klatę SRK :P zazdrości mu jej :)

(oczywiście to też jest ironia, tak na wszelki wypadek pisze:))

loVelyS91

Tego szacunku i uwielbienia, jakim darzymy SHAHRUKHA, zazdroszczą MU chyba wszyscy mężczyźni. A klaty...? No cóż? Ja nią jestem zachwycona, a z tego co wiem (widziałam reakcje kobiet po premierze "OSO") to większość kobiet myśli tak jak ja. :)
Pisz zawsze czy ironizujesz, bo tu, jak widać, nie wszyscy łapią o co biega. Jeszcze gotowy pomyśleć, że to o nim mowa, a nie o SRK. Ha! Ha!