Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 090 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

On jest w TOP 100? Wolne żarty. Pomijam już to, że nie rozumiem jak komukolwiek mogą podobać się gnioty Bollywood. Ale pan Khan w tych filmach występuje, a nie gra. Gra aktor, występuje amator. Nie po raz pierwszy gust co niektórych jest żenująco niski. Smutek.

Marguerite

Dziewczyny jesteście kochane aż się serce raduje jak się was czyta.Myślę że
on żadnego z tych filmów nie widział ocenił je tak tylko dlatego że pochodzą z Indii.To jest chory człowiek i tyle.Klaty SRK napewno zazdrości w końcu jest czego :).

Preity27

Ojj ma ;D Żal mi takich ludzi. Ale strasznie mnie dręczy to, czy widział chociaż jeden film z SRK? Ba! Chociaż jeden film z bolly... Dramat!

Dobra, idę dalej się modlić i wielbić "naszego boga" ;D

Preity27

Oj! Z pewnością jest. Nie ma to jak jednomyślność. :) Nasza "sekta" jest niezwyciężona. Hi! Hi! Ciekawi mnie, jaki w Polsce wyjdzie następny z NIM film. Na Święta się już nie zdąży, ale brak okazji jest też okazją np. zrobienia sobie malutkiej niespodzianki i do kupienia sobie filmu z SHARUKHIEM. A z innej beczki to chciałabym zobaczyć "Jodhaa Akbar". Widziałaś już może? Zapowiada się świetnie. Muszę też kupić "Laaga Chunari Mein Daag". No zaszaleję w przyszłym roku i kupię też pozostałe, brakujące filmy z SRK. Niestety zza granicy z angielskimi napisami. Ach! Ten angielski. Że nie wspomnę o tej cudnej JEGO biografii. Czy ktoś nas może wreszcie zrozumieć i wydać ją po polsku?!!! Najwyższy już czas po temu. Doczekać się nie mogę. A tłumaczą ją w ogóle? Widzisz ile mam pomysłów na prezenty dla siebie. Rozmarzyłam się.

Marguerite

W kinie może będzie "Rab Ne Bana Di Jodi", bardzo bym chciała! CDI chyba nie jest jeszcze w Polsce, więc pewnie to będzie pierwsze:) "Jodhaa Akbar" nie widziałam jeszcze, ale słyszałam, że to bardzo dobry film;) Musimy same się zabrać za tłumaczenie, wtedy wydadzą ją po polsku;) Mam podobne pomysły co do prezentów. Ale na razie to kupuje OSO i King of Bollywood:) Bo wcześniej nie miałam okazji:(

użytkownik usunięty
Preity27

A moim zdaniem jesteście strasznie niesprawiedliwe. Lubicie Bollywood - ok, niech wam będzie. Zachwycacie się indyjskim aktorek - spoko. Ale dlaczego krytykujecie go tylko dlatego, że wyraził swoje zdanie? W jakiejkolwiek ono by nie było formie, jest jego zdaniem. Skoro tak bardzo bronicie tego, że jesteście kulturalne i wykształcone, to po co w ogóle odpowiadacie na taką prowokację? Pozatym, mówisz, że cenisz De Niro, a nie lubisz Streep - powiedz mi, nie przyszło ci kiedyś na myśl, dlaczego nawet on powiedział, że Meryl to "najznakomitrza zyjąca aktorka na ziemi, której talentem nie dorównuje nikt"? Nie masz prawa mówić, że Streep jest złą aktorką - możesz jej nie lubić, jak najbardziej, ale jeżeli masz choć NIEWIELKĄ wiedzę filmową to powinnas wiedzieć, że jest doskonała. I nie mówię tu o rekordzie w nominacjach do Oscara, o których powinnam wspomnieć, czy o wielu honorowych orderach, którymi przez lata była obdarowywana, czy w końcu francuskiego tytułu Damy Kina. Najważniejszą sprawą, o której trzeba tu wspomnieć, jest jej bogata i imponująca filmografia, a także uznanie widzów i krytyków na całym świecie. Rzesze fanów. Po prostu, szaconek, jaki się jej należy. Osobiście nienawidzę Bollywood, ale jeżeli wy je lubicie, nie będę sie czepiała. Uszanuję to. Nie uznam natomiast krytykowania najwybitniejszej aktorki jaką widział świat, której niedość, że jestem fanką od wielu wielu lat, ale która także szanuję jako osobe, dla której priorytety rodzinne były zawsze najważniejsze. Mam tylko nadzieję, że wykażecie się kulturą osobistą i nie poniżycie się, nazywając mnie "kretynką, która nie docenia Khanusia (:*) i nie zna się na dobrych filmach", gdyż taką odpowiedź nieraz już usłyszałam i uważam za załosną (jak się potem okazało osoba, która to napisała, miała 12 lat "pieśka imieniem Misiaczek", o którym raczyła wspomnieć jako "mEgA $liCzNyM" oraz "podobnym do Khanusia", co moim zdaniem, jest lekko załosne).

Preity27

Popieram jak najbardziej. I co do wypowiedzi wyżej również. Też uważam, że to faceci tak go oceniają. Oni z pewnością nie oglądali żadnego filmu Bolly przez 5 minut. Wkurza ich sam fakt że indyjski. Jak tylko zobaczą produkcja: Indie to ich reakcja jest natychmiastowa - "Kolejny indyjski gniot", "Kolejny głupek pdeudo aktor z Indii". A czasem trzeba się przyjrzeć, obejrzeć film do końca a nie tylkjo pierwsze 5 minut i dopiero potem się wypowiadać. Co do urody Shahrukh Khana (który pod tym względem jest moim zdaniem przystojniejszy od samego Brada Pitta) faceci mu zazdroszczą bo sami wolą się nie przeglądać w lustrze.

simps84

Witam, jestem tu nowa. Powiem szczerze, że od razu na wstępie Simpson, przeczytałam wszystkie Twoje i koleżaek wypowiedzi.I od razu na wstępie się Ciebie spytam: Co masz do ludzi którzy uwielbiają Bollywood i Indie? Co ty do Nich masz.?? Ja się zgodze tutaj z koleżankami co się z Tobą mordują, a nie powinny. Niektórzy się widze powkurzli i Ciebie skrytykowali i bardzo słusznie zrobili.!!! Popieram Ich!!! Bo z takim niekulturalnym człowiekiem jak Ty nie powinny sobie dawać wchodzić na głowe. Sorry, że ja tak mówie ale spadaj z tąd i idź na swoje forum o Simpsonie.

Kareena11

Kabui Namaste! Nie martw się simps już tu nie wróci. Na szczęście! Zapraszam do milszych tematów poniżej :)

simps84

Żenujący to jesteś Ty.Najgłupsza wypowiedż jakom udało mi się przeczytać. Jak nie podobają ci się filmy Bolly to ich nie oglądaj,nikt cię nie zmusza.Nie masz szacunku dla innych,którzy mają inne gusta(o gustach iguścikach się nie dyskutuje),ponieważ sam siebie nie szanujesz!
Posiadasz niski iloraz inteligencji(NAWET przedszkolak jest od ciebie mądrzejszy).Simpsonowie to dobra bajeczka dla dzieci,która nie ma przesłania,niczego nie wnosi.Ludzie mają dosyć oglądania amerykańskiej sieczki,chłamu.Bollywood jest dla ludzi o wyobrażni,posiadających optymizm,,,łapiących" szczęście i wrażliwych oraz mających chęć odcięcia się od szarości dnia.
Napeno obrażasz bolly i jego fanów,bo:
1.nigdy nie oglądałeś tego typu filmów
2.masz niskie poczucie wartości
3.jesteś zazdrosny
4.amerykańska sieczka spowodowała,że Twój mózg padł i przestał poprawnie funkcjonować(co często się zdarza)
5.to tacy,jak TY stanowią zagrożenie dla społeczności
Ps.1Pozdrawiam i życzę wesołych,ciepłych świąt fanom bolly
Ps.2nie ma powodów by przejmować się Takimi przypadkami jak założyciel tematu
NAMASTE!!!

wazka16

Ważka15 najlepiej mi się podoba 4 i 5 punkt i wypełni się z nimi zgadzam taka niestety prawda ja już przestałam się przejmować.Nich sobie pisze co chce.

wazka16

Witaj w klubie! To jest chciałam napisać w naszej "sekcie" :) jak miłośników bolly określił ten młotek. My tu już od kilku dni staramy się go przegnać z naszego forum, bo je zaśmieca swoją obecnością i nic ciekawego nie wnosi do dyskusji. Doczepił się niestety tych swoich głupich stwierdzeń jak rzep psiego ogona. Ciężki przypadek powiadam Ci. Niereformowalny. Nastaw się na obelgi z jego strony. Ale się nimi nie przejmuj. My jesteśmy z Tobą. Pozdrawiam. Ten kmiotek nie zepsuje nam Świąt. Wszystkiego najlepszego na Święta. Dużo szczęścia i radości dla Ciebie i Twojej rodziny. Namaste. :)

Marguerite

He he tych pięć punktów powinno stanowić część regulaminu naszej sekty nie sądzicie.

Preity27

Zdecydowanie, tak :)

Nasz "cudowny" kolega założył kolejny wątek, cóż myśli, że jest fajny...

loVelyS91

hmm 1 mu nie dam , ale na słabe 3 zasłużył . Dziś święta ma prezent

Cziken

Nie krępuj się. Jeśli oceniasz SHAHRUKA na jeden to daj MU tyle punktów. Święta to nie powód do stawiania większej punktacji. Nie podoba Ci się. Zgoda. Masz prawo do własnej oceny. Ale zadam standartowe już na naszym forum pytanie (nie umniejszając w żadnym wypadku, Twojego prawa do oceniania SRK według własnej woli): ile z NIM filmów widziałeś? Pytam dlatego, bo sama niektórych aktorów doceniłam po obejrzeniu dopiero jakiegoś konkretnego filmu, lub gdy widziałam ich przynajmniej z 5. Na Twoim blogu widziałam, że lubisz kino amerykańskie. Może Twoja niechęć do SHAHRUKHA wynika z małej znajomości specyfiki kinematografii indyjskiej. To rodzaj szczególnego kina, które nie każdemu odpowiada. Z drugiej strony widziałam, że lubisz bardziej (przepraszam) "krwawe kino". Sensacje, kryminały. Może typ filmów mniej drastycznych nie jest w Twoim guście. Bollywood to przeważnie filmy delikatniejsze i często romantyczne. Choć jest w nim też sporo sensacji, a nawet horrory. Nie wiem więc dlaczego oceniasz rodzaj filmów, który Ci najwyraźniej nie leży. Owszem masz do tego w pełni prawo, ale wybacz, chyba się zanadto nie znasz na bollywoodzie, by je tak skrytykować. Bo ocenę 1 czy 3 dla takiej gwiazdy filmowej, jak SRK, trudno nie nazwać krytyką. Nie sądzę zaś, byś widział z SHAHRUKHIEM tyle filmów, żeby wyrobić Sobie o NIM obiektywny osąd. Pozdrawiam.

Preity27

Do Preity 27 i Marguerite:dzięki za poparcie.
Zauważyłam,że ten simpson się nudzi i choruje na poważny kompleks ,,shahrukhowy".Wypisuje różne bzdety i ja, chyba pośmieje się z jego głupoty.

Preity27

Zgadzam się z Tobą Preity, że te punkty powinny zostać regulaminem w naszej "sekcie" hahahahahahaaha :PPP

użytkownik usunięty
simps84

Ty gniocie? Przeszkadza ci to, że jest hindusem - co przez to przekreśla jego szanse w top 100? W jakim świetle się pokazujesz? Jak śmiesz oceniać kogoś o kim nic nie wiesz? Widziałeś jakiś film? Wolne żarty! Gościu powiem ci pewną starą prawdę " W D***e byłeś G***o widziałeś" i nawet nie masz, co z nami rozmawiać np. Taki Jaś Fasola. Może to nazwiesz talentem, a ja pod dopiskiem zawód dopiszę " Robienie z siebie idioty".
Aaaa... przecież jak mężczyzna tańczy to już jest idiotą. Tak według ciebie jest?
Więc powiem ci tak... marzę o mężczyźnie, który by się tak ruszał, tak wyglądał i był taki jak Shahrukh Khan. Dziwisz się? Ja wcale, bo ty Simpson moim ideałem faceta nie byłeś nie będziesz i NIE JESTEŚ? I może tu cię boli, że polki wolą mężczyzn takich jak on?
Powiem ci pewną prawdę nie ma teraz prawdziwych miłości mąż wzdycha do Aishwaryi Rai, a żona do Shahrukh Khana i twoja (jeżeli masz lub mieć będziesz) też taka będzie... więc wsadź sobie siano w usta i siedź cicho krytyku od siedmiu boleści.
A Smutne jest to że istniejesz... nie smutne wręcz przykre.

Świetnie to ujęłaś. Co to jest, że właśnie w Święta tyle tych "recenzentów" plącze się po naszym forum. Ale my odeprzemy ten najazd tych dzikusów. Przykre jest jednak to, że starają się nam sprawić przykrość dla czystej satysfakcji. Tak tylko by nam dokuczyć, bo chyba nie z miłości do kina. Nie widzę tu rzeczowych argumentów, szacunku wobec odmiennych gustów, przykładu co im się podoba (no oprócz tych nieszczęsnych "The Simpsów", ale też bez podania szczegółów). Walą do nas drzwiami i oknami. Takich, co nas tylko obrażają i jeszcze są z tego dumni, pozostaje spłukać w toalecie. Przeczekajmy ich. Jest to i pójdzie sobie stąd. Nie przejmujmy się nimi. Życzę Ci wesołych Świąt, zdrowych i pogodnych. Może Mikołaj spełnił Twoje życzenie i dostaniesz coś z bolly pod choinkę. :)
I na zakończenie. Ja też "marzę o mężczyźnie, który by się tak ruszał, tak wyglądał i był taki jak Shahrukh Khan". Muszą MU BARDZO zazdrościć. Inaczej by się GO tak nie czepiali. Podobnie rzecz się ma z ich filmami. Zazdroszczą, że "The Simps" nie mają tak wiernej i stałej widowni, jak filmy bolly. Jakoś nie widziałam na ich forach takich dyskusji jak u nas i takiej radości z oglądania ich filmu, jaką dostarcza nam kinematografia indyjska. Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
shamar

O czyim intelekcie tu mówisz? Chyba nie o swoim? Jesteś taki niepozorny, że go nie dostrzegłam...

oj princesso... zabilas mi cwieka... heh... wbilas mi osikowy kołek, prosto w serce , w mojej imaginacji- prawie u stop Taj Mahal...

użytkownik usunięty
shamar

Wiesz co? Ale ty pieprzysz od rzeczy... Aż mnie to śmieszy!<princess aktualnie tarza się pod biurkiem - niestety nie ma widoków na Taj Mahal>.
Ej? A może ty myślisz, że zajechałeś tu jakimś hasłem z filmu Bollywoodzkiego? To cię zdziwię... niestety musisz im chyba wysłać swoje scenariusze, bo oni aż takiej inwencji twórczej nie mają...
"Twoja imaginacja" a to dobre!

Nie przejmujmy się zanadto tym srebroustym typkiem. Po takim filmie jak ten jego "Beavis and Butt-Head Do Christmas" to nie wie jak Święta wyglądać powinny. Więc chce nam zepsuć nastrój. Ale czego się spodziewać po kimś takim?

użytkownik usunięty
Marguerite

Właśnie niczego? Rozgoryczony dzieciak, któremu nic pod choinkę nie kupili, ale cóż na to poradzić?
Mi wcale nastroju nie zepsuł niech tak daje dalej, a ja sobie jeszcze porzucam słowami:) Wiesz takie świąteczne odstresowanie... W Wigilię trzeba było być miłym przy dzieleniu opłatków to przynajmniej tutaj nie muszę być miła, w domu nie mam Simpsonów, Pokemonów,Ufo,Krów,E.T. ? A tutaj? Heh by się człowiek zdziwił że tu takie międzyplanetarne spotkanie z ludźmi!

Co taki myśli że to co on napisze to tekstami nas świadczy. Przykro mi, ale to co piszesz shamar czy jak ci tam, świadczy tylko i wyłącznie o tobie. Takimi tekstami ośmieszasz nie nas, ale siebie buraku.

Preity27

shamar mam pytanie.Czy ty na mózg zachorowałeś czy może takim niedorozwiniętym się narodziłeś.

wazka16

OO, widzę, że kolejny wrzód się pojawił:/ A nie było mnie tu parę godzin tylko... ehh... pewnie to ten sam typ, założył sobie inne konto ;]

shamar

Wiesz ja nastolatką przestałam być bardzo dawno temu.Za to ty mi wyglądasz na pryszczatego nastolatka w okularach, który ma niskie poczucie wartości, którego żadna nie chce, więc wchodzi na fora mężczyzny, któremu do pięt nie dorasta i się dowartościowuje. Ja niestety dla ciebie złą wiadomość z głupoty nigdy się nie wyrasta, więc jesteś na nią skazany do końca swoich marnych dni wyrazy współczucia.

Preity27

Peity! To chory człowiek. Dajmy mu spokój. Głupi był, jest i będzie. Jak widać niczego nie chce się nauczyć. Do takiego młotka nie rafia, ze my tu nie krytykujemy jego oceny SHAHRUKHA tylko sposób jej przekazywania, bez najmniejszej ogłady i kultury. Gdyby to samo powiedział nie obrażając nas, nikt by mu tu nic nie powiedział. A jeżeli uważa się za takiego światłego to:
1. Ile filmów oglądał z SRK, że ośmiela się tak na NIEGO nadawać?
2. Co konkretnie, dlaczego i w jakim filmie mu się nie podoba?
3. Czy poznał GO osobiście, że szarga JEGO dobre imię i wypowiada się o NIM bez szacunku, który MU się słusznie należy?
4. Dlaczego rzuca błotem na cały bollywood? Widział wszystkie filmy?
5. Dlaczego, lubiąc sensację, wchodzi na forum z tematyki której nie ma zielonego pojęcia i feruje wyroki, kto jest dobrym aktorem?
6. Czemu w nieuprzejmy sposób oznajmia nam swoją opinię? Brak mu słów do delikatniejszego powiedzenia tego samego szczególnie go kobiet?
Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja mam zdrowo dość pouczania takich typków. I niech się nie dziwi, że też nie pozostajemy dłużne w inwektywach pod jego adresem. Zasłużył sobie na to. Nikomu nie bronimy krytykować i opiniować bollywoodu, ale forma musi być zachowana. Jeżeli uważa, że jesteśmy w błędzie lubiąc tę kinematografię, to niech nas rzeczowymi argumentami do tego przekona. Każdy się da przekonać jeżeli będzie miał po temu solidną podstawę. Namaste Bollymaniacy

Marguerite

Masz racje Marguareite to chory człowiek i chyba przestane reagować na jego głupawe teksty poprostu zniką dlamnie z tego forum ;P.Zamiast tego wolę sobie z wami porozmawiać albo obejrzeć jakiś film z Shahrukhiem.

Preity27

z Shakurem ?? a on przeciez był czarny...

shamar

Tylko nie próbuj tu wyjeżdżać z tekstami rasistowskim, bo będzie z Tobą krucho na tym forum. My tu takich nie tolerujemy.

Marguerite

Obawiam się, że chamstwa się nie wytępi... Już mówiłam, Polacy to dziwny, bardzo dziwny naród:/ a to jest kolejny beznadziejny przypadek...

loVelyS91

a ty jestes hindi czy arabian ?? rozumiem ze nie polska krew...

shamar

Heh.. ja jestem niemiecka krew, ale cieszę się, że jestem Polką, chociaż ostatnio mogę dostrzec jaki Nasz naród jest nietolerancyjny :(
A co to ma być w ogóle: jakiś hidi i arabian. Ty miałeś kiedyś słownik dziecko w ręku? Piszesz tak niezrozumiale, że szkoda gadać. Przybłąkał się jakiś 15-latek...

Madleen

Szkoda czasu na idiotów. Bardzo bym chciała nie być Polką. Bo jak muszę użerać się z takimi baranami jak Ty, którzy nie są w ogóle tolerancyjni i w dodatku są chamscy to aż mnie cholera bierze:/ Dla Ciebie mogę być hindi i arabian w jednym, czymkolwiek miałabym być;]

Madleen

Te jego " hindi i arabian" to raczej wyraz jego poglądów no i głupoty też oczywiście. Ale ja napisałam tylko raz. Jeśli zobaczę, że wypisuje tu rasisowskie teksty to gorzko tego pożałuje. Jak widać nie dociera do niego, bo bez szacunku pisze narodowości. Zamiast bębnić w klawiaturę komputera i wypisywać tu te bzdury odpowiedziałby nam chociaż na jedno zadane mu pytanie dotyczące SHAHRUKHA i filmów bolly. A mówi się, że to faceci są bardziej konkretni. W takim razie on jest gorszy od nas, bo pisze nie na temat. Paple po póżnicy. "Gadał dziad do obrazu a obraz ani razu."

shamar

w prostym tłumaczeniu - bo pewnie zas nie skumacie o co chodzi -

przeczytajcie sobie stopien i natezenie wulgaryzmów, w porownaniu z tym co ja napisalem, ktore poplynely z waszych tolerancyjnych i nie chamskich otworów...

To jest dopiero zalosne - zarzucac cos komus a byc mistrzem w obrazaniu - przewidujac rozwoj dyskusji - zaraz przeczytam pokrecone wyjasnienia, ze ja zaczalem itp. buahaha

to jest wlasnie typowo polskie - widzi sie chamstwo u kogos choc samym jest sie nie lepszym...

shamar

do madleen:15 lat wypraszam sobie!To,że ktoś ma tyle lat nie świadczy,że jest głupi i nie ma gustu.Ja nie jestem jeszcze osobą pełnoletnią a mam umysł i duszę osoby dorosłej,dojrzałej.
Do tego pana na shecośtam:chyba pomilili ci się aktorzy.I wypraszam sobie rzucania na mnie obelg.

shamar

Tak Ci się tylko zdaje. Obraziłeś nas już na samym początku, chyba, że nie umiesz czytać to by Cię tłumaczyło. Użyłeś określenia "natarcie gazetowego boliłódzkiego gówna". Tylko jakiś tępy niedorozwój umysłowy (bo inaczej się już nie mogę wyrazić) widząc, że ktoś coś ceni, będzie się o tym w obraźliwy sposób wypowiadał. To jak nazwiesz nas, korzystających z tego "gazetowego boliłódzkiego gówna"? Mogę się domyślić. I to nie jest obraza!!!? Ten Twój guru Simps, wyrażał się to co namniej chamsko, a jego rasizm doprowadził nas do "szewskiej pasji". A Ty mówisz, że się z nim zgadzasz? Bo rozumiem, że skoro go popierasz, znaczy się czytałeś jego wypowiedzi. Facet obraża kobiety na forum publicznym, a ty nie tylko się na to godzisz, ale i popierasz?!!! Dowiedz się kmiotku, że prawdziwi mężczyźni nawet jak myślą źle o kobiecie to tego publicznie nie ujawniają. I jeszcze jedno. To forum filmowe. My tu nie sypiemy na siebie obelgami tylko dyskutujemy o filmach i aktorach. SHAHRUKH KHAN Ci się nie podoba. JEGO filmy również. Dobrze już to wiemy. Więc zejdź z naszego forum, bo nic konkretnego do dyskusji poza obrażaniem nas, nie wnosisz. Idź tam gdzie są miłośnicy Twojego gatunku filmów.

Marguerite

zgadzam się w 100% z wypowiedzią powyżej
Człowieku widać nie znasz znaczenia słowa obelga,wulgaryzmy.

wazka16

oj no... następny... szkoda życia na takich...
ale dzielnie się trzymacie:) trzymajcie się dalej i cieszcie życiem, SRK i Bollywoodem:)

KonradJS2

wazka16: to to ja wiem, że jeśli ktoś ma 15 lat, to powinien się zachowywać kulturalnie i nie obrażać innych. No i jak yo powiedziałaś "To,że ktoś ma tyle lat nie świadczy,że jest głupi i nie ma gustu"-to też wiem. Ale akurat ten przypadek, który nam się tutaj pojawił, zachowuje się jeszcze tak, jakby z pieluch nie wyrósł. Do przedszkola niech się cofnie. Chłopacy się podobno później rozwijają niż my, więc ważka16 powinnaś wiedzieć o co mi chodzi :) A i ja od Ciebie chyba dużo starsza też nie jestem, więc się nie martw, ja jeszcze pełnoletnia też nie jestem :(

KonradJS2

Wspaniale, że o nas nie zapomniałeś. To miłe. Pisz tu dalej. Nawet tych kilka słów podnosi nas na duchu. I tak jak zaleciłeś nadal zamierzamy "cieszyć się życiem, SRK i Bollywoodem". Pozdrawiam

Marguerite

Tak on nas wcale nie obraża tylko że już pierwsza jego wypowiedź była obraźliwa (myśle nawet że on poto tu wszdł by nas obrażać).Przypuszczam że ta marna istota nie ma szacunkudo samego siebie bo to co wypisuje świadczy wyłącznie o jego inteligencji i kulturze albo raczej ich braku.U mnie już te jego bzdury pusty śmiech wywołują.

Preity27

Hmmm przeczytałam kilka "wpisów" Simpsa84 i aż mi cie szkoda chłopczyku.
Zastanawiam się jak bardzo twoje życie musi być żałosne i marne.
Nie potrafisz biedaczyno sam się dowartościować i myślisz, że inni to zrobią za ciebie.
Mam tylko jedna prośbę do ciebie- nie poniżaj się już.
NIC nie wiesz o kinie Indyjskim, ani w ogóle o kinie.
Nie podałeś nawet jednego konkretnego argumentu przeciw, jesteś jak nie wykształcony krytyk który żebra o uwagę.
Używasz słów obraźliwych, bo na nic więcej cię nie stać.

Bo co to znaczy, że oglądasz tylko dobre kino... jesteś tak samo mało konkretny jak wypociny którymi nas karmisz.
No ale cóż nie wyleczymy twoich kompleksów...
Polecam jakiegoś specjalistę...