Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Steven nigdy nie zagrał słabo żadnej swojej roli, wniosek z tego, że jest dobrym aktorem, koniec kropka.

anonim7

Steven nigdy nie gra swojej roli żle bo on gra sam siebie .He ,he Podczas pobytu Chucka w Polsce ,Chuck twierdził że on lubi grać twardych ,wyrazistych facetów którzy wyznają swoje własne poglądy i są wierni swoim ideałom ,żona Chucka ,Genna O Kelly stwierdziła że Chuck tak naprawdę nie gra swoich bohaterów ,on poprostu taki jest naprawdę !

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Steven_Kozak

Akurat niedawno w progmie telewizyjnym Steven zapytany przez prezentera ,co myśli o Chucku ,wypowiadał się pozytywnie o nim ,co jest rzadkością u niego ,zapytany w tym samym czasie o Van Damma odpowiedział :Mogę się zaśmiać panu w twarz ? Radzę przemyśleć swoje podejście do Chucku albo lepiej zapoznać się z jego filmografią .Polecam szczególnie trylogię ,,Zaginiony w akcji ,, http://www.youtube.com/watch?v=pxQbQ9gbgSc

bradock

Tak, to się tyczy zarówno Chucka jak i Stevenie, są podobni pod tym względem, dlatego obaj ogdrywają swoje rolę dobrze, a ponieważ nigdy nie grali roli w innym atunku w którym by się nie sprawdzili, to znaczy, że wszystkie role grają dobrze i są dobrymi aktorami, zresztą liczy się to, że ich filmy są chętnie oglądane i nalezy im się szacunek.

anonim7

Dokładnie .Szacunek im się należy ,za to co dokonali dla kina akcji .

anonim7

Obejrzałem ,,Rusłana ,, i muszę powiedzieć że całkiem fajny ,ciekawy film .Dużo się dzieje ,Steven jak zwykle twardy jak żeliwo ,padają dobre ,zabawne teksty ,dobra mużyka .Jedynie nie podobał mi się ten agresywny ,rwany montaż np w scenie w strzelaninie w szpitalu .Ale ogólnie pozytywnie .Tak sobię myśle że Steven na swój sposób jest kultową postacią , po raz pierwszy film z Stevenem leciał na Polsacie w 1996 roku ,,Na Zabójczej ziemi ,, 17 lat mineło ,kino się dużo zmieniło ,moda się zmieniła ,kultura ,technika się zmieniła a na Polsacie nadal lecą filmy z Stevenem ,i chyba nadal długo polecą .Niesamowite !

Steven_Kozak

Fakt ,film jest fajny i ciekawy ale są lepsze np ,,Out for Justice ,, Tu masz prawdziwy poteciał Stevena :http://www.youtube.com/watch?v=23y1cQ2waJ8

bradock

No masz rację, to niesamowite, lata lecą, a pewne rzeczy w ogóle się nie zmieniają, gdyby Steven był taki słaby jak mówią hejterzy to by go nie puszczali w kółko w tv ;)

bradock

zaden aktor nie leci czesciej w tv.

damianho15

Zgadza się .

Raczej obok Jackie Chana.

użytkownik usunięty
greggmm

Jackie Chan jest przeciętnym aktorem, ale swoim aktorstwem bije na głowę tych dwóch .A Austina to chyba każdy bije.

Przeciętny to słowo zdecydowanie na wyrost.Kiedy Jackie próbuje zagrać jakieś emocje to wygląda jak parodia,ale przynajmniej facet próbuje.

Teraz wiem kto to jest żelbeton.

Nie przestraszyłeś się ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

że mnie zjedzą?

Chodzi mi tylko o tą przerażającą... groźbę.

mam gdzies aktorstwo,jakosciowo ma najlepsze filmy a to jest najwazniejsze dlatego jest najwiekszy.

damianho15

I tak Steven role, które ma odgrywać gra bardzo dobrze, więc nie ma się co przejmować opiniami kogoś kto ma kompleks Seagala ;)

anonim7

dokładnie,granat to antyseagalowiec który nie moze pogodzic sie z faktem ze seagal jest najlepszy.

damianho15

Pozostaje mu zabawa w zgłaszanie tematów i komentarzy, widać, że chłopak ma pasje i to sens jego życia więc nie odbierajmy mu tej radochy ;-D

anonim7

no własciwie,co nie zmienia faktu ze wkurzaja mnie jego załosne komentarze.

damianho15

Wiem, często śmierdzą prowokacjami i trollingiem, więc takie lepiej pominąć milczeniem :)

użytkownik usunięty
damianho15

Dla kogoś kto nie ma pojęcia o kinie wiadomo że Seagal jest najlepszy.

użytkownik usunięty
Twardy_Stefan

zgadzam sie.

hah bo ty masz,skoro jestes fanem tego beztalencia chana to nie mam pytan.

użytkownik usunięty
damianho15

giertych. ;-D
Obraziłeś właśnie przyjaciela Seagala. Nie wybaczy ci tego. :-D

i do tego fan giertycha hah,seagal rzadzi a ty mozesz so najwyzej troolowac dalej.

Bogdan4674

Legenda i ojciec chrzestny Aikido w filmach akcji.

karoman4

Choreografie walk za które odpowiedzialny był Steven w swoich pierwszych filmach były genialne.

greggmm

To prawda. W ''Wybrańcu śmierci'', czy ''Szukając sprawiedliwości'' było na co popatrzeć.

greggmm

W ,,Szukając Sprawieliwości ,, Steven jeśli chodzi o sceny walki i akcje dał z siebie wszystko !

bradock

Zgadza się.Kiedy ostatnio oglądałem "Szpony Orła" z 1992 roku to chciało mi się śmiać z choreografii scen walk w tym filmie,a w ,,Szukając Sprawieliwości" bijatyki nadal robią duże wrażenie.

greggmm

Ja jakiś czas temu oglądałam ''Szpony orła''. Fajny klimat panował. Był miejscami nierówny, ale kiedyś nie miało to znaczenia.

greggmm

Dokładnie ! W Szponach Orła widać udawane ciosy ,np Hues kopie Blanks ,ten robi unik i się przewraca jak by dostał w papę a nie dostał .Widać że ciosy nie dochodzą do szczęki ,w filmach Stevena czy Van Damma takiego czegość nie ma ,wszystko jest naturalne i prawdziwe !

użytkownik usunięty
karoman4

Grzeszysz, Ojciec Chrzestny jest tylko jeden.

Nieprawda, ja też mam ojca chrzestnego od ładnych 22 lat.

karoman4

Dobre,a ja jestem ojcem chrzestnym :)

greggmm

Na pewno nie moim. ;-P

karoman4

Pewnie że nie! Chodziło mi o moją siostrzenicę niesforną Amelkę.

greggmm

Ja sobie żartowałam. ;-)

Tylko najpierw trzeba go zobaczyć.

Bogdan4674

Jak Steven pojawił się na rynku filmowym to jak się siadało z kumplami na dywanie i puszczało jego "zakazane" dla dzieciaków filmy, to aktorstwo było ostatnią rzeczą na jaką zwracaliśmy uwagę :P Bardziej absorbowały nas łamane gnaty i to jak Steven się bije :P