:D niedawno dostałam jego zdj z autografem :D i'm so happy :D teraz oprawiłam to sobie w ramkę i wisi w widocznym miejscy ^^
też od niego dostałem i powiem że się zdziwiłem jakiś miesiąc temu wysyłałem a ty patrze jakiś dziwny list w skrzynce na moje nazwisko heh... prosto z USA. Zdjęcie jest super i chyba zacznę wysyłać do innych aktorów ;]
Ejj, no na moje, to są prawdziwe autografy, albo podrobione, ale napisane ręcznie. Jak się spróbuje zmyś ten autograf lakierem do paznokci, to schodzi. Gdyby była nadrukowany, to by się nie dało. Looknijcie uważniej.
Pozdrawiam:)
Ale ludziska, ja tez dostałam ten autograf!! Dzisiaj przyszedł xD Kiedy wysyłałam tego maila to nie wierzyłam ze cos przyjdzie xD A tu niespodzianka!! pozdrawaim
P.S.
teraz bede szukac adresów innych gwiazdek;d
mam pytanie... a co napisałyście w mailu do Tobey'iego?? tylko swoje dane (adres imie nazwisko)? i jeszcze jedno: za to sie płaci??
Ja tam nie płaciłam ;p. Napisałam chyba po angielsku pytanie 'czy mozesz przesłac mi autograf, gdyz jestem twoją fanką ?; no i adres oczywiscie
ja napisalem imie nazwisko i adres i rowno po 2 miesiacach przyszedl list :) dostalem go wczoraj :D jak zdjecie jest w ramce to autograf wyglada na oryginalny :)
Oj :) tak przypadkiem natknelam sie na te forum i chyba skorzystam z tych maili podanych wyrzej :)to jest mail do Johnnego Depp´a
jacobst@unitedtalent.com
ja wysylalam i nic a inni dostali wiec niewiem :/ moze tu mi sie poszczcesci :)
Jak wysylam maila to przychodzi mi taka wiadomosc
This is the INTERIA.PL program at host smtp239.poczta.interia.pl.
I'm sorry to have to inform you that your message could not be
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to <postmaster>
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The INTERIA.PL program
<benaffleck@studiofanmail.com>: host studiofanmail.com[205.234.102.40]
said:
550 (in reply to RCPT TO command)
Wie ktos czemu ??
hehe wyslalam 12 lutego na prawie wszystkie adresy jakie znalazlam :] a przedwczoraj dostalam 2 hehe^^ :]
od Tobey i Angeliny ;)
http://odsiebie.com/pokaz/2119297---46ff.html
http://odsiebie.com/pokaz/2119302---daaa.html
fajnie :] a bylam przekonana ze nic nie przyjdzie :]
wpisz ze prosisz o autograf ... krotko wystarczy -- oni tego nie czytaja
a ponizej twoj dokladny adres zamieszkania.
Chciałabym dostać autograf od David'a Boreanaz'a, ale szczerze mówiąc boję się takich operacji :) Wesprze mnie ktoś na duchu? Please :)
Hahaha mam zdjęcie z autografem od Davidda
Boreanaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj dostałam. Oprawiłam w ramkę i się
podniecam :)
Ja również mam zdjęcie od David'a Boreanaza :)Teraz się przemogłam i czekam na autograf od Hugh Laurie'go :)
Ja wysłałam na maila: HughLaurie@studiofanmail.com tego samego dnia dostałam od nich potwierdzenie i teraz czekam :)
Ludzie, ludzie...to jest tak, że na maile się wysyła swój adres i to nic nie kosztuj, ale jest głupie, bo oni Wam wysyłają nadruk autografu, a jak napiszecie list do agencji to niektóre gwiazdy same podpisują.
Wczoraj w skrzynce znalazłam zdjęcie z autografem Hugh Laurie'go :) Podpis i życzenia nie są nadrukowane, prawdziwy autograf. Co prawda, czekałam 5 miesięcy, ale warto było :)
Chciałabym autograf Davida Boreanaza wie ktoś na jaki adres można napisać żeby go otrzymać? Będę wdzięczna i dzięki z góry ;))) i co napisć ???
Adres e-mail: davidboreanaz@studiofanmail.com
W treści wpisujesz swój adres i możesz dodać kilka słów.
Powodzenia :)
A wiecie skąd wziąć adres emailowy Leighton Meester, AnnaLynn McCord, Roberta Downey Jr. czy Scarlett Johansson, bo poluję od jakiegoś czasu? Proszę o informacje, jeśli będziecie coś wiedzieć :)
jaaa prawie tydzień temu też wysłałam maila do Tobey'ego!!! :D fajnie byłoby dostać zdjęcie z autografem, ale niestety nie dostałam żadnego potwierdzenia :/ także pozostaje mi tylko czekać do tego września :)
mieliście rację :D też dostałam jego zdjęcie z autografem!! :> przysłali mi je jakieś półtora miesiąca temu, ale nie miałam kiedy tutaj napisać, więc pisze teraz :D super!!
tylko zastanawia mnie fakt, że od innych nic nie dostałam :/ wysłałam do paru aktorów i nawet przyszło potwierdzenie, ale minęły już 4 miesiące i dalej nic :/ no ale i tak się cieszę, że mam od Tobey'ego, bo to najważniejsze :]
Jesteście pewni, że jest nadrukowany? Przecież widać na odwrocie, że zdjęcie jest wklęśnięte pod autografem (yy odcisnęły się litery). Zresztą na zdjęciu też wygląda to całkiem prawdopodobnie - spróbujcie napisać coś na takim papierze - efekt identyczny
No, trochę głupio. Ja raz wysłałam na maila swój adres i za darmo mi przysłali - wtedy z nadruku można się cieszyć. Ale wolę autentyczne, z dedykacją.