aby kręcić filmy, gdzie bluzgają i seksią się non stop. Reżyser tandeciarz
nie trzeba być weemanem86 aby pisać opinię popartą tak marnej próby argumentami. Użytkownik tandeciarz.
Ahhhh to jest własnie nasz piękny i zawistny kraj, zwany Polską. W swoim ojczystym kraju facet który kręci filmy z bluzgami ,,i gdzie seksią non stop'', (Mam na myśli Quentina Tarantino) jest uważany za boga. U nas za tandeciarza. Dla mnie Pasikowski to polski Tarantino, tylko do filmu nie stosuje hektolitrów czerwonej farby. Mówcie co chcecie, dla mnie ,,cudze chwalicie, swojego nie znacie'' ;)
Filmy jakie tworzy Pan Pasikowski nie polegają na tym żeby pokazac widzowi jak Polacy przeklinają i nawiązują do seksu. Pan Władysław jest geniuszem w swoim fachu. W jego filmach jest pokazana Polska rzeczywistośc w nie przekłamany sposób, pokazuje bez ogródek myślenie i problemy ludzi w dzisiejszym kraju, nawet jeśli to zahacza o naszą kulturę, politykę, religię, oraz inne tematy aby widz jak najbardziej zobaczył siebie i innych żyjących w naszym kraju (To że Pan Szymon Majewski ośmiesza polityków, jest dobre a to że Pan Władysław ukazuję Polskę prawdziwą już nie spotyka się z entuzjazmem) . Wolę żeby w Pasch były bluzgi bo nie wyobrażam sobie twardych ubeków z kwiecistym językiem, żeby lała się krew bo jeśli się morderstwa to dlaczego miało by nie byc (nikt nie czepia się tego że po skaleczeniu się w palec spływa krew)