Twój wpis jest idiotyczny,od tego trzeba zacząć.Ciągle tykasz sie tematów o których nie masz bladego pojęcia.
Bahahahah. Raczej to ty nie masz pojęcia, w końcu wielokrotnie cie zmiażdżyłem argumentami w kilku tematach
O tym miażdżeniu(?) też już słyszałem więc zmień płyte.Wciskaj te bajki komu innemu.A o Manchesterze czy nawet o samym Rooneyu wiesz tyle ile kot napłakał.
no niestety twoja wiedza o sporcie w porównaniu do mojej jest znikoma, dlatego zawsze zawsze kończysz dyskusje z podkulonym ogonem. Poza tym widzę że potrafisz stwierdzić koto i ile wie zaledwie po kilku krótkich zdaniach. Brawo
Kończe dyskusje wtedy kiedy widze że rozmówca jest zaślepiony i nie dostrzega argumentów drugiej strony.taka dyskusja jest jałowa.Jestem od dziecka fanem United więc można przypuszczać że Twoja wiedza jest mniejsza.
A ty komu kibicujesz?????????????? ."Żal mi nich" a ta odzywka to opisuje człowieka oszczędnie inteligentnego (krytyk się k*rwa znalazł)
Chelsea, Real, Man City, Inter, Wisła Kraków, Porto i wielu innym
Ja daje bradleyowi jakieś 20% szans na wygraną
widziałem już go, dzisiaj będę ogląda tvp2
sriti city rządzą - Aguero, Silva, Balotelli, Nasri, Bracia Toure...
sriti city rządzą - Aguero, Silva, Balotelli, Nasri, Bracia Toure...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAH
Nie mogłem się powstrzymać :(
a co tu argumentować? odpadli tyle, jeżeli nie potrafi się wygrać z drużyną z taką drużyną jak FC Basel to nie się nawet czego szukać w LM
Każda drużyna ma lepsze i gorsze chwile, to że akurat teraz przeżyli kryzys przez liczne kontuzje i brak doświadczenia nowych, młodych graczy to raczej nie powód do pisania bzdur typu "żal mi ich".
Przynajmniej nigdy nie dostali w dupę w finałach LM jak niegdyś Barcelona ( były to bodajże lata 90-te ) . Przegrała z Milanem 4:0
P*erdolenie o szopenie Manchester United jest świetny ! to ,że im nie poszło z LM w tym sezonie to nie znaczy ,że źle grają !
Manchester United - klub świetny , ma niezły dorobek to ,ze nie poszło mu w tym sezonie z LM nie znaczy , że to zły klub
Manchester jest klubem instytucją a poza tym łatwiej wymienić 31 klubów, które odpadają co roku w fazie zasadniczej niż jeden, który zwyciężył:)
Milan - Barcelona 2-0 , przegrali buhaha , żali mi ich - idąc twym szerokim ,acz lekko zwolnionym tokiem myślenia
Ten typ to jakiś pajac, United jeden z najlepszych klubów świata i rekordzista w zdobyciu pucharu Anglii oraz Mistrzostwa, to że 1 sezon im źle wyszedł to są słabi? nic on nie wie o diabłach, w których jest wiele legend i zawodnicy, którzy nigdy nie opuścili old trafford !
To spoko gościu, który po prostu ma w zwyczaju czasem trochę po prowokować, więc nie ma co się napinać. Coś ostatnio trwa nagonka w mediach w związku Waynem i jego przenosinami. Sam Mourinho wmieszał się w to i podsycił atmosferę, że chętnie by widział Rooneya w swoim zespole. Sam wczorajszy szlagier nie porwał mnie muszę powiedzieć, mało dogodnych okazji bramkowych, ale raczej nie ma co się dziwić obie drużyny były bardzo zdyscyplinowane taktycznie i celem nadrzędnym było niestracenie bramki, jakby wpadła mecz byłby bardziej otwarty i ożywiło się to wszystko, a tak raczej lekki zawód.
Mourinho to zwykły prowokator. Co do meczu to druga połowa była lepsza od pierwszej, Rooney bdb zagrał, ale oby dwa składy nie zagrały pierwszej 11, jakby Nani był do dyspozycji, Hernandez i Kagawa zagrał to byśmy wygrali;d Spodziewałem się czegoś lepszego, ale spokojnie w niedziele pokonamy Liverpool 3:0 a już w czwartek poznamy LM:D
Valencia na prawym skrzydle zasłużenie został zmieniony, duża liczba strat, większość pojedynków na skrzydle przegrywał, nie dawał drużynie jakości, niestety Young też się nie popisał. Co do LM zobaczymy co pokaże dzisiaj Legia, w pierwszej połowie została zdominowana, nie mogła się przeciwstawić szybkiemu, technicznemu, kombinacyjnego futbolu prezentowanego przez Rumunów, lecz w drugiej połowie pozytywnie zaskoczyli. Duża będzie zależeć od dyspozycji dnia, w ogóle szykuje się emocjonujący meczyk. Btw. załóż sobie konto na sport.pl hehe
Moim zdaniem Legia przegra, zawsze jest tak 1 mecz dobry a u siebie przegrywamy, Wisłę dzieliły 10m bodajże z Apoelem a przegrali, Wracając do United, to już nie mogę się doczekać poznania ich rywali, ostatnie 2 sezony nie mieli trudnych przeciwników:D Założę:D
Pamiętam ten mecz Wisły, w Nikozji ona praktycznie nie istniała, cały czas było zagrożenie pod jej bramką, a że Wiślacy strzelili fuksem z kontry to trochę zamazuje obraz tego meczu. Co do wczorajszego pojedynku, no cóż jak się daje wbić 2 gole w 8 minut to trudno myśleć o awansie. Mimo wszystko pokazali trochę charakteru walcząc do końca. Co do MU z Fabregasa jak widać nici, ale Fellaini ma przyjść, tylko czy on coś wniesie do klubu.