Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Wiecie co mnie najbardziej irytuje na tym forum? Tutaj na filmwebie są już jakby dwa obozy. Jeden - głupie, dziecinne fanki Wentwortha ery Bravo Girl, a drugi - przeciwnicy tego "aktora". Ja nie zaliczam się ani do jednych ani do drugich. Oglądam PB, ponieważ uważam, że serial jest dobrze zrobiony jakkolwiek co do gry Wentwortha m,ogłabym mieć zastrzeżenia. Wiem, że to co zaraz powiem zirytuje wszystkie bezmózgie fanki, ale to już nie będzie mnie interesowało. W końcu każdy ma swoje zdanie. Uważam, że Millerowi brak jest jakiegokolwiek talentu. To, że zagrał jedną ważniejszą rolę to nic nie znaczy. Temu gościowi zupełnie brakuje mimiki twarzy, przez cały czas ma jedną i tą samą mine. To się staje nudne po pewnym czasie. Poza tym mówi niewyraźnie... Wiem, że zaraz ktoś mnie tu objedzie :/ Druga rzecz - kiedyś tutaj na FW było spoko, jednak teraz pomału robi się tu śmietnik. Mało co jakiś nowy serial wejdzie w TV to już wszystkie dziewczyny omal w gacie nie narobią, no bo cóż tam nie jest z aktor... Mój apel jest taki: Do głupiutkich fanek - załóżcie sobie jakieś bezsensowne blogi i tam się podniecajcie urodą aktorów, a nie zaśmiecajcie FW! Do przeciwników Millera - nie objeżdzajcie znowu aż tak mocno tych dziewczyn. To chwilowe zauroczenie. Dajcie im się przez chwilę pobawić. Jeszcze nie dorosły do dzielenia rzeczy (tudzież aktorów, filmów etc.) na lepsze i gorsze. POZDRO

Sprawia Ci to przyjemność? Lubisz sadomaso, masochizm, lubisz, jak ktoś Ci spluwa w twarz, że tak ciągle prosisz się o kolejną wiązankę?
Widzisz, że przerastam Cię i niszczę w każdym poście, a wciąż namiętnie prosisz się o więcej... Możesz mi to wytłumaczyć?

_Ja_

Żenada! Popatrzec na waszą dyskusję!
Ani sie śmiać, ani płakać...:(

mamiya

Jak nie wiesz, co robić, to się po prostu nie odzywaj...
Nie przeszkadzaj starszym w rozmowie... Nie przeszkadzaj mi w niszczeniu tej idiotki.

_Ja_

Dobra, wystarczy! Starszym? Nawet nie wiesz ile mam lat! Kłócisz sie z każdym, kto powie, że Wentworth jest aktorem, że dobrze gra itp. Może juz wystarczy? O gustach sie nie dyskutuje. I może wydaje Ci się, że jego gra jest faktem, ale tak nie jest. Każdy może miec na jego osobę i jego grę inną opinię. Chcesz wpajać innym swoje morały, ale, że Ci nie wychodzi to inna sprawa.

mamiya

"O gustach sie nie dyskutuje" Ta, ta, ta zapytaj mnie jeszcze, dlaczego siedzę na tym forum skoro nie lubię Millera... Te frazesy są nic niewarte.
A najgorsze jest to, że wałkowaliśmy temat gustów dziesiątki razy, niby wszyscy się zgadzają, a potem i tak swoje...

_Ja_

" A najgorsze jest to, że wywałkowalismy temat gustów dziesiątki razy, niby wszyscy sie zgadzaja, a potem i tak swoje..." A wiesz dlaczego wałkujesz ten temat dziesiątki razy? No to może przyszedł czas na zasanowienie? Chcesz wszystkim "wpoić" swoje durne tezy na temat Millera. Z kim kolwiek nie gadałeś to zawsze po nim( Millerze i danej osobie) jechałeś. Chyba sprawia Ci to frajdę, bo przecież kłótnia to taka fajna i przyjemna rzecz...

Emko, ja nie przeinaczam Twojego nicka (Lalu jestem), zatem prosiłabym o nieprzeinaczanie mojego (nie jest on specjalnie skomlikowany, zatem ja osobiście problemu nie widzę). Masz rację "Ja" adwokatów nie potrzebuje, zatem wyłączam się z waszego, jak to określiłaś, "obrzucania się błotem". Wybacz, masz rację, wtrąciłam się nieproszona do waszej "dyskusji", jednakże (najwidoczniej błędnie) założyłam, że skoro to jest forum, to każdy ma prawo włączyć się do rozmowy (tym bardziej, iż wasze posty widoczne są dla wszystkich).

Byłabym zapomniała!!!! W sprawie: "jak znowu zaczniesz cos mi prawic o moich komentarzach to zrobić się nie miło) :/", ujmę to tak: niemiło się zrobić już dawno temu.
Pozdro...

użytkownik usunięty
anke410

a ty możesz mi wytłumaczyć dlaczego pod moją nieobecnośc znów wypisujesz pod moim adresem stek bzdur..sam się poprostu o to prosiłeś...więc się teraz nie dziw....

znak taka opowieść:

Idzie Żyd na wojne, i pytają sie żeda a czemu idziesz na te wojne, ide na wojne żeby zabijać, a jesli ciebie zabiją? a mnie za co???

jak na mnie piszesz jakis glupoty to ma byc to ok..i wporzadku..ale jak ja sie zaczne bronic i cos napisze o tobie..to od razu kłótnie wszczynasz...

Tak, ja wszczynam kłótnie. A potem się obudziłaś.

To, co piszę na Twój temat to nie stek bzdur, tylko żywa prawda. Nie interesuje mnie czy jesteś obecna czy nie...

Teraz, Ty łaskawie odpowiedz na moje pytanie (te zadane post wcześniej).

użytkownik usunięty
anke410

miało być znasz*...znow sie pomyliłam my mistake...:/

kurcze szkoda że musze iść...nie martw sie jeszcze wróce i poczytam coza drurnoty znów na mnie ponawypisujesz.....jak ja idiotka to ty down..:/

Pozdro!

użytkownik usunięty
anke410

właśnie,że nie prawda nie nawet piernicz mi dalej tych samych głupot...ty tez mi nie odpowiedziałes na pytanie,zapomniałeś????

ty poprostu lubisz innych wyzywac od idiotów,głupków,debili itd...to cie rajcuje...tym sie samodowartościowujesz...

pozatym jakoś nie tylko o mnie miałes takie zdanie....choćby o devil i margaret ann....

zreszta ty do wszystkich podchodzisz z arogancją...przyznaj sie ,poprostu nie umiesz pogodzic sie z krytyką?

Nie umiem, jeśli nie jest nieuzasadniona (chociaż i nawet, gdy uzasadniona jest ciężko).

Devil i margaret ann, to osoby na Twoim poziomie. O Lalu, Marlonie3brando, Crisie, założycielce tematu i paru innych userach mam dobre zdanie.

Ja odpowiedziałem Ci na każde Twoje pytanie. Nie mam ochoty dłużej z Tobą dyskutować. A zatem, pozdrawiam, bez odbioru.

_Ja_

Gratuluję!! Wiecie co, przeczytałam tego posta (choć im dalej tym trudniej bylo) Na początku chciałam cos napisać do "ja" bo nieźle mnie wkurzały jego wypowiedzi, ale teraz widzę że nie tylko on lubi sie tu kłócić... - żeby to chociaż w kwestii Millera.. Takie "dopiekanie" sobie czy wytykanie do niczego nie prowadzi... I po co to komu?? Wyluzujcie trochę, naprawdę nieciekawie się to czyta. A co do Millera może nie jest 1-rzędnym aktorem, ale myslę że jak na początek jest nieźle: taką ma rolę i mi się w niej podoba, tak jak i cały serial (wciągnął mnie strasznie). Obejrzałam już 15 odc 2 sezonu i jeszcze mi się nie znudził!! Może ma kilka wpadek ale to i tak nie przeszkadza mi w niezłej rozrywce! Bo czy wszystko musi być takie doskonałe? Pozdr

maliwa

"jak na początek"? Ten serial to jego koniec...

użytkownik usunięty
anke410

Do LALU no sry czasem się literki poprzestawiają, ale chyba nie trzeba z tego robić afery...na drugi raz zapamiętam Lalu

Co do tego,że każdy ma swoje zdanie i może udzielać sie na forum,z tym się zgodze, tylko dlaczego jeżeli Ja kazał monice 14 sie nie odzywać i ja ośmieszył...to dlaczego nie zwróciłaś mu uwagi???...zastanawiające...

otóz drogi Ja odpowiem Ci na twoje pytanie : nie, nie znoszę masochizmu i kiedy "ktos spluwa mi w twarz" i mnie wyzywa, co ewidentnie robisz...dlatego się z tobą nie zgadzam i krytykuję twoje postępowanie i jeszcze odpowiadam ci na twoje głupie docinki, skoro piszesz jakies kompletne bzdury i wymyslone głupoty odłącznie mojej osoby, to musisz liczyć się z jakąś odezwą...Za każdym razem gdy cos przywołujesz odnosisz się do mnie...o ile wiem te forum nie jest poświęcone mojej osobie..tylko Wentowi, jak chcesz to sobie pisz że miller to beztalencie(mi to wisi) ale odnośnie mojej osoby nie musisz się wypowiadać....

z ludźmi twojego pokroju zawsze tak jest...kiedy ktoś się nie zgadza z twoimi "teoriami" i cie krytykuje od razu zniżasz go do jakiegoś "poziomu...", ci którzy wręcz powtarzają twoje zdania- gloryfikujesz ich i wychwalasz....

troche samokrytyki gościu, a nie ciągłe samouwielbienie....

to tyle co mam do powiedzenia, nie marwt się mi tez niechce się ciagle czytac tych twoich wypocin i żenujących wypowiedzi odłącznie mojej postawy:/

fnito

Boże... Przebrnąłem. Ale nie było łatwo przeczytać te głupoty.

Dziewczyno, nie pojęłaś, że niszczę Cię w każdej naszej wymianie zdań? Jakbyś przestała się odzywać, to ja też bym ustał, kretynko. Ja nie ustąpię pierwszy, gdyż nie chcę propagować zasady "Ustąp głupszemu", która niewątpliwie jest bzdurą.

Nikogo nie gloryfikuje, a do każdego podchodzę z dystansem. Ja nie głoszę teorii, jeno fakty, więc zamknij się już...

"troche samokrytyki gościu, a nie ciągłe samouwielbienie...." Nie jestem kretynem, żeby sam się krytykować. Samokrytyka to utopia.

_Ja_

"Ten serial to jego koniec... " - a skąd Ty to możesz wiedzieć? Nie jestem obrończynią jego talentu, nie mi to oceniać. Ja mogę co najwyżej wyrazić swoją opinię czy mi się podoba czy nie, a do oceny są inni, którzy "w tym siedzą" i to oni będą decydować czy warto angażowac go do jakiegoś filmu czy nie, czy przyniesie im to pieniądze (bo o to przecież głównie chodzi, czyż nie?... Jak na razie serial pobija rekordy oglądalności, więc Miller ma swoje 5 minut, a jak to potem wykorzysta to juz jego problem. Może on rzeczywiście nie zrobi oszałamiającej kariery, wiadomo jak to jest-najpierw się kimś zachwycają, potem kiedy szał minie zapominają. Kto ma niezly talent (albo upór) ten nie zginie, reszta będzie grywać w marnych produkcjach lub nie grywac wcale-przecież to nie jedyny sposób na życiowy sukces. Co do niego - to aktorem został trochę z przypadku więc to chyba nie było jego celem życiowym - "wielkie aktorstwo". Zdarzyło się i tyle-sukces trochę zaskakujący-zarówno dla producentów jak i dla niego samego.
Jak na dzisiaj ważne jest to że powstał serial, który zachwyca miliony widzów (jak też budzi kontrowersje), a w którym to on gra główną rolę. Chyba z tym się zgodzisz?
Wiem że raczej masz bardzo sceptyczne podejście w ogóle do samego serialu, ale zobacz ile czasu mu poświęcasz.. cokolwiek o nim sądzisz, a to już jakiś wymiar jego sukcesu - zainteresowanie i wzbudzenie emocji. Czyż nie tak to dziś wszystko działa? Moze to i dla nich jedyne 5 minut, ale nie każdy je ma!! Czy to talent czy fart-poczekamy zobaczymy...

maliwa

Mogę się z Tobą założyć o każde pieniądze, że chłopaczek dużo sobie nie pogra. Nędzne horrory i role drugoplanowe - to wszystko. Zakład?

Talentu nie ma i to jest rzecz oczywista.

_Ja_

Jest taka zasada w świecie filmowym, tym najbardziej spektakularnym, czyli hollywoodzkim, o której doskonale wiedzą tamtejsi marketingowi spece.

Megagwiazdy, które wypłynęły na fali megaseriali, nie sprawdzają się w produkcjach fabularnych. Różnice między poszczególnymi mediami (kino i TV) są też różnicami w grze aktorskiej. Doskonały aktor serialowy, przeważnie będzie miernym aktorem filmów pełnometrażowych. Oczywiście są wyjątki, ale to w dużej mierze kwestia geniuszu.

Dlaczego wszystkie te gwiazdy Lostów, Gotowych na Wszystko, nie pojawią się w żadnej nowej produkcji? Bo świetnie sprawdzają się w serialu, niekoniecznie starczy im, hmmmm, charyzmy (?), talentu (?), nie wiem jak to nazwać, na dużym ekranie.
Zresztą publiczność (nawet najzagorzalsi fani), niekoniecznie chce ich oglądać w kinie.

Szkoda, że tej zasady nie znają polscy filmowcy i producenci.

Miller pozostanie aktorem telewizyjnym.

Literówki rozumiem, mnie one również się zdarzają, natomiast jeśli oczekujesz, że będę stawać w obronie pokrzywdzonych itp idt (mowa o tej monice14 chyba) to się grubo mylisz. Nie jestem altruistką, a moment w którym odpisuję innym przychodzi spontanicznie. Akurat Ty mi nie podpasowałaś ze swoimi komentami i już. Koniec bajki, nic tutaj magicznego nie było.
Jeszcze jedno, sama mówisz "Ja", że nie ma prawa Ci mówić co masz robić i co pisać, zatem jakim prawem Ty wytykasz mi, że czegoś nie zrobiłam albo nie napisałam? Czyżby różne klasyfikowanie ludzi, w zależności od tego kogo lubie a kto mnie wku...a?

użytkownik usunięty
anke410

Boże... Przebrnąłem. Ale nie było łatwo przeczytać te głupoty. Ja mam tak samo kiedy czytam twoje idiotyzmy...wsyssane z palca

Dziewczyno, nie pojęłaś, że niszczę Cię w każdej naszej wymianie zdań? Jakbyś przestała się odzywać, to ja też bym ustał, kretynko. Ja nie ustąpię pierwszy, gdyż nie chcę propagować zasady "Ustąp głupszemu", która niewątpliwie jest bzdurą.
Kretynie!, nie będziesz mi mówic co mam robić,jesli się odzywam to widocznie mam coś do powiedzenia! a ty już dupku juz mi napewno tego nie zabronisz, bo twoje zdanie mi "wisi"...Ty jestes jakiś ślepy czy co:
Ja ci pisze,że gdybyś nie wypisywał tych durnot na mnie i nie odnosił sie do mojej osoby w swoich poprzednich wypowiedziach, to bym się wogóle nie odzywała...a ty pieprzysz mi tu jakieś bzdury....Ja także nie wyznaję tej zasady "ustąp głupszemu"....

Nikogo nie gloryfikuje, a do każdego podchodzę z dystansem. Ja nie głoszę teorii, jeno fakty, więc zamknij się już... Odnosze wrażenie,że chyba nie wiesz o czym dokładnie mówisz w swoich wypowiedziach....sam sobie zaprzeczasz....A to że ty podchodzisz do ludzi z dystansem to jest poprostu śmieszne...

"troche samokrytyki gościu, a nie ciągłe samouwielbienie...." Nie jestem kretynem, żeby sam się krytykować.No ale jesteś chamem,by krytykowac innych!! Samokrytyka to utopia. tak ci sie tylko wydaje...dla normalnych ludzi samokrytyka to cos oczywistego, cos czym kieruja sie w kontaktach z innymi....

Twoim podstawowym błędem jest to, że definicje "normalnych ludzi" utożsamiasz z sobą.

użytkownik usunięty
anke410

no juz napewno nie można ich utożsami z tobą....

"Mogę się z Tobą założyć o każde pieniądze, że chłopaczek dużo sobie nie pogra..." - szkoda że jeśli już się z kimś zakładam z reguły przegrywam, więc zakładać się nie będę :) Chciałabym żeby mu się powiodło.
Co do jego talentu czy jego braku - raczej bym to wypośrodkowała, nie jest on wybitny, ale też nie taki ostatni. Może rzeczywiście nie jest to aktor, który udźwignąłby każdą rolę, ale w tej akurat mi się podoba. Obejrzałam kolejne odcinki 2 sezonu i znów ugruntowałam się w przekonaniu, że to najlepszy serial jaki w ostatnich latach widziałam-żaden mnie tak nie wciągnął!! I własnie to jest niesamowite.

maliwa

Ciągle prowadzicie tą bezsensowną rozmowę! Skończycie kiedyś?

Do Ja: W sumie nie wiem co o Tobie myśleć, z jednej strony Twoje wypowiedzi, budowa zdań, stosowanie się do gramatyki robi wrażenie, bo rzadko kiedy można przeczytać u kogoś porządnie napisane zdania. Jedno tylko co mnie lekko wnerwia, to fakt, że jedziesz po każdym, kto się z Tobą nie zgadza. Bawisz się ze wróżbitę i już przepowiadasz, że Miller nie zrobi dalszej kariery, a skąd ty to możesz wiedzieć? Fakt, że Twoja wiedza na temat filmów i aktorów jest duża, obracasz się w ambitnym kinie i równie ambitnych aktorach, co świadczy, że nie oglądasz kiczowatych produkcji, ale miej więcej tolerancji dla tych, którzy nie podzielają Twojego zdania i zainteresowań.

Do Emki: Uważam, że za bardzo prowokujesz! Był moment, w którym Ja przez jakiś czas do Ciebie nic nie pisał, prowadząc dialog z Nazgulem. I już myślałam, że wszystko wróci do normy, kłótnia się skończyła, a ty znowu zaczęłaś naskakiwać na Ja. Ktoś musi skończyć tą kłótnię, bo zaczyna się to robić monotonne. Mam nadzieję, że to będziesz ty.

Pozdrawiam

Keiko

"ale miej więcej tolerancji dla tych, którzy nie podzielają Twojego zdania i zainteresowań. " Ci, którzy nie podzielają mojego zdania, są w błędzie.;-)
Nie trzeba być prorokiem, by stwierdzić, że Miller kariery nie zrobi. To jest tak samo pewne, jak to, że Krzysztof Kononowicz nigdy nie zajmie się poważną polityką, jak to, ze Łukaszenka wygra następne wyboru (Oszustwem - rzecz jasna).
Prędzej Mandaryna nauczy się śpiewać, niż ja zobaczę Millera w jakimś porządnym filmie (zupełnie empiryczna sytuacja - jak zobaczę w obsadzie Millera, to już wiadomo, że gniot).

Na pewno ja nie ustąpię pierwszy choć wydaje mi się, że Emka już się zreflektowała i przestała ośmieszać samą siebie na forum publicznym.

Pzdr...

anke410

aktorm jest bardzo dobrym. uwierz mi, ale znam sie na tym. nie jestem aktorką, ale wiem duuuzo na ten temat. skąd?. to juz nie wazne.
to ze zagral w kilku tylko większych produkcjach, nie znaczy, ze jest złym aktorem. lepiej zagrac w 3 a porządnym, a nie w 10 pierdołach ;/

Poza tym, bardzo mi sie podoba w tym aktorze to, ze ma gdzies, co o nim mówią i pisza paparazzi.
Kiedy np. Tom Cruse czy paris hilton (bleee :/ ) szalekją w hollywood, zeby tylko być na szczycie sławy, i nawet potrawią wykorzystać do tego film `ze swojego łóżka` (p.hilton) to Went siedzi sobie w domu i ogląda DVD. nie robi wszelkiego co tylko mozliwe, zeby byc na topie. i to mi sie bardzo w nim podoba. jest sobą!.

I do tego jest świetnym aktorem.
Niektórzy mowią, ze jest beznadziejny, ze nie umie grać.
Jesli tak by było, to sorry, ale rezyserzy na pewno by go nie zatrudnili do ról w filmach. bo po co by im byl potrzebny ktoś, kto nie umie grac?. Troche logiki, ludzie!!!

Ale jak to mowicie: KAZDY MA SWOJE ZDANIE!.
Takie jest moje!.

Nullcia

"uwierz mi, ale znam sie na tym." - Zabawne... Bardzo zabawne. Ledwo podniosłem się spod stołu (właściwie biurka;-)).
A tak się składa, że ja jestem aktorem i twierdzę, że Miller jest aktorskim dnem.
Co więcej, mam racje...

_Ja_

Dobra, piszę dalej, bo nie mogę sobie odmówić tej przyjemności.

Jeszcze raz cytat: "uwierz mi, ale znam sie na tym."
Tak, zaiste, a na 10 oceniłaś Mode na sukces i kilka-kilkanaście innych seriali, których poziomu nie skomentuje. Oprócz tego, oczywiście Harry potter...

Na 10 jest również Jakub Wesołowski (Rzeczywiście, wybitny aktor -chyba tylko Piotr Swend jest lepszy) Ian Somerhalder (aktorski geniusz) i Hilary Duff i wielu, wielu innych. Powyżywałbym się jeszcze trochę, ale gówniarze na korki z anglika zaraz przychodzą. Zatem Bon Voyage...

anke410

wiesz, tak sie składa, ze nie tylko ja z tego profilu oceniam filmy i aktorów, ale ok. rozumiem, nie wiedziałaś...

Co do tego `uwierz, ale znam sie na tym`
To TAK!. znam sie. ale nie bede pisac dlaczego, bo po co mam to tłumaczyc takiego debilowi. z resztą. mam w dupie co sądzisz na temat Went'a. Ja mam swoje zdanie. i ch.......

Nullcia

Mówił Ci ktoś kiedyś, że jesteś tępa? Jeśli nie - nic straconego - ja to mówię.

Gówno a nie się znasz... Gdybyś się znała zobaczyłbym w zakładce 10 dobre filmy, a nie panteon gniotów...

Ile Ty masz lat, bo po Twojej wypowiedzi, wnioskuje, że nie więcej niż 15...

anke410

a ja po twoich wypowiedziach wnioskuje, ze ty masz nie wiecej niz 10 <lol2>

tępy, to ty jesteś <lol2>

Nullcia

Drodzy administratorzy serwisu filmweb.pl...

Zważywszy na fakt, ile zrobiłem dla naszego serwisu, chciałbym prosić o pewną przysługę.
Czy moglibyście ograniczyć dostęp do strony osobom, które nie ukończyły 15 roku życia?

---------------------------------------------------------------------------

Twoja wypowiedź jest żenująca. Jesteś głupsza od Martusi kcm i emki razem wziętych...

A jeżeli myślisz, że pokonasz mnie tak prostymi tekstami, to winszuje i życzę powodzenia.

anke410

wcale nie miałam tekiego zamiaru...
bo po co?. <lol2>

noo, to zmartwie cie, bo skończyłam 15 lat <lol2>

Nullcia

Chyba licząc, jak u psa... X7...

Prędzej ja jestem specjalistą w dziedzinie stomatologii, niż Ty skończyłaś 15 (ewentualnie 16) lat...

_Ja_

Skoro wiekszosc z was uwaza sie za takich znawcow i fanow PB to powiedzcie mi czemu Burrows i Scofield maja rozne nazwiska, a tego samego ojca? Ciekawi mnie to.. z gory dzieki

pati_17

Na forum PB to pytanie padło z 10 razy. Idź se tam poszukaj.

użytkownik usunięty
anke410

Do Keiko : Z tego co zdążyłam zauważyć to jesteś jedyną osobą, która w jakiś sposób próbuje załagodzić sytuację na tymże forum, do wszystkiego podchodzisz obiektywnie i za to cie szanuje..szkoda,że na twój apel odpowiedziało tak mało osób( a przecież tak ważny jest szacunek dla słów i poglądów drugiej osoby) może to wynikać z tego że bardzo dużo osoób wręcz "uwielbia" kłócić się i wprowadzać "zamęt" ( szczególnie jedna taka osoba)
Co do twoich słów,że podczas tamtej sytuacjii za bardzo prowokowałam, no cóz polemizować z tobą nad tą sprawą nie będę, bo przyznać ci rację musze...ale z panem Ja nie da się inczej ... ja mam swoje zdanie i poglądy ,on ma swoje i raczej do porozumienia nie dojdziemy....
( nawet powinnam się już przyzwyczaić ze szanowny pan Ja będzie wraz przytaczać moją osobę w swoich wypowiedziach)- tylko tym sposobem, nie dostrzega tylko jednego- że to on się najbardziej ośmiesza!ale to jego sprawa...

jak już wczesniej napisałam nie zamierzam dalej ciągnąć tej kretyńskiej kłótni....i nie jest to jakieś "ustąpienie" z mojej stroni- nie...( dla twojej wiadomości panie Ja nie zamierzam zniknąć z tegoż forum) :)

i widzę że pan ja znów wplątał się w jakąś kłótnie..hymmm może powstanie z tego jakas nowa "tradycja" tegoż forum....no nic to mnie juz nie obchodzi...to co miałam najwazniejszego do powiedzenia napisałam w twoim(Ja) "temacie wolnym" ....

Pozdro!

Do Emki: Bardzo dziękuje Ci za Twoje słowa skierowane do mnie:) Cieszę się bardzo, że postanowiłaś nie ciągnąć dalej dialogu z "Ja". Chciałabym, żeby temat na tym forum był już ewidentnie zakończony, bo po co ciągnąć to, co nie ma sensu. Nigdy kłótnie nie miały sensu i nie będą miały, jedynie co przez nie można zyskać to rozstroju nerwowego. Mam nadzieję, że "Ja" również dojdzie do tego samego wniosku.

Pozdrawiam

anke410

ahahhahahhahahahha nie no rzeczywiście ;) na serio się uśmiałam ! fanki ery BG ;D poprostu bomba :D "Dajcie im się przez chwilę pobawić" kolejny niezły tekst, hmm a czym tu sie bawić ?? no chyba ze masz jakąś propozycje , tylko prosze z sensem ! "Jeszcze nie dorosły do dzielenia rzeczy" no cóż skoro uważasz aktorów i filmy jako rzeczy to sie boje myśleć co miałeś z polskiego ;D ale ok przesłanie listu rozumiem --> wywalać z forum ... przepraszam a po co ono jest ?? nie mam zamiaru cie jechać ponieważ uważasz go za niedorobionego aktora , zgadzam się może nie ma tego talentu mimicznego co Depp ...

"Do przeciwników Millera - nie objeżdzajcie znowu aż tak mocno tych dziewczyn "

sory ale czy to nie ty określiłeś :

bezmózgie fanki ??

czyli jak go lubię jestem bezmózga ?? hmmm chyba poniosły cię emocje i nie zastanowiłeś sie nad treścią tego tematu ...
załóż nowy jak troche zmądrzejesz ...

anke410

Cytat z "Ja":

"Ludzie, którzy mnie nie szanują błądzą. Przez tych, darzących mnie respektem, przemawia mądrość.
Większość moich przeciwników zrozumiała już, że za krótcy są, by mi na głowę napluć, tylko Twój umysł jest na tyle, tępy, że nie pojął tej podstawowej prawdy."

Uśmiałam się czytając to, chłopcze, jesteś narcyzem, mówił Ci to ktoś? Człowiekiem, który nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa. Dlaczego o Tobie nie słychać, skoro jestes takim dobrym aktorem? Grasz gdzieś? Może w teatrze? Pochwal się, chętnie ocenię Twoje aktorstwo :) I naprawdę wydaje Ci się, że wszystkich Twoich przeciwników "miażdżysz"? Twoja samoocena jest tak wysoko, że sam jej chyba już nie widzisz. Jeśli dalej bedziesz taki zarozumiały, to daleko nie zajdziesz, bo nikt nie będzie chcial z Tobą ani żyć, ani pracować. Wspóczuję. Naprawdę.

Ps. Nie lubię Millera, ani PB, więc ten argument Ci odpada
Ps. 2 Mam powyżej piętnastu lat, a NAWET powyżej siedemnastu...

Czekam zatem na cięta ripostę :)

Doris_8

Miałem nie odpisywać - dla Ciebie zrobię wyjątek. Od razu przejdę jednak do meritum sprawy: W teatrze gram okazjonalnie, bo nie ukończyłem jeszcze szkoły aktorskiej - jestem na drugim roku. Nie twierdzę też, że jestem dobrym aktorem. Sądzę, natomiast że jestem o klasę lepszy od Millera.
Wiem, że jestem narcyzem i dobrze mi z tym.
Ciętej riposty nie będzie, bo pachnie od Ciebie inteligencją.
Pzdr...

_Ja_

Wyjątek? Przecież odpisujesz wszystkim, nie tylko mnie ;)

Odnośnie 'drętwego aktorstwa' to obejrzyj sobie dla porównania jeden odcinek serialu "Pierwsza miłość" (dla ścisłości - nie ja to oglądam, żeby nie było :P) z panią Ewą Skibińską. A żeby nie robić offtopa pozostaje mi życzyć Ci szczęśliwego życia w Twoim ogródku.

Ps. A brakiem ciętej riposty złamałeś mi serce...

Bye

Doris_8

Nie, nie powiem już słowa na temat Millera. Wszystko, co powiedzieć miałem (a czystych zarzutów było z jakiś 200 moich postów), to powiedziałem.

Pierwsza Miłość to telenowela (w dodatku polska) i nie należy tego porównywać do kasowego amerykańskiego serialu.

"A żeby nie robić offtopa pozostaje mi życzyć Ci szczęśliwego życia w Twoim ogródku." Dziękuje, Tobie też życzę miłego dnia.

"Ps. A brakiem ciętej riposty złamałeś mi serce..." - Postanawiam poprawę i proszę o rozgrzeszenie.;-)

Pzdr.

anke410

Inni kochają głupiego Małaszyńskiego a inni Millera...JA nie wiem o co wam chodzi. Zazdrośni jestescie czy co ? Niech te dziewczyny sie za nim uganiają, inni wolą zbierać znaczki, a inni podziwiać pięknych aktorów. Aaa ciekawe czemu to głównie faceci wypowiedaja sie na takiego typu forach jak to dziewczyna jakas pisze ze ten i tamten aktor jest boski :>

mona_7

Słuszna uwaga Mona...zgadzam się z Tobą:) A do Twojego pytania jest jedna bardzo prosta odpowiedź...ZAZDROŚĆ:)
I nawet jak jakiś chłopak teraz powie, że to nieprawda to nie uwierzę:)
Pozdrawiam

Keiko

To nieprawda... Mało mnie obchodzi, czy w to uwierzysz, czy nie - taka jest prawda... Czego mam zazdrościć temu smarkowi? On może zazdrościć mi.

_Ja_

Tak, tak, oczywiście, masz przenajświętszą rację!! :):P:P:P: hahaha

Keiko

"Ja", skoro twierdzisz, że Miller to dla ciebie "smark" to ty chyba "stara dupa" jesteś? Wspominałeś gdzieś o jakiejś szkole aktorskiej, którą niby masz zamiar skończyć, to ile ty masz lat? A tak właściwie, skoro jesteś taki wspaniały i masz taki wielki talent, to przedstaw się, wszyscy sie pośmiejemy!...