Wiecie co mnie najbardziej irytuje na tym forum? Tutaj na filmwebie są już jakby dwa obozy. Jeden - głupie, dziecinne fanki Wentwortha ery Bravo Girl, a drugi - przeciwnicy tego "aktora". Ja nie zaliczam się ani do jednych ani do drugich. Oglądam PB, ponieważ uważam, że serial jest dobrze zrobiony jakkolwiek co do gry Wentwortha m,ogłabym mieć zastrzeżenia. Wiem, że to co zaraz powiem zirytuje wszystkie bezmózgie fanki, ale to już nie będzie mnie interesowało. W końcu każdy ma swoje zdanie. Uważam, że Millerowi brak jest jakiegokolwiek talentu. To, że zagrał jedną ważniejszą rolę to nic nie znaczy. Temu gościowi zupełnie brakuje mimiki twarzy, przez cały czas ma jedną i tą samą mine. To się staje nudne po pewnym czasie. Poza tym mówi niewyraźnie... Wiem, że zaraz ktoś mnie tu objedzie :/ Druga rzecz - kiedyś tutaj na FW było spoko, jednak teraz pomału robi się tu śmietnik. Mało co jakiś nowy serial wejdzie w TV to już wszystkie dziewczyny omal w gacie nie narobią, no bo cóż tam nie jest z aktor... Mój apel jest taki: Do głupiutkich fanek - załóżcie sobie jakieś bezsensowne blogi i tam się podniecajcie urodą aktorów, a nie zaśmiecajcie FW! Do przeciwników Millera - nie objeżdzajcie znowu aż tak mocno tych dziewczyn. To chwilowe zauroczenie. Dajcie im się przez chwilę pobawić. Jeszcze nie dorosły do dzielenia rzeczy (tudzież aktorów, filmów etc.) na lepsze i gorsze. POZDRO
"Ja", skoro twierdzisz, że Miller to dla ciebie "smark" to ty chyba "stara dupa" jesteś? Wspominałeś gdzieś o jakiejś szkole aktorskiej, którą niby masz zamiar skończyć, to ile ty masz lat? A tak właściwie, skoro jesteś taki wspaniały i masz taki wielki talent, to przedstaw się, wszyscy sie pośmiejemy!...
Anke 410- nie mogę zrozumieć skąd w Was tyle nietolerancji? Dlaczego na forum dyskryminuje się młodych?Jakim prawem dzielisz ludzi na "lepszych" i "gorszych"?Twoje spostrzeżenie, że wykształciły się dwa obozy nie jest do końca trafione. Dlaczego uważasz, że zwolennicy Wenta to "głupie, dziecinne fanki"?. Nie jestem już nastolatką, oglądam Prison Break i lubię Wenta. Nie uważam Go za wybitnego aktora, ale szanuję jako artystę. Każdy ma prawo do swojej oceny, ale krytyka nie polega na obrażaniu aktora i jego fanów. Możecie nie uważać Wenta za dobrego aktora, ale nie macie prawa wyzywać od głupich - ludzi, którzy są innego zdania. A jeśli chodzi o Twój apel - forum jest dla wszystkich, grunt żebyśmy umieli na nim porozmawiać na interesujące nas tematy zachowując przy tym szacunek dla innych.