Nie pozwolmy na dalsza kompromitacje filmwebu przez wysokie miejsce w rankingu tego beztalencia kosztem aktorow wybitnych;) niech wszyscy normalni fani ktorzy maja chocby odrobine gustu daja tej miernocie 1 to moze nie bedziemy musieli sie wstydzic ze takie cos zajmuje 13 miejsce.
Upierasz się przy swoim zupełnie bez sensu. Skoro masz gdzieś, co myśli "Ja" to po co mu robisz na złość. To się kupy nie trzyma. "Ja" ma pewne skrzywienie zawodowe dotyczące konematografii i dlatego się tak bulwersuje. On się bulwersuje, bo tak a nie inaczej oceniacie wybitne osobistości kina, tak samo jak poloniści zbulwersowani są poziomem wypowiedzi (chodzi o poprawność używania jezyka polskiego) naszych polityków. Każdego coś może razić i ma prawo się denerwować i próbować coś z tym zrobić.
W kwestii nie wypowiadania sie negatywnie o idolu, aby fanom nie robić przykrości, nie zgodzę się zupełnie. Fora są po to aby dyskutować, a co to za dyskusja jak każdy z każdym sie zgadza?
Pozdro...
"Nie oceniam kogoś za ilośc filmów na koncie" - to widać głupiutka dziewczynko. Oceniamy stosunek ilości do jakości. U De Niro jest on porażający...
"I głosuję ze względu za no czy podoba mi się jak dany aktor gra czy nie" - chyba rozdajesz oceny za to, czy ładne kręci dupcią, czy nie...
A Miller beztalenciem jest, dlatego piszę...
"przede wszystkim nie wypowiadam sie na forach o nich." - bo jakbyś się wypowiedziała to nie miałabyś już życia na tej stronie i całkiem słusznie. Jesteś tak infantylna, mimo to wierzę, że masz 18 lat... Paris Hilton i Doda mają ponad dwadzieścia, a są tak samo inteligentne, jak Ty...
Ty mnie denerwujesz... Mogę Cię ocenić na 1?
Mówisz tak, jak jest Ci wygodnie i uważasz się za inteligentną, choć tak naprawdę jesteś głupią, nierozgarniętą dziewczynką, kłamliwą do tego (wciąż mam w oczach to 5 z polskiego).
Możesz mnie nawet ocenić na -10.
Co do 5 z polaka nie chcesz to nie wierz,liczą się fakty i moja srednia.
Co do wieku to nie masz racji rozczaruję Cię mam 19 lat a nie 18, chociaz to żadna różnica i wiek według mnie nie ma znaczenia, co prawda z wiekiem patrzy się na różne sprawy w inny sposób, ale to forum jest o filmach, a nie o ludziach je ogladających.
Mam pytanie, czy jak wszyscy skaczą z mostu do rzeki pełnej kwasu solnego to Ty też skoczysz? OK jeśli ktoś Ci się nie podoba, oceniaj jak chcesz. Ale jeśli oceniasz kogoś nawet go/jej nie znając to jest to przegięcie. Skoro kogoś nie znasz to nie oceniaj. O to jedno Cię proszę. A jak już oceniłaś i nie wiesz co dalej to wstaw neutralne 5.
Pozdro...
do ''Ja''
wiesz co? wydajesz sie byc inteligentna osoba, znajaca sie na rzeczy-jaka jest film..ale wydaje mi sie ze w dyskusjach dajesz sie zbyt poniesc emocjom i urzywasz zbyt ''mocnych'' słów..jak ''gówno'', ''miernota''..tylko o to mi chodzi...spokojnie...i z usmiechem...;)
pozdrawiam..
Miernota nie jest zbyt mocnym słowem, jeżeli mam jakoś nakreślić sylwetkę Millera
Aktorsko jest on straszliwie słaby i taka jest prawda. Wydaje mi się, że moja opinia ma prawo uchodzić za profesjonalną i "w miarę" obiektywną.
A takie fanki, jak "Ferrari" lub "Martusia kcm" tylko jeszcze bardziej pogłębiają moją antypatię...
Widzisz, z uśmiechem mogę podejść do Twojej wypowiedzi, bo mnie tak nie bulwersuje. A tamta dziewczynka się po prostu nie zna i upiera się przy swojej racji, racząc mnie raz po raz swymi irracjonalnymi wypocinami...
Dziękuje za komplement. Ty, z kolei posiadasz cechę, której mi brak tj. opanowanie, spokój. Na ogól nie jestem impulsywny... Coś mnie musi naprawdę zeźlić... Bardzo niepokoi mnie 13 miejsce Millera i tyle...
Pozdrawiam...
Czy wy na prawdę uwazacie,ze skoro grał w niewielu filmach to jest slaby? Bo chyba na to wychodzi:P Skoro ma 13 miejsce to widocznie na nie zasluguje!
Poniekąd, takie jest właśnie moje zdanie... Aktor, który zagrał w jednym serialu (podkreślam serialu) nie może być na 13 miejscu TOP 100...
Najważniejsze jest jednak, jak on "gra", a robi to beznadziejnie...
Skoro ma 13(już 31) pozycje w Top 100 to znaczy, że jakieś idiotki i idioci obdarzają go najwyższymi notami...
Tyle...
"A tamta dziewczynka się po prostu nie zna i upiera się przy swojej racji, racząc mnie raz po raz swymi irracjonalnymi wypocinami... "
Ona widocznie ma swoje zdanie tak jak Ty...
ps.to przed ostatnie zdanie było zebędne informacje na temat swojch cech charakteru zostaw dla siebie.
Tak, tylko że to beztalencie zajmuje teraz ponad połowę tematów na społeczności, co zaczyna byc wkurzające...
dobra Brad Pitt to nie było dobre porównanie ;)) tylko że przypuszczam że po priston break bedzie grał w jakimś innym sławnym filmie i jego sława która sie zaczeła nie przeminie prędko ;)) teraz on rządzi! może spadnie o kilka miejsc ale na pewno nie całkowicie ... i nie mów o " idiotycznych fankACH" porosze! przecież jest tyle fanów... co najmniej tyle ile fanek ;)) o ile nie więcej bo niektóre dziewczyny boją sie przemocy ... ja jush chyba nic więcej do dodania nic nie mam ^^ czekam co teraz wymyślisz i skrytykujeszz .. ;)) buźki ;*
spadł o kilkanaście miejsc ;] i mam nadzieję, że będzie spadał dalej, bo talentem i dorobkiem artystycznym nie grzeszy, gdzie mu tam do Nicolas'a Cage'a czy choćby Charlize Theron, nie wspominając już o R. Willliamsie, H. Fordzie, R. Crowe ...... itd itp; żeby nie było z Prison Break jestem na bieżąco i owszem do roli Scofield'a Went pasuje idealnie, ale nie jest to specjalnie wymagająca postać - wciąż ten sam wyraz twarzy, niezmienna poza - na stojąco z rękami w kieszeniach, nawet kiedy się wzrusza, to tak jakby chciał, a nie mógł..... ok taka postać, dlatego mam nadzieję, że zobaczę go w czymś ambitniejszym, nie raz nie dwa, by móc przyłączyć się do ochów i achów na jego temat :]
Dzisiaj już 31, troszeczkę mi lepiej, ale jeszcze dużo ciężkiej pracy aby go wypchnąć z pierwszej setki ;)
Pozdro...
Ale tym ludziom "odjebuje"...
Dajmy mu 1, och, wywalmy go niewiadomogdzie...
Nie powinien być wysoko, ale czy to naprawę napawa Was takim strachem...jakaś zazdrość ? Czy to z nudy.?
Żałosne.
Jak już wcześniej pisałam, ja nie biorę udziału w tej zabawie. Ale nie zmienia to faktu, że cieszę się, że spada w rankingu. Z drugiej strony, osobiście chyba troszkę bym sie wstydziła za polskich widzów/fanów/znawców filmu itp. jak na największym portalu filmowym w Polsce w samej czołówce byłby Miller. To byłoby takie niedojżałe. Ja to tak odbieram.
Pozdro..
Żałośni są ludzie Twojego pokroju, które w taki sposób, jak Ty na swoim profilu, segregują ludzi i filmy... Jeszcze żebyś chowała to dziwactwo, bezguście i się nie odzywała... Albo nie krytykowała ludzi, którzy mają na ten temat pojęcie większe niż Ty...
Dajmy mu 1 i wywalmy go tam, gdzie jego miejsce - obok braci Mroczków.
Jeżeli myślisz, że chłopaczyna po Prison Breaku sobie pogra w jakiejś porządnej produkcji, to grubo się mylisz - zapamiętaj sobie moje słowa.
A póki co, na koncie ma jeden śmieszny serial i rolę w krótkometrażowym filmie... W obu zagrał zresztą beznadziejnie. Jakaś sprawiedliwość musi być, ot co!
Osobiście chłopaka mi żal, że ma takich fanów, jak wielu z tutaj obecnych.
Pozdrawiam...
a dziś jest już na 297, mam nadzieję że wszystkim już lepiej :)
ale cóż, i tak pozostanie przystojnym facetem - takich to na polskich ulicach, w polskich klubach, na koncertach, w supermarketach i na forach tylko ze świeca szukac, a i tak nie doświadczysz, ha ha, to jedyne co mnie zasmuca jesli chodzi o wenwortha, reszta raczej rozbawia *.*
Każdy kto te "akcje" poprze jest dla mnie równy z gówniarami, które innym dają jeden, żeby Miller był wyżej. Dzieciaki z was straszne.
W ogóle jak patrze na forum Millera to mam ochote skęcic się ze śmiechu, ale mu robicie reklame. Odjad poprostu.
Bawcie się dobrze dzieci.
ludzie dajcie spokój.Jkaieś chore jazdy wyszły.Ja na przykład daje same 10 i nie to że wszystkim,tylko tym ludziom i filmom,którze na to zasługują w mojej ocenie.Nie zaniżajcie tylko dlatego bo ktoś jest na 13 miejscu i w filmwebie nie chodzi o talent a popularność
Dałam mu 10 na samym początku, teraz już bym tego nie zrobiła. Jedyną jego zaletą jest wygląd, gra aktorska...może nie słaba, ale bardzo przeciętna, ale w końcu czego się spodziewać po byłym modelu...
To, że akurat był modelem o niczym nie świadczy. Oznacza tylko, że jest proporcjonalnej budowy, i kreatorzy orzekli, że może się podobać. Co do Twojej poprzedniej wypowiedzi, że dałaś mu 10, również nic złego w tym nie widzę, dopóki naprwadę uważasz, że na nią zasługuje. To co mnie przeraża, to banda nastolatek, które Millerowi daja 10, a 1 wszystkim, którzy są przed nim w rankingu, czyli:Brando, DeNiro, Nicolsonowi, Pacino, Eastwoodowi, Morricone itp. Jaki sens ma ten ranking (i tak nie reprezentuje on jakości aktora a jedynie jego popularność), kiedy manipuluje się w nim w tak paskudny i okrutny sposób?
Pozdro...
Wiesz co masz rację Lalu, bezsensowne były te moje notki i wypowiedzi, nie powinnam dać się sprowokować komuś takiemu jak "Ja", któremu właśnie o to chodziło i zniżyć się do jego poziomu, tylko dlatego, że zaczyna obrażać innych forumowiczów. Co do Wenta to oczywiście nie zmienię swojej notki, nadal ma u mnie 10, możliwe , że nie jest zbyt wybitnym akorem i gra przeciętnie, ale mi się jego gra podoba i to wystarczy. I mam apel do osób, które wejdą na tą stronkę i tak samo jak mnie wkurzą ich teksty "Ja" : " Nie wkurzajcie się i nie zaczynajcie z nim bez sensownej dyskusji, bo nie warto, a jemu właśnie chodzi o to, żeby mógł się popisać przed innymi, jakim jest wielkim znawcą kina i zmieszać was z błotem. "
Pozdro dla wszystkich :D
Wiecie co jest w tym najgłupsze? guzik mnie ten smieszny ranking obchodzi ale mam ochote Wentowi wystawić 10 z samej przekory ;]
Jeszcze jedno, zastanawiam się na ile wykwit tych wszystkich tematów na stronie głównej filmebu (tylko dlatego tu wchodze, że są na stronie startowej) spowoduje, że wiele osob z czystej ciekawosci zacznie oglądac Skazanego, podejrzewam że wielu :).
A Ty komu chcesz zrobić na złość. Ja tu się wysmętniam aby uczciwie podchodzić do rankingu, a tu jak grochem o ścianę.
Pozdro...
Napisałam, że z głupiej przekory, tak właśnie działaja te wszystkie tematy. Nie wysmętniaj się, to wszystko jest tak durne, że szkoda klawiatury i nerwów.
i spadl przez ta wasza akcje na 31. Jest mi to szczerze powiedziwaszy obojetne. Moim zdaniem robicie wielkie halo nie wiadomo z czego. Poki serial jest na topie normalne ze aktor bedzie wysoko, pozniej szybko spadnie, chyba ze potwerdzi swoja klase w jakims innym filmie, ja narazie go nie oceniam bo po jednej roli trudno dokonac osadu
A no to wystaw, jak musisz mi się jakoś odgryźć...;-) Jakby to powiedział Ferdek Kiepski "A co mnie to, gówno obchodzi?". Mam dosyć tego forum i udzierania się z filmwebowską "inteligencją"... Definitywnie kończę się tu produkować, gdyż razi mnie grafomania, co po niektórych użytkowników (nie do Ciebie to oczywiście) ich beznadziejny gust i głupota...
Pozdrawiam...
Anna nie denerwuj się tak :D To do niczego nie prowadzi, wiem to z mojego własnego doświadczenia hahahah No i rozumiem o co ci chodzi z tą przekorą, ale chyba lepiej będzie jak podejdziemy do tego wszyscy z uśmiechem i nie będziemy odpisywać na posty, które na to nie zasługują, a co za tym idzie prawdopodobnie osoby, które je piszą bardzo szybko się znudzą.
Pozdro :D
Akcja chyba działa!!! Patrzę sobie dzisiaj a tu 66 miejsce (jeszcze jedna 6 i byłoby szatańsko!!). Jeszcze parę dni i chyba wszystko wróci do normy.
idz na bronka lub cos nie masz innych problemow?? , spac nie mozesz po nocach przez to? mi tam dynda twoj problem ale tacy ludzie mnie smieszą , beztalencie , kosztem wybitnych aktorów , kogo to obchodzi na ktorym on jest miejscu oprócz ciebie oczywiscie ,<LOL>
"Żałośni są ludzie Twojego pokroju, które w taki sposób, jak Ty na swoim profilu, segregują ludzi i filmy... Jeszcze żebyś chowała to dziwactwo, bezguście i się nie odzywała... Albo nie krytykowała ludzi, którzy mają na ten temat pojęcie większe niż Ty..."
Och, większe pojęcie doprawdy ? W jaki sposób ja segreguje ludzi i filmy, bo nie rozumiem twego zarzutu ?
"Dajmy mu 1 i wywalmy go tam, gdzie jego miejsce - obok braci Mroczków."
Och tak, znajdź sobie człowieku jakieś ważniejsze priorytety może niż zaniżanie czy wywyższanie miejsc w rankingu.
"Jeżeli myślisz, że chłopaczyna po Prison Breaku sobie pogra w jakiejś porządnej produkcji, to grubo się mylisz - zapamiętaj sobie moje słowa."
O babciu, jestes chyba porządnie uprzedzony/a... Otóż tu jeszcze pragnę zauważyć, że grał w filmie "Piętno" którego jak sądze nie oglądałeś/aś, a rola ta nie była słąba, wręcz odwrotnie...
"A póki co, na koncie ma jeden śmieszny serial i rolę w krótkometrażowym filmie... W obu zagrał zresztą beznadziejnie. Jakaś sprawiedliwość musi być, ot co!" Jw. Nie tylko te role ma na koncie. Nie zagrał beznadziejnie, PB nie zodbyłby takiej popularności i to nie tylko wśród zwykłych kinomanów ale także tych troszkę bardziej wymagających.
"Osobiście chłopaka mi żal, że ma takich fanów, jak wielu z tutaj obecnych."
A mi żal Ciebie, no widzisz :)
"Pozdrawiam..."
Och...ja także.
"Ja" jest bardzo ortodoksyjny w swoich przekonaniach, i bardzo brutalny w swych wypowiedziach. Nie należy zbytnio dawać się wyprowadzać z równowagi, bo to mu chyba sprawia przyjemność. Zatem zalecam spokojniejsze i zdystansowane podejście do jego wypowiedzi.
Nie warto psuć sobie zdrówka.
Pozdrowonka.
Skoro ta dyskusja się już kończy,nawet zebrałem się i przeczytałem każda Waszą wypowiedz.Więc pragne dodać tutaj kilka linijek od siebie.Wypunktuje to co mi na sercu leży.
Po 1:Chciałem zaznaczyć,że nie jestem jakimś wielkim znawcą filmów(dopiero buduje fundamet) tak naprawde filmami i tym co wokół nich się dzieję interesuję sie od niedawna (ok.1 rok)
2: Dodałem Wenth....coś tam (nie będę sobie plątał języka,z całym szacunkiem do jego imienia) do ulubionych,dałem mu ocene 10,z tego względu że,moje pierwsze wrażenie spowodowane jego osobom było bardzo pozytywne,przez chwilę wydawało mi się że wniósł jakąs nową jakość,do czasu...Czytając Wasze komentarze przyznam uświadomiłem sobie kilka rzeczy,może moja ocena i dodanie go do ulubionych było spowodowane jakąś euforią,które przekazali mi znajomi,chwaląc tego aktora podniebiosa.Tak naprawde po oglądnieciu 1 sezonu,obecnie zacząłem sezon 2.I myślałem że tak jak 1 zmienia sie na 2,tak Scofield zmieni się po wyjściu z więzienia,coś ruszy,niestety nadzieja Matką głupich jak było tak jest.Nie wiem...może reżyser każe mu robić wciąż tą samą minę,grać monotematycznie,a on trzymajac sie kurczowo zasad to robi,nie wiem naprawde...Może kiedy skończe oglądać ten serial z końca serii,lub gdy będzie już rok 2021,sezon 231 na dwa słowa o nazwie Prison Break będzie mnie zbierać na wymioty,usunę ów aktora z listy ulubionych dam mu note niższą,do czasu jeżeli.Właśnie
3:Chciałbym mimo wszystko zobaczyć go w roli głównej w jakimś naprawde filmie który zostanie nie koniecznie przereklamowany.Pod warunkiem,że np.na bilbordzie czy w reklamówce nie zobacze znów tej miny,bo jeżeli niestety tak się stanie,sory,ale będe musiał lecieć do toalety zwrócić śniadanie(nie bierzcie tego dosłownie) i oczywiście nie będzie to film o więzieniu.Chciałbym go zobaczyć w komedii,szczerze mówiąc to nie wiem czy on się w ogóle uśmiecha,w PB widziałem to 3-4 razy,nie mówiąc o śmiechu,może się myle nie wiem.Może......
4:To tak na marginesie,śmiac mi sie chce jak ktoś daje Millerowi 10,a jakimuś innemu aktorowi 1,po to żeby Miller był wyżej.Szczerze mówiąc to z 1-szej dziesiątki znam Hanks'a,i Eastwooda.Z resztą będę starał się nadrobić,ale widocznie Brando jest legendą i dziwie się dlaczego jeszcze nie zdązyłem go zobaczyć(Wszystko nadrobie,film rzecz wieczna)
5:Jeżeli chcecie to możecie mnie zjechać,zdissować,naciupać i takie ja tylko wyraziłem swoje zdanie.Pozdrawiam Wszystkich!
Aha something else... Wiadomo nie można kogoś oceniać po 1 filmie serialu,w którym kraży ta sama fabuła,lecz wiadomo taki jesteś dobry jak Twój ostatni występ.W sumie jedno sie sprzecza z drugim,ale czekam na Wentyla z czymś innym PZDR!
napisałam to gdzieś na początku ale się powtórze... owszem nie zasługuje na zbyt wysokie miejsce ale nie mozna go mieszać z błotem bo jednak coś w nim jest ze podoba się widzom i za to też się ocenia ... i kiedy masz zamiar powiedzieć stop.. - no dobra konczymy akcje teraz mu podwyższmy bo spadł za nisko ..?
super temat... aż się uśmiałam :\
swoją drogą filmweb to tylko portal filmowy tworzony przez fanów filmów a nie przez reżyserów czy krytyków filmowych nie rozumiem więc slowa kompromitacja
ludzie, czego wy od niego chcecie???
wszyscy coś do niego mają...
jak wam coś nie pasi - zachowjcie to dla siebie, a nie sie wyzywacie na kim popadnie...
odwalcie sie od naprawde dobrych aktorów...
powinnam mieć gdzies co ktoś o nim pisze [nie tylko o nim, ale o wszystkich dobrych aktorach],ale to sie naprawde juz robi nudne...
ciągle tylko:
"co ten pedałkowaty laluś robi na jakieś liście"...
opanujcie sie...
Kolejny beznadziejny temat.
Kolejny założyciel wykazał się brakiem szarych komórek.
Kolejny raz ludzie odpisujący robią z siebie idiotów, bo większość NIGDY NAJWYRAŹNIEJ NIE SŁYSZAŁA
ŻE O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu Wy się tak kretyńsko zachowujecie? Nikt z Was nie wie co znaczy uszanowanie czyjegoś zdania, wyboru. Co znaczy tolerancja? Co oznacza gust i poczucie dobrego smaku? Żal mi się robi jak czytam to wszystko.
Po raz kolejny do Ings i Kamili Wilgi!!!
Od tego jest forum aby dyskutować, byle kulturalnie, więc darujcie sobie.
Pozdro....
Wiekszość tych dyskusji z forum Millera i serialu nie ma nic wspólnego z kultura, i to z obu stron, i wielbicieli i przeciwników.
I dajcie sobie w końcu spokój, na społeczności straszą prawie wyłącznie te wasze śmieci, nie na czasie przez to jestem ;)
Do 'ja':
Jak dla mnie wydajesz sie być...zakompleksiony :| ty chyba w swoim zyciu nic innego nie robisz tlyko krytykujesz kogos popularnego,jakby go to mialo zniszczyc,uspokoj sie troszzkee ;]
Do 'margaret-ann':
Jak dla mnie wydajeż się być...idiotką :| ty hyba w swoim rzyciu nic innego nierobirz, tylko gadasz od żeczy, prowokując innyh, jakby to kogo miało obhodzić, uspokuj się trorzzzkee ;]
do " ja "
po pierwsze nie wiem ile masz lat ale to co przeczytałam to sadze ze nie wiesz co to ortografia ...
rozumiem ze można się pomylić ja też świeta nie jestem ale jakies granice obowiazują a po za tym po co się bulwersujesz...
ta akcja jest porąbana i nie sądze abys był jakims zawodowcem zeby tak oceniac ludzi... bez urazy pzdr
Cieszę się, że mimo zapewnień "Ja" nadal pisze on na forum i mam nadzieję, że ostatni post tego nie zmieni, choć ręce idzie załamać:) Kasiolek, ten tekst to jedna wielka ironia, która miała ośmieszyć sposób pisania margaret. Nie żebym kogoś tłumaczył, po prostu nie wytrzymałem, że ktoś może tak bezpodstawnie oceniać, nie patrząc nawet na inne źródła. Proponuję poczytać tematy w PB, w których wypowiadał się "Ja" a potem go krytykować. I, z tego co pamiętam, jest on w pewnym stopniu zawodowcem, choć temat, w którym zostało to napisane, zablokowano.