Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Nie pozwolmy na dalsza kompromitacje filmwebu przez wysokie miejsce w rankingu tego beztalencia kosztem aktorow wybitnych;) niech wszyscy normalni fani ktorzy maja chocby odrobine gustu daja tej miernocie 1 to moze nie bedziemy musieli sie wstydzic ze takie cos zajmuje 13 miejsce.

marlon_8

"Zaznaczam z góry, że nie jestem Brando i nie próbuję naśladować/manifestować/propagować pana Marlona Brando. ;P
Ot, taka xywa mi się wzięła od imienia - Marcin."
A szkoda, bo miałem nadzieje powychwalać nieco wielkie Brando...

Swoją opinie na ten temat wyrażałem, nie przeczę, że tkwi jakaś krzta prawdy w Twej wypowiedzi...;-) Nikt nie zatrudni go do komedii romantycznej, bo tam trzeba mieć więcej niż jeden wyraz twarzy...;-)
Natomiast horrory typu Wolf Creek, Klątwa, Wzgórza mają oczy, Czarna woda - w tego typu gniotach może zagrać...

"To w sumie nie aktor " Tu się zgadzam...;-)
Pzdr...

marlon_8

"Zaznaczam z góry, że nie jestem Brando i nie próbuję naśladować/manifestować/propagować pana Marlona Brando. ;P
Ot, taka xywa mi się wzięła od imienia - Marcin."
A szkoda, bo miałem nadzieje powychwalać nieco wielkie Brando...

Swoją opinie na ten temat wyrażałem, nie przeczę, że tkwi jakaś krzta prawdy w Twej wypowiedzi...;-) Nikt nie zatrudni go do komedii romantycznej, bo tam trzeba mieć więcej niż jeden wyraz twarzy...;-)
Natomiast horrory typu Wolf Creek, Klątwa, Wzgórza mają oczy, Czarna woda - w tego typu gniotach może zagrać...

"To w sumie nie aktor " Tu się zgadzam...;-)
Pzdr...

coolczyk

Co ty kopiujesz te tematy. co chwile piszesz to samo ..."zróbmy akcje"
"zróbmy akcje", to już było---nie powtarzaj sie !!!

....

coolczyk

...za każdym razem jak wchodzę na fimweb w gorących tematach są conajmniej 4 o millerze i 4 o Prision Break. Jakby nie było niczego ciekawszego. Wiecznie użeracie sie między sobą na durne tematy i powstaje z tego śmietnik. I mowa nie tylko o idiotach co zakładaja wciąż nowe tematy ale również o tych co na nie odpowiadają. Zal mi was. Miałam nic nie pisać ale ta sytuacja jest coraz gorsza. Powinni was powywalać za te ciągle kłótnie. Żenada-to jedno słowo was określa...

delmare7

Zgadzam się z Tobą w 100% żenada, to najtrafniejsze określenie. Przez takie akcje odechciewa sie wogóle tu zagladać bo wszędzie tylko jakieś chore nagonki. Jeden wielki śmietnik i brak kultury, to tyle.

Chomicheck

...miło że na film webie są mimo wszystko jacyś inteligentni, dla takich właśnie ludzi warto zakładać portale filmowe:)

coolczyk

Rany, ale super pomysł... nino, brawo chłopcze czy dziewczyno...co za różnica zresztą.

W całej swojej historii tu na filmwebie dałam chyba tylko jedną ocenę 1 , dostała ją Paris Hilton poniewaz jej nie lubię i uważam że ona jest naprawd ę miernotą. Nie wiem jak wy oceniacie, ale jeśli wasze oceny to są tylko 10 i 1 , a myślę że sporo jest takich osób, to jest to przerażające i nie macie się chyba za prawdziwych fanów..co?

Przestań gadać głupoty bo tylko zrażasz ludzi do siebie.

coolczyk

I tak jak widzę Miller nie jest już na 13 nastym miejscu...widać sporo tych anty fanów nie może znieść "Majkela" w pierwszej setce. Rany...załosne.

kaczy_dziup

Ja jestem fanką dobrego kina, i obiektywnie wystawiając - zasługuje na 6, nie na 1, jak sugerujesz. Na 1 to zasługuje Paris albo Britney, on jest po prostu przeciętny.

coolczyk

więcej tolerancji- o gustach się nie dyskutuję.
Idea tego posta jest ... irracjonalna?;)
pozdro