Yasmine Bleeth

Yasmine Amanda Bleeth

7,1
564 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Yasmine Bleeth

Była gwiazda słonecznego patrolu obecnie wyglądo obecnie bardzo niedobrze z kilku powodów po pierwsze narkotyki a po drugie wogle nie zwracę uwagę na swoją linię.co jest o tyle dziwne że wśród takich piękności jak ona kiedyś była, wygląd był na pierwszym miejscu.i żeby nie bylo że jakby mi ktos zarzucił że to przeciez normalne ze ludzie sie starzeja i takie tam.no oczywiście ze tak ale porównując ją do innych aktorek w podobnym wieku,np do jej koleżanki z serialu pameli anderson to widać wyraźnie że ta druga o sb dba nadal a o tej drugiej no szkoda po prostu.grubaska sie z niej zrobiła taka obecnie "prawdziwa amerykanka"a kiedyś taka fajna była...

dj_carlos

I tak wiecznie młody nikt nie jest.Czy by nie piła czy nie ćpała i tak by się zestarzała jak każdy.

Sol1987

... Ale później niż prędzej, a sama to przyszpiesza, w tym sęk, ale w tej chwili mało mnie już obchodzi życie tych celebrytów

dj_carlos

Mnie też celebryty nie obchodzą,ale ona celrbrytką nie jest bo nigdzie nie bywa.Byla kiedyś fajną aktorką która zapadła mi w pamięć. Poza tym leci na tv 4 Słoneczny Patrol i postanowiłam zobaczyć co u niej i się zdziwiłam że była taka uzależniona.No ale cóż ludzie mają różne problemy w życiu pomimo tego nadal bym ją lubiła jako aktorkę gdyby nadal grała.

Sol1987

Celebrytka w sensie znana osoba a nie że bryluje na bankietach mi chodziło :p... no i to tyle

dj_carlos

Aha ok.