moze mi ktos powiedziec dlaczego ten aktor odszedl z serialu, zle nie gral ...
Coby Kinga mogła od nowa puszczac się z kim popadnie i aby nie było nudno. Poza tym nie zgodzę się, że nie grał źle. Grał fatalnie (jak niemal wszyscy aktorzy tej wiekopomnej produkcji) będąc przy tym na tyle mało atrakcyjnym fizycznie, że producentom pewnie nie opłacało się go dłużej zatrudniac:P
Widziałam go dzisiaj w warszawskim klubie. Koleś ćpa tak, że ledwo na oczy patrzy;/ i robi z siebie gwiazdę na siłę. A tak naprawdę pośmiewisko. Aż oczy bolały patrzeć..
Świetnie grał i bardzo żałuję,że go już nei ma w serialu.Grał takiego fajnego chłopaka eh...Powinien wrócić!
Jeśli faktycznie ćpa, to mi go nie żal i w takim razie dobrze,że go wywalili.
Natomiast co do wyglądu zewnętrznego,to powiem tak,że może nie jest najprzystojniejszy jednak coś w sobie ma.Jeśli chodzi o postać jaką grał w "Pierwszej Miłości" przyznam szczerze,że Kuba był chyba najlepszym ze wszystkich chłopaków Kingi,przynajmniej moim skromnym zdaniem,ale być może to bardziej zasługa tych, co tą postać wymyślili.
Zgadzam się. Jako chłopak Kingi był najlepszy, chociaż ja zawsze stawiałam, że ona będzie z Arturem.