Tu możesz wpisać się do Księgi Kondolencyjnej.
Nie zwracajmy uwagi na obelgi Manninga i jemu podobnych żałosnych lizusów Yoki i Sabiszewskich, których postawa jest podobna do postawy obecnego Ferdka wobec prezesa Kozłowskiego. Apeluję, abyśmy zapełnili księgę. Piszcie do kolegów i znajomych. Gdy będzie ona pełna, można by ją wydrukować, (dlategu na przekór co niektórym unikajmy wulgaryzmów), oprawić i wysłać w kilku egzemplarzach - do Yoki, Sabiszewskich, Polsatu i ogólopolskich portali.
Wpisywać się do księgi kondolencyjnej to każden jeden chce, a robić to ni ma komu!
Co jak co, ale już nie twórzcie takich głupot. Po roku 2008 powstał niejeden dobry odcinek.
Jaki? "Krótki dzień pracy", "Dance Macabre", "Nienagrodzony"," Wspólnota" czy chociażby "Andromeda".
Dla Ciebie. Ja dostrzegam w nich świetną satyrę i takie "Dance Macabre" przebija niejeden odcinek z pierwszej serii.
Dla Ciebie. Ja dostrzegam w nich świetną satyrę i takie "Dance Macabre" przebija niejeden odcinek z pierwszej serii.
Księga już prawie gotowa do druku. Wyślę ją do ATM i Polsatu. Dziękuję za wpisy. Pozdrawiam.
pogrążony w smutku mistrzu99 właśnie zasiada przed kompem i ogląda 100 odc. wielkiego króla wśród polskich seriali ŚWK .
Jak za reżyserię wziął się Yoki itp serial zszedł na psy. Widać, że to polityczny piesek rządzących, uparł się aby Kiepskich upolitycznić. Świnia...
ja tez zapal znicz. za kamidowa to nawet gdy byly odcinki polityczne podawano wszystko z dystansem. zerial byl jednoczesnie bezkompromisowy ale tez i przystepny dla kazdego. nie to co obecny szajs.
spooro osób się zebrało. może warto by naprawde zrobic taka księgę i wyslac ja Yoce i Polsatowi?
Ja też się wpisuję. Ale Yoka też nie będzie raczej wieczny i niewykluczone, iż kolejny reżyser będzie lepiej rozumiał istotę serialu.
Dobry Jezu, a Nasz Panie racz mu dać wieczne odpoczywanieeee
A nam fanom powrót Kamidowa i serialu zmartwychwstanieeeeeeeeeeeeeee
O nędzny dzisiejszych Kiepskich żywocie! O siło nimi rządząca nieczystaaaa!
O iskro nadziei dawnej świetności~Racz, Dać nam Panie, abyś nam na nieboskłonie zabłysłaaaaaa!
Człowieku ! Jak Ci się te nowsze odcinki nie podobają, to nie oglądaj, a nie będziesz se tu jaja robił !