6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

w końcu! Świetny odcinek. Przy tej scenie baby przy zapiekankach tarzałem się ze śmiechu. 10/10

Andyvdm

Kiedy go obejrzałeś jak telewizja dała stary odcinek?

Andyvdm

No tak, teraz to wiem bo tez go obejrzałem na Ipli.

sebastian22221

Bałagan.

Andyvdm

Odcinek taki sobie, a końcówka niszczy. :D

ocenił(a) serial na 7
RafX

Odcinek słaby, znów jakieś greenboksy, bezsensowne sięganie do przeszłości (która to już wersja przeszłości Paździocha?), poza tym motyw konfliktów między Paździochami oklepany (m. in. "M jak Marian", "Mężowie i żony") podobnie jak tematyka Bożego Narodzenia. Minus jeszcze za Halinę, zarówno za wygląd jak i teksty (patetyczne do bólu, słuchać się tego nie dało). Końcówka udana, jak na obecny sezon całkiem fajna. Ale to i tak zasługuje tylko na 3/10.

użytkownik usunięty
Andyvdm

Biedny Marian. Żal mi się go zrobiło jak mu Helena tę małpkę wydupcyła na śmietnik. ;D

ocenił(a) serial na 7

Już mu raz zniszczyła samolocik ("Mężowie i żony") dlatego cokolwiek by nie wymyślili to zawsze będzie coś co już było. Trudno inaczej kombinować przy 350 odcinkach.

ocenił(a) serial na 9
Andyvdm

"był to językoznawca z UJ , prof. Janusz Czardasz,który w Tunezji badał wymarłe dialekty koptyjsko-sanskryckie plemion beduińskich
- Ależ k.... Ale gorąco Marian, wiesz..? hahaha:)

pekay

Nie no odcinek 10/10 no i z przesłaniem...końcówka prawdziwa - Święta,święta i po świętach:D