PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112689
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Zobaczcie...

http://www.smog.pl/wideo/43463/swiat_wedlug_kiepskich_w_rosji/

cureman

Według mnie to bez sensu żeby wszystkie odcinki zerżneli w ząb w ząb, nie mogli od Polsatu wykupic np 1 serię i puszczac w Rosji z lektorem?

ocenił(a) serial na 10
kamilos3333

Oni to chcieli przełozyć na swoje realia. I to wcale nie jest "zerżnięcie", tylko osobna produkcja na wzór jakiegoś innego serialu. Tak jak np. "Miodowe Lata"...

david123lost

No nie wiem.Odcinek z guinessem zerżnięty jak nic.Te same kwestie i sytuacje.

ocenił(a) serial na 10
jezi86

Bo odcinki Ukraińskiej wersji są odzwierciedleniem polskich.

david123lost

To ja już nierozumiem to jes Rosyjska czy Ukraińska

ocenił(a) serial na 10
kamilos3333

Te odcinki są robione na zlecenie UKRAIŃSKIEJ telewizji, aktorzy pochodzą z Ukrainy, wszyscy posługiwają się językiem ukraińskim. A ludzie uważają - Rosja, Ukraina jeden lać. A źle....

ocenił(a) serial na 10
cureman

Reżyszerem kiepskich jest przeciez ukrainiec

ocenił(a) serial na 10
niko_filmweb

Kiepskich polskich, czy Kiepskich ukraińskich? Jeśli chodzi Ci o ukrainską wersję - to tak. Jeśli o polską - reżyserem jest Patrick Yoka - polak.

david123lost

a przed Yoką Kiepskich reżyserował Okil Khamidov, który pochodzi z Tadżykistanu.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

No ale Tadżykistan to nie Ukraina.

david123lost

pokaż mi, gdzie ja napisałem, że Tadżykistan to Ukraina? napisałem, skąd pochodzi Okił tak gwoli ścisłości.

makintosz

a z tym Patrickiem Yoką to coś mi nie pasi. ma niepolskie imię i nazwisko. jakoś tak... z amerykańska czy coś. czy tylko ja mam takie wrażenie?

ocenił(a) serial na 10
makintosz

Co do pierwszego postu - tak, nie stwierdzam, że że Ty tak napisałeś. Właściwie to Okił jest już Polakiem, od 2006 roku ma polskie obywatelstwo.

A Patrick Yoka? Być może ma polskie korzenie, urodził się w Polsce, ale jeden z jego rodziców może być obcokrajowcem... Nie wiadomo.

cureman

To nie ma jak nasz Walduś hahahahahahaha
Nasz jest jeden i nie zastąpiony.
http://www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ

ocenił(a) serial na 6
slawek80_2

Tak jest.

cureman

NIEZLI CI KIEPSCY U RUSKICH