Bo powiedzieć,że jestem fanem tego serialu to za mało.Ja jestem jego
fanatykiem.Teksty takie jak zatkało kakao,co jest kurde,jak nie jak tak,co mnie to gówno
obchodzi,mam pomysła,ja żem jest Polak i katolik,kto ma zmieniarkę ten ma
władzę,pałka się przegła i wiele,wiele innych na stałe weszły do mojego życia
codziennego.Mam problem z oceną tego serialu bo na początku był genialnym
arcydziełem a później się popsuł.Oczywiście nie opuściłem żadnego odcinka.Takie
odcinki jak Kiepscy zboczeńcy,Kiepscy dają czadu,Właściciele,Wal
magistra,Niewidzialna kanalia,Śnięta królewna,Chłopaki okej,Robochłop,Proca
amora,Kazachstanskije wieciera a także wiele innych oglądałem po kilkanaście lub
więcej razy.To co obecnie robi Yoka to jest profanacja tego sitcomu.Najnowsze odcinki
to przepaść w porównaniu z tymi które wymieniłem,porównanie nie ma sensu.Ale jak
głoszą słowa piosenek "Nic nie może przecież wiecznie trwać" a także "Ale to już było i
nie wróci więcej".Trzeba się więc z tym pogodzić.Khamidow już nie wróci,a nawet jeśli by
wrócił to dobre pomysły raczej mu się wyczerpały,gdyż ostatnie jego odcinki też były już
słabsze od początkowych.Na pewno byłby jednak lepszy od Yoki.Na szczęście jest
ipla,jest też Polsat i Polsat 2 więc stare odcinki Kiepskich oglądał będę zapewne aż do
swojej śmierci bo nie wyobrażam sobie życia bez tego serialu.Myślę o tym,żeby założyć
sobie zeszyt w którym zapisywałbym najlepsze teksty z każdego odcinka.Jeśli chodzi o
aktorów którzy występują gościnnie to stwierdzam fakta obiektywistycznego,że najlepsi
są Czajka i Kiersznowski.Pozdrawiam wszystkich fanatyków tego nie-Kiepskiego
serialu.Napisałbym coś jeszcze ale nie mam kurde czasu bo lecę do sklepu po browara.
Aha, bez obrazy czyli mam rozumieć ze jesteś takim żulem jak Ferdek, i nie masz zamiaru znaleźć sobie pracy i żona będzie Cię straszyć rozwodem itp itd?
gdybyś przeczytał treść posta a nie tylko tytuł, znałbyś odpowiedź
a Znawcakina mnie lekko przeraża. Stare kiepskie to mój ulubiony serial ever, ale żeby robić zeszyt z tekstami z każdego odcinka :P ?
A dlaczego nie?Tekstów kapitalnych jest tam mnóstwo i trudno wszystkie zapamiętać...
Idąc Twoim tokiem rozumowania to jeśli jednym z Twoich ulubionych filmów jest "Wykiwać klawisza" to mam rozumieć,że zamierzasz trafić do więzienia?
Serial absolutnie kultowy,z przykrością muszę jednak przyznać,że czas go zakończyć.Najnowsze odcinki rażą mnie niemiłosiernie,brakiem jakiegokolwiek pomysłu na scenariusz kolejnego odcinka,aktorzy już też nie tacy jak kiedyś ,Grabowski znudzony wyraźnie swą rolą(czas na emeryturę),Waldek nie wiem po co w ogóle wracał chyba tylko po to,aby umazać głowę w torcie i się zarechotać.Halinka już nie taka przebojowa.Brak już świętej pamięci "Babki"przez wielu niedocenianej,ale to głównie przez jej brak serial umarł.Paru aktorów nie wymieniłem,ale im starsi tym gorsi.Liczę tylko,że Polsat odwali się wreszcie od "Ćwiartki 3/4"i zajmie się tym czym "umie"czyli badziewiem który ich zalewa.
Lubie ten film ale nie mam zamiaru nasladować bohaterów. Lubienie czegoś a branie za wzór to dwie różne rzeczy. Dziękuje
nie musisz tego tłumaczyć autorowi tematu, bo on sam właśnie TO stanowisko opisał, które nie wiadomo dlaczego (chociaż wysnułem tezę) odebrałeś... inaczej. "Dziękuję" dobranoc, nie ma takiego bicia.
jezu coś ty taki narwany? XD
najpierw źle zrozumiałeś autora tematu, potem napisałeś coś nie na temat a teraz napisałeś coś zupełnie nie na temat. Ochłoń ; d