6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113075
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

.

ocenił(a) serial na 6

[...] Serial opowiada o przeciętnej polskiej rodzinie [...] Może dla pana reżysera to norma, ale u mnie i u osób mi znanych nie ma zwyczaju picia codziennie siedzenia pod monopolowym czy też brak wykształcenia . Pomimo to komedia całkiem niezła .

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Metalowa

Jedno wyklucza drugie :)

ocenił(a) serial na 6
david123lost

-,- powiedziałam tylko że się nie zgadzam że to norma w Polsce, ale na jakiś blokowiskach może tak być, a że jest to śmieszne niczego nie wyklucza geniuszu .

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Metalowa

Znam dużo takich ludzi, którzy tak spędzają cały dzień.

house90

Nie chwalił bym się tym publicznie na Twoim miejscu.

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

To że znam to nie znaczy, że robię tak samo. Wręcz przeciwnie od ponad 2 lat nie pije alkoholu. Pomyśl trochę jaśnie oświecony geniuszu. Ocenę 1 każdy idiota może wstawić, tylko trudno potem przedstawić swoje argumenty. Normalnie ciemnota.

ocenił(a) serial na 6
house90

ale to nie znaczy że to norma społeczna.

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Metalowa

No tak nie znaczy, ale trudno zaprzeczyć, że część naszego społeczeństwa tak robi.

ocenił(a) serial na 9
house90

Jakby się człowiek przyjrzał dobrze społeczeństwu u Polsce, to wstyd przyznać, ale gorsze rzeczy widać na ulicach... A to jest serial, w którego zamyśle jest owo ''przerysowanie''. Niby śmieszne, ale jednak prawdziwe.

ocenił(a) serial na 10
prumprumka

Tak jak już ktoś tu pisał serial ma "drugie dno". W każdym kraju na świecie jest jakiś procent takiego społeczeństwa. Jak dla mnie Ferdek jest super i go uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 9
house90

I ja też :) Ale niestety większość ludzi nie potrafi śmiać się z samych siebie i swoich przywar nie chcą widzieć :)