[...] Serial opowiada o przeciętnej polskiej rodzinie [...] Może dla pana reżysera to norma, ale u mnie i u osób mi znanych nie ma zwyczaju picia codziennie siedzenia pod monopolowym czy też brak wykształcenia . Pomimo to komedia całkiem niezła .
-,- powiedziałam tylko że się nie zgadzam że to norma w Polsce, ale na jakiś blokowiskach może tak być, a że jest to śmieszne niczego nie wyklucza geniuszu .
To że znam to nie znaczy, że robię tak samo. Wręcz przeciwnie od ponad 2 lat nie pije alkoholu. Pomyśl trochę jaśnie oświecony geniuszu. Ocenę 1 każdy idiota może wstawić, tylko trudno potem przedstawić swoje argumenty. Normalnie ciemnota.
No tak nie znaczy, ale trudno zaprzeczyć, że część naszego społeczeństwa tak robi.
Jakby się człowiek przyjrzał dobrze społeczeństwu u Polsce, to wstyd przyznać, ale gorsze rzeczy widać na ulicach... A to jest serial, w którego zamyśle jest owo ''przerysowanie''. Niby śmieszne, ale jednak prawdziwe.
Tak jak już ktoś tu pisał serial ma "drugie dno". W każdym kraju na świecie jest jakiś procent takiego społeczeństwa. Jak dla mnie Ferdek jest super i go uwielbiam :)