PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112697
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Według mnie całkiem niezły, dobra końcówka:P 7/10

kolejorzkks1

Jak dla mnie bomba. Ocena 9/10.

użytkownik usunięty
maxior

Zgadzam się.Odcinek bardzo dobry wracający klimatem do tych starych odcinków za czasów Okiła.

ocenił(a) serial na 6

No drodzy Filmwebowicze, nie przesadzajmy aż tak...Polsat wyprodukował tak kultowy serial, więc ma prawo się chwalić...

użytkownik usunięty
kolejorzkks1

Fajny, fajny ale po co to nachalne reklamowanie Polsatu? A tak ogólnie bardzo fajny odcinek i z przesłaniem... 8/10
Aha i... węgorz ;)

Dobrze pojechali po Telewizji Publicznej i pokazali różnice między TVP a TV komercyjną (w TVP zimno i niegrzeją,MARIAN: koniec szmiry i hałtury więcej religii i kultury. FERDEK: Jeszcze więcej?) Troche poszli jednak za bardzo w drugą stronę,za bardzo wychwalając POLSAT.
Cieszy mnie fakt że troche ośmieszyli tą Prokatolicką i PISowską Telewizję Publiczną w której lansowane są takie badziewia jak Klan, Plebania, M jak Miłość (w których wszystko jest idealne i nikt jeszcze nie przeklął) a w co drugim programie jako gość musi wystąpić Ksiądz - ekspert od życia rodzinnego i wychowania dzieci. Kto by pomyślał. Niedługo Księża mają pojawić się w takich programach jak Agrobiznes czy 997.

ocenił(a) serial na 7
kolejorzkks1

To reklamowanie Polsatu możnaby odebrać jako zwykłe łaszenie się ( FERDEK : Bo to dobra telewizja jest! MARIAN : Najlepsza!)
I do tego ten Ibisz... 7/10

ocenił(a) serial na 9
kolejorzkks1

Mimo wielu wad wolę tvp, przynajmniej jest różnorodna, nie same filmy i seriale i nie ma całej zgrai karierowiczów typu Ibisz, Kołtoń, Borki i inne srorki...

ocenił(a) serial na 6
kolejorzkks1

Pól godzinna reklama Polsatu z marnym przesłaniem i Ibiszem w tle. 2/10

użytkownik usunięty
kolejorzkks1

Kiedy będzie powtórka, bo przegapiłem???

Możesz obejrzeć na Ipla.