Serial po prostu żałosny.... Dla fanów wladcow moch czyli dzieci po 12 lat ktore sie podniecaja kiedy uslysza przeklenstwo albo dla z deka nie dorobionych intelektualnie. xD ;P
Jeśli ten serial jest dla "z deka niedorobionych umysłowo" również nie rozumię dlaczego go nie oglądasz, bo pasuje do Ciebie.
Wiesz... Dziwny jesteś. Twoje posty są na poziomie dzieciaka z trzeciej klasy podstawówki :/
Idź się spuść w kiblu. Wyobraź sobie że mam nieco wiecej niż 12 lat i go oglądam. Ale ze mnie nieinteligentny kretyn co nie??
a tam....to kwesta gustu i upodobań, Ja napisałem ,że nie cierpię Lindsay Lohan-zajrzyjcie teraz tam, jaka tam jest wojna pomiędzy mną i jednym użytkownikiem :)
Mylisz się bo tam wcale nie przeklinają a pozatym widocznie nie rozumiesz o co chodzi w tym serialu.
Aha i nie radzę drugi raz nazywać kogoś niedorobionym intelektualnie tylko dlatego ze ci się ten serial nie podoba.
Nie podoba się nie oglądaj proste a nie obrażaj innych.
To, że Ty uwielbiasz "Przyjaciół" nie oznacza, że wszyscy mamy być fanami tego serialu. Ja osobiście wolę "Świat Według Kiepskich", ale nie wchodzę na forum "Przyjaciół" i nie mówię, że ludzie lubiący ten serial są idiotami itp.
Spoko ;] a i nie chodzi mi o to ze tam w swk przeklinaja... tylko o to ze ta polowa publicznosci to takie dzieci ktore ciesza sie jak ktos powie kurwa
;P;P
może powiecie, że jestem burakiem, prymitywem, wieśniakiem itd, ale ja się nie cieszę jak słyszę "kurwa", bo wolę to sam powiedzieć. Może powiecie, że jestem jebnięty, ale ja klnę bardzo dużo, nawet 1000 razy na dzień:P
Rozśmieszyło mnie porównanie Kiepskich do Włatców Móch, z adnotacją, że obie te produkcje są skierowane do durnowatych 12-latków, którzy mają podnietę, kiedy ktoś przeklnie... brzmi to dziwacznie zwłaszcza w świetle faktu, że Włatcy Móch to produkcja przeznaczona dla widzów powyżej 18 lat... a ja sam uważam, że dzieciaki nie powinny tego oglądać (za poważne i zbyt... kontrowersyjne sprawy są tam poruszane).
Dokładnie.
12 letni dzieciak nie zrozumie o co biega w Kiepskich bo to sprawy dorosłych.
Człowieku, sorry ale co ty p......sz !!!!!! W Kiepskich nie przeklinają !!!!!! Mówią tam kurde a nie k...a !!!!! Denerwują mnie już te posty. Tam nie ma takich wulgaryzmów. A między kurde a k...a jest duża RÓŻNICA. Więc nie pisz takich bzdur. Ja Kiepskich oglądałem wiele razy i w Żadnym, powtarzam ŻADNYM odcinku nie usłyszałem k...a !!!!! Był z raz czy dwa tekst tu cytuje - "Panie co pan pieprzysz", ale nie k...a. Więc nie pisz takich bzdur, których tam NIE MA.
Mój post był kierowany do użytkownika matyss, który prawdopodobnie nie wie co to jest przekleństwo.
naucz się "czytac ze zrozumiemieniem!!!!!!!! a i przeczytaj wszystkie posty wtedy pogadamy... ;p;p
Ja właśnie czytałem twoje posty ze zrozumieniem. Piszesz, że tam przeklinają a to wszystko guzik prawda.
Cytuję:"Serial po prostu żałosny.... Dla fanów wladcow moch czyli dzieci po 12 lat ktore sie podniecaja kiedy uslysza przeklenstwo albo dla z deka nie dorobionych intelektualnie",
"a i nie chodzi mi o to ze tam w swk przeklinaja... tylko o to ze ta polowa publicznosci to takie dzieci ktore ciesza sie jak ktos powie kurwa",:)
Chyba już ci udowodniłem, że piszesz katastrofalne i wyssane z palca rzeczy na temat tego serialu ?!?!?!
P.S. Na domiar złego obrażasz widzów "Kiepskich" a tego robić już nie powinnaś.
i co widzisz zeby w tych cytatach bylo zdanie "W Świecie Według Kiepskich przeklinają"????????????????????????????????????????????
Sory ale to Ty piszesz wyssane z palca rzeczy.... Bo chyba oglądałam ten serial i wiem co tam się dzieje!! Inaczej bym nie pisała "katastrofalnych" rzeczy na temat tego serialu!!!!
Nie napisałaś tego wprost, ale chyba tylko głupek nie zrozumiałby przesłania twoich postów. Piszesz, że serial jest dla małych dzieci, które cieszą się gdy usłyszą słowo k.... a to samo mówi za siebie.
Phi to nie mowi samo za siebie!! Gdybym napisala takie zdanie: "W kiepskich przeklinają" to twoje sady by byly uzasadnione ale sorka bo nie sa. A i nie pisze ze to serial dla malych dzieci! tylko ze ogladaja go glownie male dzieci (np: moj 13 letni brat) !!!!!!!!!
Co tu dużo pisać. Jak ktoś nie oglądał tego serialu i wszedł na to forum w dodatku czytając twoje posty mógł sobie już na miejscu wyrobić złą opinię na temat "Kiepskich". Przeczytaj swoje wpisy jeszcze raz. Już pierwszy twój post sugeruje, że tam przeklinają co jest nieprawdą. W dodatku nie udawaj już, że nikomu po twoich wpisach nie przyszłoby do głowy, że serial jest wulgarny. Napewno to widzisz.
jeszcze raz proszę: Gdzie pisze ze w tym waszym wspanialym serialu opartym na faktach autentycznych i ukazujacym polska rzeczywistosc przeklinaja??????????????????????????????????????????????????
Moj pierwszy post sugeruje ze ten serial jest dlam malych dzieci ktore sie ciesza kiedy uslysza np: popierdolony
nie w serialu ale w normalnych zyciu...... Moze komus by przyszlo ale chyba takie osoby nie skonczyly jeszcze 5 roku zycia i nie wiedza co znaczy wulgarny ani wogle swiat wedlug kiepskich wiec po kij maja tu wchodzic?!
Jakie to przykre, konflikty, złośliwe uwagi, wasze pojebane umysły jako wzorzec dla ludzi chorych intelektualnie :( To wszystko zlewa się w napis "Twoja stara jest niedźwiedziem"
ej, a Ciebie nie podnieca usłyszane przekleństwo??
ja sam lubię ten język, bo nie będę się robił bardziej papieski od papieża, a wszyscy mnie za aniołka uważają-"aniołek" a palił papierosy! ;P
ee 8 latkowie to moze sie i podniecaja jak uslysza przeklenstwo ale dla 12 latkow to nic specjalnego tak zwana "norma" :P
a może go nie lubisz, bo przedstawia polskie realia..i np. przekleństwa nie są dla ciebie powodem do "zajarki", bo słyszysz je na codzień???
matyss należy do tej grupy osób,które umią tylko krytykować i przyglądać się z boku na sytuację ale zrobić coś z tym to nie nawet nie kiwnie palcem.Polski się wstydzi.
...A robić to ni ma komu!
Sory ale co mam zrobić i z czym?? ;/;/ sa ludzie ktorzy lubia kiepskich i ci ktorzy nie lubia wyrazilam swoje zdanie po prostu!! To jest moja opinia wasza jest inna.... ok ale co ja mam zrobic?? Zabić wszystkich fanów kiepskich na świecie?? Nie czaję Twoich postów.... jakieś dzikie są....
PS: Na pewno całe stado fanów serialu zaraz mnie skrytykuje ;] i powie ze to moje posty sa dzikie.... Oj kurwa piszcie co chcecie POZJEŻDŻAJCIE MNIE!! ;));))
Slyszze je na codzien (uroki chodzenia do liceum ;d)
Ale polskie realia przedstawiala np: wojna domowa
swk jest marna podrobka bandych ktorych kiedys bardzo lubilam chociaz byl rownie denny ale mial cos takiego w sobie ze to przyciagalo... kazdy odcinek to nowy pomysl.... a tu codziennie ten sam pomysl: jakis menel piwo telewizor i jeszcze ta perfidna morda marzeny sztuki fuu
sory ze tak duzo komentarzy ale mam zaleglosci i nie wszystkie zauwazylam....
Zgodzę się z tobą. Bo [nie zaczyna się zdania od BO!] serial tak właściwie najinteligentniejszej treści nie jest i popsuł mi ogromnie opinie o A. Grabowskim, bo aktor bardzo dobry jak i Marzena Kipiel - Sztuka, ale proszę się nie czepiać 12 - latków, bo w sumie posiadam to 12. Jeszcze 2 mniesiące, ale jednak ;-)
Pozdrawiam.
K.
Myslisz ze jak chodzisz do 2 klasy LO to juz jestes zajebiscie dorosła? Otóż muszę ci uświadomić że bardzo się mylisz. A serial uważasz za denny bo go po prostu nie rozumiesz, dziecko.
Fakt nie rozumiem jaki sens ma ogladanie zula i jego rodziny w tv i jeszcze dopatrywanie sie w tym glebszego wyrazu ;/;/
Bo prawda jest taka ze ten serial to szmira i zawsze tak uwazalam i bede uwazac niezaleznie czy chodze do 2 liceum czy chodzilam do 2 podstawowki czy bede chodzic 2 rok na studia !!!!!!!!!!
z mojej strony definitywnie THE END!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niee no nie moge po kiego hu*a wy wogóle z tym/tą matyss dyskutujecie ? :/ przeciez itak duza większość jest za SWK a ta matyss to nam moze najwyzej naskoczyć na pędzel ... :P
ale ona ma rację - przykro mi to stwierdzić ale Kiepscy są kiepscy:(
ja obejrzałem sporo odcinków ale podobał mi sie tylko jeden, a oglądałem w młodości gdy jeszcze nie znałem się na filmach - czyli tak jak wszyscy z was, którym ten serial sie podoba:)
dlatego za ten jeden dobry odcinek(gdy objawił sie Ferdkowi Gierek) dam łaskawie 1/10
"Dam łaskawie 1/10"
łaski nikomu nie robisz. Jak Ci się nie podoba, nawet nie oceniaj, bo tylko zaniżasz średnią najlepszemu polskiemu serialowi komediowemu!
"Jak Ci się nie podoba, nawet nie oceniaj"
Tożeś mi humorek poprawił tym tekstem :D
śmieszny jest koleś, po to jest skala żeby można był oceniać dziwne że zależy ci tak na średniej tego serialu. Pewnie w szkole/pracy też liczy sie dla ciebie średnia bądź ile sprzedam dziś warzyw na straganie niż rozwijanie własnych umiejętności. O ile coś pożytecznego robisz, bo takie seriale podobają się głownie ludziom mało inteligentnym i mało pracowitym.
do fernandomartineza:
a liczy się dla mnie średnia, żebyś wiedział.
i wiesz co, nie wiem ile masz lat, ale nie życzę ci, byś skończył na straganie. Ja mam tych latek 16, ale pracuję na swoje zachcianki i wydatki i jestem zadowolony, bo jestem niezależny. Ty się śmiejesz, i nie oglądasz "Kiepskich" tylko rzucasz hasłem, że oglądają to tylko lenie, lejby, pijaki, głupki, matoły oraz ludzie "podobnego pokroju". jeśli zatem żebrzesz pod kościołem, to gratulacje!!! bo jeśli jesteś inteligentem i pracowitym człowiekiem to powinieneś daleko zajść, a nie płakać "bo mi nie wyszło!!!