Serial po prostu żałosny.... Dla fanów wladcow moch czyli dzieci po 12 lat ktore sie podniecaja kiedy uslysza przeklenstwo albo dla z deka nie dorobionych intelektualnie. xD ;P
czy ja napisałem "najlepszy polski serial"??? Polska słynie z tysięcy seriali, a "Świat według Kiepskich" to według mnie najlepszy serial KOMEDIOWY!!!
jeśli masz jeszcze 11 czy 12 lat, to rozumiem, że nie opanowałaś dobrze czytania ze zrozumieniem.
Z tego co oglądam to zauważyłem, że w "świecie według Kiepskich" przekleństwa są zagłuszane. Mi idzie już 19-tka a Kiepskich oglądam od kiedy pojawili się w telewizji i uważam go za najlepszy serial komediowy jaki kiedykolwiek powstał w Polsce. Więc nie pieprz głupot, co uważasz, że 1,5 mln. polaków przed telewizorami jest niedorobiona intelektualnie bo ogląda "Swiat według Kiepskich", litości.
1,5 miliona albo i więcej-dobrze powiedziałeś, bo ja to oglądam bo lubię, i żadne cudze wypociny mnie nie zmuszą, bym zaprzestał oglądania. A wcale nie uważam oglądających "ŚWK" za głupich, leniwych i ograniczonych intelektualnie.
Dokładnie stary !!! Ja też oglądam bo lubię i te ponad 1,5 mln. widzów przed telewizorami też muszą lubić, bo innaczej by nie oglądali !!!
Założę się, że fernandomartinez sam to ogląda:D
a teraz się wypiera, bo nie chce, by go nazwali głupkiem i leniem;P
ja to oglądam i bardzo się z tego cieszę, bo jest to świetny serial:)
Ten serial nie jest żałosny. Tp jest cala prawda o polskich rodzinach pokazana w swietnym wydaniu. Zawsze kiedy to ogladam odpreżam sie chodz mam wiecej niz 12 lat. Ten serial miał juz nie istniec na antenie polsatu ale jednak setki tysiace fanow wysylalo maile o powrót na antene i wrócil po przerwie wiec jesli uwarzasz ze ci co ogladaja ś.w.k. sa zalosni?
To był mój ulubiony serial jak miałam 10 lat. Teraz mnie już nie śmieszy. Matyss wyraziła własną opinię (może rzeczywiście trochę za obraźliwą), lecz wy pokazaliście się z jeszcze gorszej strony, cytuje: "Idź się spuść w kiblu. Wyobraź sobie że mam nieco wiecej niż 12 lat i go oglądam. Ale ze mnie nieinteligentny kretyn co nie??" - i co to ma być? "Dokładnie.
12 letni dzieciak nie zrozumie o co biega w Kiepskich bo to sprawy dorosłych." - w tym serialu nie trzeba dużo rozumieć... Chociaż ona też później zaczęła pisać głupstwa.
Proszę mnie nie jechać. Nie mam nic do kiepskich. Ale po prostu już mnie nie śmieszą.
Pozdro dla fanów kiepskich.
Kochany dzieciaczku neostrady. Ten film opowiada o wadach i przywarach typowego czlowieka z biednych sfer. To nasze spoleczenstwo, tam jest tyle aluzji, tyle odwolan, tylko debil tego nie zrozumie....
hehe, ranyy jestescie zajebisci naprawde....Mowie do tych co jadą po SWK. czytalem wszystkie posty i stwierdzam ze prawda o kiepskich jest taka ze chodzi o rodziny biedne, a ten serial ukazuje nam ich zycie, bo chyba mi nie powiecie ze Kiepscy są milionerami??? Nie nie są oni są biedni jak mysz koscielna, i jak dla mnie ten serial ukazuje na zycie ludzi ktorzy maja troche mniejsze zarobki, lub zyją z rent albo dostają zapomogi. A co do Matyss to wydaje mi sie ze ona pochodzi z rodziny "zamorznej" i nie wie jak to jest nie miec kasy i nie moc zjesc cos dobrego na codzien tylko jakies chinskie zupki.
Ps: o tym jakie jest zycie w polsce spiwalo kiedys 18L w piosence "kiedys bylo inaczej" posluchaj sobie matyss a nie rób z siebie kozaka (innych to tez sie dotyczy ktory mają durną wizje tego serialu)
o, świetnie to powiedziałeś!
matyss pewnie jesteś milionerką albo na ciebie chuchają i dmuchają i nie wiesz, jak to jest, a ja znam takich ludzi i wiem, że dla nich każdy dzień to często walka.
W mojej opini serial się zepsuł. Pare lat temu jak oglądałam to jeszcze fajne odcinki były. Teraz od razu zmieniam kanał w TV. Wydaje mi się, że po prostu pomysły na odcinki im się kończą i próbują w jakiś sposób przyciągnąć widzów słowami typu "dupa", "kurde", "debil" i inne wymysły. Akurat w moim przypadku to działa w odwrotną stronę. A co do autorki postu, to każdy może lubić to co chce i jeżeli ktoś lubi Kiepskich to nie oznacza zaraz, że jest niedorobiony intelektualnie. Pozdro:))