A. Po odejściu Okiła - tak myśli większość, w tym ja.
B. Po pierwszych 2 latach Yoki.
C. W 2005 r. - późniejsze odcinki były przeważnie nieco gorsze.
D. W 2003 r., kiedy wyczerpał się pierwszy model serialu.
E. W połowie 2000 r. - to kontrowersyjna teza, ale podziela ją wiele osób, wtedy Kiepscy stracili świeżość.
F. W 2011 r., gdy dołączyła Jolaśka.
G. Trwają nadal.
Piszcie, co chcecie. Unikajcie jedynie obelg.
"unikajcie jedynie obelg"
w topicu "tylko jedna osoba..." raczyłeś zwrócić się do otoczenia per : "żaden idiota typu manning albo inni chorzy na głowe albo oplacani przez Yoke (...)"
jesteś więc hipokrytą, ew. pajacem - w swoim watku upraszasz o kulturę, a w wątkach innych obrażasz innych do woli.
a odpowiedź na pytanie brzmi : w środę będzie kolejny odcinek Kiepskich. Nowy odcinek.
Ergo : pytanie jest nielogiczne i świadczy o twoim oderwaniu się od realiów albo realiow tychże nierespektowaniu, co
sytuuje ciebie poza społecznością ludzi zdrowych umysłowo.
Diagnoza : paranoja i początki schizofrenii.
Zalecenie : pobyt w sanatorium dla upośledzonych umysłowo na skutek traumatycznych przejśc z dzieciństwa.
Nie dyskutuję na tym poziomie, ale powiem jedno: rozumiem ludzi, którzy mają cię dość. Można mieć różne poglądy, ale ty jesteś po prostu chorym na głowę i chamskim człowiekiem.
a ja do ciebie nie pisałem, to po grzyba się odzywasz ? :]
chyba, ze ty i autor wątku, to jedna i ta sama osoba.
Odpowiedź B. 2 początkowe sezony 8-9 Yoki były jeszcze fajne, bardzo mało lub brak greenboxów itp. Ale gdzieś od 10 dochodzą Malinowska, Badura, a Ferdek staje się sługusem Kozłowskiego, coraz więcej greenboxów, dochodzi Jolaśka i nieudany powrót Waldka. Ogólnie 9 sezon to koniec Kiepskich, jakich znałem.
F i B.Pierwsze odcinki Yoki nie były jeszcze takie złe jednak powrót Waldka strasznie nie udany z tymi indiańcami itp,a odpowiedz f chyba nie muszę tłumaczyć,bo każdy wie.że to drewno dało komuś dupy,aby tu się znaleść.