6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113072
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

http://www.prawnik-online.eu/porady-prawne/jaka-kara-grozi-za-obrazanie-w-intern ecie-

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Jak ktoś cię pojedzie z kafejki to co mu zrobisz ?

ocenił(a) serial na 9
niko_filmweb

Kafejka nie znajduje się w lesie ani na polu kukurydzy,taki delikwent jest do namierzenia.Dla mnie oddanie sprawy do sądu to ostateczność,wolę okazać miłosierdzie i przebaczyć.Podałem ten link,żeby niektóre osoby zdały sobie sprawę z tego co robią.

użytkownik usunięty
Znawca kina

Piszesz tak na każdych forach?Chyba nie widziałeś co się dzije na Avatarze,Zmierzchu,Kac Wawie czy Transformers.Nie likwiduj mi tematów obrażających mannnga,bo wiem,że to ty.

ocenił(a) serial na 9

Na każdych nie ale może jest to dobry pomysł bym rozszerzył swoją misję niesienia pokoju,poważnie się nad tym zastanowię.
Jest wiele osób które nie lubi chamstwa więc to niekoniecznie muszę być ja.

użytkownik usunięty
Znawca kina

Ja odnoszę się tak tylko wyłącznie do ludzi,którzy wywyższają nowe odcinki nad starymi .Ja bronię starych jak ta pokraka manning i jego kolejne konta nowych.To tyle.

ocenił(a) serial na 9

Możesz bronić tych odcinków w kulturalny sposób,nawet jeśli manning zachowuje się po chamsku to nie znaczy,że trzeba się zniżać do jego poziomu.

ocenił(a) serial na 7
Znawca kina

Otóż to. Gość się pewnie teraz śmieje że się niektórzy dali się nabrać na jego prowokacje i zniżają się nawet do jeszcze niższego poziomu niż on.

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Masz rację. Nie rozumiem dlaczego w tym kraju jak ktoś ma inne zdanie to od razu wyzwiska padają. Mi się odcinki Yoki bardziej podobają, ale nie uważam ludzi oglądających odcinki Khamidova za tępych. Chociaż jak Khamidov robi teraz takie superprodukcje...