6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

w ostatnim odcinku.Caly odcinek sie rozkreca,Ferdek zaczyna pozbywac sie domowych akcesoriow,wszystko ladnie pieknie a tu na koniec jakas klawa scene wymyslili ze Ferdek opetany i ze udaje babke przemawiajaca z zaswiatow.Pomysl naprawde glupi i niesmaczny,niesmieszny bo jak wiadomo aktorka Krystyna Feldman nie zyje i co sie z tym wiaze babka tez i wszyscy o tym wiedza.Cala scena do dupy!!!.Psuje caly odcinek.Bylo wiele glupich zartow w Kiepskich ale zaden nie byl tak nie na miejscu jak ten.Po prosty porazka.Ogladam Kiepskich od poczatku i wbrew opinii ze nowe odcinki sa do dupy mi sie duzo ich podoba a zdarzaja sie wsrod nich takie perelki jak chocby Skok w bok i Czosnkowy dziad ale panowie jak macie wymyslac takie chujowe pomysly to darujcie sobie.Dajcie pokierowac serial innym bardziej wesolym ludziom bo mimo iz krazy opinia ze ten serial juz dawno powinien sie skonczyc jestem jej przeciw ale jak maja byc takie sceny...
Żal.pl

ocenił(a) serial na 10
wonski221

Scena z parodią Egzorcysty była bardzo fajnie odegrana. Wg mnie najlepsza scena w całym odcinku. Faktycznie, udawanie babki było niesmacznym pomysłem... Sobiszewscy i Yoka już dawno powinni wylecieć, ale jak wiadomo, nie od nas to zalezy...