6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113058
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Bill i Sofokles

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=GJroo_laKzM Okił po raz kolejny miażdży suty. xD

ocenił(a) serial na 9

Chyba nie liczysz na to,że ktoś to obejrzy ?

użytkownik usunięty
Znawca kina

ja oglądam co tydzień. jedna z najbardziej pozytywnych rzeczy w tv

ocenił(a) serial na 9

jaja sobie robisz ? ja kiedyś chyba raz 10 minut wytrzymałem przy tym

użytkownik usunięty
Znawca kina

o jezu przecież wiadomo że wszyscy to oglądają dla jaj.

ocenił(a) serial na 9

to jest raczej żenujące.Dla jaj to można obejrzeć stare odcinki Kiepskich,13 Posterunek,Bundych itp.

użytkownik usunięty
Znawca kina

Billa, Sofoklesa, Dariusza i mięsnego jeża nic nie przebije.

ocenił(a) serial na 9

na tego mięsnego jeża natrafiłem kiedyś na youtube,dla mnie to jest mega żałosne.

Znawca kina

Żałosne - lecz śmieszne.

I karłów.

Znawca kina

Żenujące to są te seriale z wyjątkiem kiepskich

Znawca kina

A ja wyszłem z kina po 5 minutach na Kac Vawie i wyjeździe integracyjnym. Później dłuuugo leczyłem sie z polskich filmów...

Znawca kina

Co tydzien czekam na pamiętniki z wakacji. A TVN TO SZMATA PROGRAMOWA.

Zgadzam się w 100%

Znawca kina

Ale ty qpi.Wracaj do klanu.

ocenił(a) serial na 9
maciejewskigostynin

Nie oglądam rzeczy żałosnych czyli klanu,m jak miłość,pamiętniki z wakacji,trudne sprawy itp.I bardzo proszę mnie tu nie obrażać bo kultura osobista jest rzeczą,która musi brać górę zarówno w domu,na ulicy jak i forum internetowym.wystawiłeś sobie nie najlepsze świadectwo.

Znawca kina

Wierz mi po KAC WAWIE i POLSKICH serialach wpadłem w całkowite obrzydzenie polskich filmów , w szczególności komediowych, romantycznych, obyczajowych. Wmawiają polakom że brak kasy. TO NIECH NIE ROBIĄ ''TEGO CZEGOŚ'' NIECH ZROBIĄ CZOŚ NORMALNEGO!!! MŁODZI REZYSERZY NIE MAJĄ KASY , A TAKI CH@J TAK ZWANY MA GRUBY SZMAL. A pamiętnikówozna sie posmiac na tle byleczego...

ocenił(a) serial na 9
maciejewskigostynin

Przecież Kac Wawa to można było przewidzieć,że to będzie kaszana.Dziwię się ludziom,którzy na to poszli do kina i wydali kasiore.Polskie kino jeszcze nie umarło bo jest np.taki Smarzowski.

Tak się dawno nie śmiałem z polskiego serialu/filmu komediowego...kapitalny serial...