http://www.youtube.com/watch?v=GJroo_laKzM Okił po raz kolejny miażdży suty. xD
to jest raczej żenujące.Dla jaj to można obejrzeć stare odcinki Kiepskich,13 Posterunek,Bundych itp.
na tego mięsnego jeża natrafiłem kiedyś na youtube,dla mnie to jest mega żałosne.
A ja wyszłem z kina po 5 minutach na Kac Vawie i wyjeździe integracyjnym. Później dłuuugo leczyłem sie z polskich filmów...
Nie oglądam rzeczy żałosnych czyli klanu,m jak miłość,pamiętniki z wakacji,trudne sprawy itp.I bardzo proszę mnie tu nie obrażać bo kultura osobista jest rzeczą,która musi brać górę zarówno w domu,na ulicy jak i forum internetowym.wystawiłeś sobie nie najlepsze świadectwo.
Wierz mi po KAC WAWIE i POLSKICH serialach wpadłem w całkowite obrzydzenie polskich filmów , w szczególności komediowych, romantycznych, obyczajowych. Wmawiają polakom że brak kasy. TO NIECH NIE ROBIĄ ''TEGO CZEGOŚ'' NIECH ZROBIĄ CZOŚ NORMALNEGO!!! MŁODZI REZYSERZY NIE MAJĄ KASY , A TAKI CH@J TAK ZWANY MA GRUBY SZMAL. A pamiętnikówozna sie posmiac na tle byleczego...
Przecież Kac Wawa to można było przewidzieć,że to będzie kaszana.Dziwię się ludziom,którzy na to poszli do kina i wydali kasiore.Polskie kino jeszcze nie umarło bo jest np.taki Smarzowski.