6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113059
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Jestem bardzo ciekaw tego odcinka, wspomnienie zmarłej Krystyny Feldman, Od tego odcinka wiele zależy; jak będzie równie udany co te pierwsze dwa to sezon 17 można zaliczyć do udanych

użytkownik usunięty
Bernard515

odcinek nie przeszedł kolaudacji, czyli komisyjnego odbioru i teraz nanoszone są poprawki przez ATM.

użytkownik usunięty

prościej mówiąc polsatowi coś się nie podobało w tym odcinku.

ocenił(a) serial na 10

W sprawie odcinka ''Kanalia'' zastrzeżenia miała Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji. Tematyka odcinka jest nieco religijna, więc zapewne doszukano się obrazy uczuć. Polsat musi teraz uważać, bo już wcześniej podpadł za PPV. Wygląda na to, że odcinek ''Kanalia'' zostanie ocenzurowany - jest to prawdopodobnie pierwszy w historii ocenzurowany odcinek Świata według Kiepskich.

ocenił(a) serial na 9
LTE

Ocenzurowany? To jakieś wolne żarty:) Jestem zaskoczony ale nie dowierzam w to co piszesz

użytkownik usunięty
LTE

nie pierwszy. odcinek "Ósme dziecko stróża" również został mocno okrojony.

LTE

KRRITV każe po emisji a nie przed.

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

Wspomniałem o zastrzeżeniach KRRiT-u w sprawie odcinka ''Kanalia'', a przecież wśród komisji kolaudacyjnej jest przedstawiciel tego organu oraz o konsekwencjach, jakie może ponieść stacja telewizyjna po wyemitowaniu niezgodnego z zasadami koncesji materiału. Uwagę najpierw kieruje KRRiT do stacji telewizyjnej, a tejże do producenta serialu.

LTE

Ale to Polsatowi się nie podobało.