wychodzi w tym samym czasie co Kiepscy serial Stevena Spielberga Terra Nova może stracą na popularności i przestaną bezcześcić ten serial jakimiś pupciami i Kozłowskimi niedojdami.
Ja już przestałem oglądać i mi to zwisa.Niech robią co chcą mi pozostaną wspomienia dobrych odcinków do 2007 - 2008 roku
To fakt zwłaszcza Indiana Jones 4 to straszna hała,ale i tak go lubię za Listę i Szeregowca Rayana.
Terra Nova podobno ma być najdroższą produkcją serialową Spielberga więc może być ciekawe.Zobaczymy w srodę.
Terra Nova jest znany w świecie, jako produkcja, której macherzy zapłacili najwięcej w historii dolarów za własną koncertową kompromitację.
Serial był klapą, i pewnie dlatego trafia tak prędko do Polski, ceny zapewne są preferencyjne, klasyka taktyki handlowej - masz bubla, to go sprzedawaj po zaniżonych cenach, komukolwiek kto się poń zgłosi.
ale brawo za decyzję : przestań oglądać Kiepskich. Ocenianie serialu, którego nie oglądasz - było śmiechu warte.
Wszystko lepsze niż to gówno, co leci teraz i które oglądają jeszcze gorsze gówna typu zero wypowiadające się powyżej mnie.
W ogóle już nie oglądam polskiej tv.Wole internet,bo oglądam co chce i kiedy chce,Jak włączam tv to tylko zagraniczne produkcje,a nawet informacje przestałem oglądać,bo to propaganda i szkoda mi nerwów.Komisarzem Alexem pokazali,że nie warto polską tv zawracać sobie głowy,a i nowym Hansem też,że nie warto po dobrej Sali samobójców podobno hała,ale nie wypowiadam się,bo nowego Klosa nie oglądałem więc nie skomentuje jedynie co powiem to,że po zwiastunie,Kocie i plakacie mi się nie podobał i nie poszedłem do kina tak jak w przypadku Kac Wawy.W polskiej kinematografii zaczyna się dziać zle,bo po udanej Róży nieudane W ciemności i jakieś KLosy Koty co niszczą wizerunek Mikulskiego,a teraz te nowe odcini żal.pl.
to niezły, głównie technicznie, serial. i tak nowe ogladam tylko na ipli, wiec rzuce ponownie okiem na serial Spielberga
jeśli chodzi o nowe seriale to 11 kwietnia w Canal+ o 21:00 premiera polskiego nowego serialu kryminalnego:
http://www.filmweb.pl/serial/Krew+z+krwi-2012-640247