6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Ferdek robi imprezke z okazji 60-tych urodzin. Start godzina 20.00

tomasz_user

Ech, obejrzeć trzeba (niestety), żeby w razie czego móc skomentować, ale i tak pewnie nic się nie zmieni :( dalej ta animowana czołówka będzie, nowe śmiechy itd. :(

ocenił(a) serial na 10
tomasz_user

No proszę państwa. Ciekawie się zaczyna ten nowy sezon. Super odcinek był :D

ocenił(a) serial na 8
magnevox

Odcinek bardzo dobry. Patrząc na odcinki początkowe a nowe widać zdecydowanie lepsze poczucie humoru. Łatwo można porównać =, ponieważ o 17 lecą stare odcinki. Będzie dobrze, byleby kurowska się nie pokazywała bo umie każdy film zepsuć.

grabarz91

wczoraj i dzisiaj oglądałem odcinki które leciały o 17 00 i szczerze powiem że były słabe: np: Krypta, Nieznośna lekkość bytu, Energetyk, więc nie piszcie że kiepscy do 200 odcinka byli świetni bo wtedy tez zdarzały się już naprawde marne odcinki. Ale za to odcinek 161: Zbrodnia i Kara WYPAS! i świetna gra Mariana Kotysa.

ocenił(a) serial na 8
farfanek

Rzeczywiście bardzo nieskładne zdanie ułożyłem. Miałem na myśli to iż, poczucie humoru w nowych kiepskich bardziej do mnie trafia. Pierwsze odcinki były naprawdę prymitywne. Rzeczywiście trzeba przyznać, że dużo się działo w tych odcinkach, były bardzo dynamiczne, ale raczej nieśmieszne są te starsze odcinki.

grabarz91

..............sory za błąd Ryszard Kotys*............

farfanek

ja wczorajszy odcinek ocenie na 7/10.

tomasz_user

Jak dla mnie całkiem fajny odcinek. Moja ocena: 7/10.

ocenił(a) serial na 9
tomasz_user

Odcinek był naprawdę fajny. Zastrzeżenia miałbym dwa. Po pierwsze, mam wrażenie, że z tego tematu można było więcej wycisnąć. Po drugie, gdyby nie Mocny Full w sklepie, uznałbym, że Ferdek został piwnym abstynentem.

I jedno pytanie. Do nowej serii scenariusze robi z Yoką Aleksander Sobiszewski. Czy w poprzedniej serii też je pisał, bo nie mogę sobie przypomnieć?

użytkownik usunięty
tomasz_user

Do starych odcinków oczywiście do pięt nie dorasta, ale i tak nieco lepiej
niż w poprzednim-beznadziejnym sezonie. Oby tylko to nie był pierwszy
odcinek z taką pompą na zachętę, a dalej już gorzej. No i Kurowska się z
pewnością pojawi...

ocenił(a) serial na 7
tomasz_user

Też mi się podobał. Chyba najlepszy Patricka Yoki.
Ogólnie 8/10.

ocenił(a) serial na 9
locka

A wg mnie był nudny. Nie wydażyło się nic śmiesznego. Za co takie wysokie oceny? Taki scenariusz to ja bym mógł napisać. Niektóre odcinki po 300 były niezłe, ale teraz będzie gorzej i gorzej...

ocenił(a) serial na 8
Adasio

oceny zdecydowanie za wysokie ja daje 4|10

użytkownik usunięty
xxKasiurkaxx

Jakbym miał oceniać, to dałbym 5/10, ale to i tak więcej niż dla odcinków z
sezonu 10.

tomasz_user

No nawet nawet! :) Prawie dorównuje starym. ;P NA Pewno lepszy od "Syna gówna"! <rzygi>