odcinek fajny,dobrze zrobiony jednak początek był najlepszy potem w końcówce myślałem,że znowu zobaczęśmierć,a tu lipa. Odcinek 7/10 ocena,bo mogło być lepiej w mordę jeża.
mam podobne wrazenia.poczatek az mnie zdziwil -pozytywnie oczywicie-ciekawie zobrazowana smierc i ten moment na pustyni mega surrealistyczny ale potem jak juz widzialem natlok greenboxow to zaczalem sie nudzic i przelaczylem na na wspolnej;p
oceny nie dam bo nie ogladalem do konca natomiast poczatek mocne 8.potem pewnie bylo by max 2 hehe
waldsonie dzisiaj byl dobry odc o 10.30 -NIE PIJ PAN DO LUSTRA!
wcześniejszy odcinek o 19.30 grzech jak sobie porównałem z nowym to nie najlepiej wyszedł końcówka z tym grubym księdzem nie lubię księży,ale takie to nie najwyższych lotow było
wiadomo ze 'strasze' 'srednie (174 bodajze)' nie wszystkie sa perelkami.znajdzie sie gorszy
ale ten z ranan dzisiaj to mistrzostwo.jeszcze wplecenie rekonstrukcji w postaci starych filmow bez dzwieku i napisow czyt przez ferdka,pointa-nie pij pan do lustra!swietny odcinek.plus ferdek w prochowcu zwracajacy sie do cyca ; waldsonie.