Czy nie uwazacie że to dziwne że dziewczyny lubiom ten serial.
No bo przeciesz Kiepscy to serial bardziej dla menszczyzn
A wiec dziewcyny nie powinny tego ogladac wogole
jakie jest wasze zdanie?
To tak choćby "menszczyźni" nie mogliby oglądac filmów romantycznych... Kaźdy ma swój specyficzny humor, i każdy lubi to, co lubi. Znam wiele dziewczyn i kobiet, które lubią, bądź też uwielbiają (tak jak ja) Kiepskich. No i dlaczego uważasz, że ten serial jest bardziej dla meżczyzn?
no ale pszeciesz to prawda, no bo kiepscy to serial dla facetow. bo tam wódkie i piwo pijom i jeszcze fajki palom i przeklinajom...
no wiec to nie dla dziewcyn... one raczej powinny ogladac cos dla bab
dziewcyny i kobity do GARÓW won!!!! a nie zeby seriale dla menszczyzn ogladac
Heh, jako facet stanę w obronie kobiet xD "Pszeciesz" Twój nick mówi sam a siebie = dupa w kwiatach. Polecam iść do blibioteki i zasięgnąć słownika.
do jakiej biblioteki ? biblioteka jest dla kujonow i homo-pederastow !!! ja tam nigdy nie pojde, chocby mi dopłacali !!!!!!
i zadnego slownika nie poczebuje bo ja ortografie mam dobrom (z kilkoma wyjatkami)
i potczymuje to co napisalem!!!! a tak na marginesie to chcialem powiedziec ze jakbym byl kiedys u wladzy (jakims prezydentem albo premierem bym byl) to wtenczas bym kobitom ograniczyl prawa np. nie moglyby glosowac, ani sie uczyc, i oczywiscie nie moglyby ogladac tv (i jeszcze tak jak gdzies w afryce) kobity nie moglyby odmowic mezowi swojemu seksu
no i to chyba tyle
Są dwie wersję: Albo jesteś niewykształconym bezrobotnym, któremu życie pomieszało się z fikcyjną postacią ŚWK, albo jesteś uczniem szkoły podstawowej.
tak sie akurat sklada ze zadna z tych wersji sie nie zgadza, bo ja chodze do zawodowki (niektorzy mowia ze przeszedlem do zawodowki, bo nauczyciele nie chcieli mnie w gimnazjum wiecej widziec) ale to na pewno nie prawda
Mogę się założyć, ze to jakiś niedokształcióch. W dodatku, jakie słownictwo: nenszczyzn, kujom, dajom idom ;)