6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113086
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Czy nie uwazacie że to dziwne że dziewczyny lubiom ten serial.
No bo przeciesz Kiepscy to serial bardziej dla menszczyzn
A wiec dziewcyny nie powinny tego ogladac wogole

jakie jest wasze zdanie?

ocenił(a) serial na 10
ass_in_flowers

To tak choćby "menszczyźni" nie mogliby oglądac filmów romantycznych... Kaźdy ma swój specyficzny humor, i każdy lubi to, co lubi. Znam wiele dziewczyn i kobiet, które lubią, bądź też uwielbiają (tak jak ja) Kiepskich. No i dlaczego uważasz, że ten serial jest bardziej dla meżczyzn?

użytkownik usunięty
ass_in_flowers

FASZYSTA !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Dobrze powiedziane :)

ocenił(a) serial na 10
ass_in_flowers

Naucz się poprawnej pisowni.

ocenił(a) serial na 6
ass_in_flowers

Nędzna prowokacja. No, ale czego tu się spodziewać po Warszawiaku...

ocenił(a) serial na 7
ass_in_flowers

no ale pszeciesz to prawda, no bo kiepscy to serial dla facetow. bo tam wódkie i piwo pijom i jeszcze fajki palom i przeklinajom...
no wiec to nie dla dziewcyn... one raczej powinny ogladac cos dla bab
dziewcyny i kobity do GARÓW won!!!! a nie zeby seriale dla menszczyzn ogladac

ocenił(a) serial na 10
ass_in_flowers

Idź się leczyć dzieciaku.

ocenił(a) serial na 10
ass_in_flowers

Heh, jako facet stanę w obronie kobiet xD "Pszeciesz" Twój nick mówi sam a siebie = dupa w kwiatach. Polecam iść do blibioteki i zasięgnąć słownika.

ocenił(a) serial na 7
david123lost

do jakiej biblioteki ? biblioteka jest dla kujonow i homo-pederastow !!! ja tam nigdy nie pojde, chocby mi dopłacali !!!!!!
i zadnego slownika nie poczebuje bo ja ortografie mam dobrom (z kilkoma wyjatkami)
i potczymuje to co napisalem!!!! a tak na marginesie to chcialem powiedziec ze jakbym byl kiedys u wladzy (jakims prezydentem albo premierem bym byl) to wtenczas bym kobitom ograniczyl prawa np. nie moglyby glosowac, ani sie uczyc, i oczywiscie nie moglyby ogladac tv (i jeszcze tak jak gdzies w afryce) kobity nie moglyby odmowic mezowi swojemu seksu
no i to chyba tyle

ocenił(a) serial na 10
ass_in_flowers

Są dwie wersję: Albo jesteś niewykształconym bezrobotnym, któremu życie pomieszało się z fikcyjną postacią ŚWK, albo jesteś uczniem szkoły podstawowej.

ocenił(a) serial na 7
david123lost

tak sie akurat sklada ze zadna z tych wersji sie nie zgadza, bo ja chodze do zawodowki (niektorzy mowia ze przeszedlem do zawodowki, bo nauczyciele nie chcieli mnie w gimnazjum wiecej widziec) ale to na pewno nie prawda

ocenił(a) serial na 10
ass_in_flowers

Ale śmieszny jesteś łohohohhoh

ocenił(a) serial na 1
ass_in_flowers

hm.. ciekawy akcent. gdzie go kupiłeś?

ocenił(a) serial na 10
hut334

Mogę się założyć, ze to jakiś niedokształcióch. W dodatku, jakie słownictwo: nenszczyzn, kujom, dajom idom ;)

ocenił(a) serial na 6
igrek3_2

Byłaby dobra prowokacja, gdyby autor nie przesadził z ilością błędów.Nie wierzę, że ktoś tak może naprawdę:)