Świetny?? Chyba totalnie beznadziejny i nieśmieszny !!! Świetne odcinki to już się skończyły jak Okił przestał się brać za ten serial... i tyle! Myślałem przywrócą w końcu dawnego ducha kiepskich ale po dzisiejszym odcinku już w to zupełnie nie wierze. To koniec kiepskich. Amen!
Nie wiem w czym problem. Świetny, kretyński humor i dobra puenta na koniec. Odcinki jak za czasów PiS'u. Coś nie tak?
Też mi się podobał :) I było nawiązanie do poprzednich odcinków z sprzed paru lat, jak Mariolka mówiła, że ojciec jest zazdrosny że Boczek jest w TV, a sam był parę razy :)
Ja od kontenera przestałem oglądać to gówno,bo to zwykły chłam dla plebsu gdzie szczyle gimnazjalne rechoczą z Boczka idioty,który potrafi mówić ostatnio gówno dupa i wokół tego i pupci kreci się fabuła odcinka.Zal.pl ja już Kiepskich nie oglądam,bo to obraża mnie jako widza wychowanego na Kiepskich od 1999 roku.Mnie już ten serial nie obchodzi,bo nie widzę szans na poprawę.
Czyli takich z poczuciem humoru gdzie Ferdek z Cycem robił kolejne biznesy,gdzie były kłótnie pod kiblem z Pazdziochem,nie było debilnego Boczka gdzie były takie odcinki jak Czarna dziura,Kurakao drink. czy Szara Strefa,gdzie były powiedzonka Ferdka w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem,gdzie efekty specjalne nie raziły jak Wniebowzięci czy Umcia Umcia.albo Wrota Piekieł,gdzie fabuła odcinka była łączona z poczuciem humoru oraz dawała do myślenienia jak Grzech,Bogacze czy kto rano wstaje gdzie był zaśmiecony korytarz z rowerem na ścianie,a koło niego stery gratów,a nie wszystko odnowione.To byli prawdziwi Kiepscy,a nie to gówno z pupcią i Kozłowskim na czele.
Kilka odcinków poprzedniej serii było moimi ostatnimi. Od czasu odejście Okiła Kiepscy stanowczo stracili na jakości. Obecne odcinki są gorsze nawet od PAMIĘTNIKÓW Z WAKACJI!
Pamiętników z wakacji nie oglądam,ale co do reszty to jak najbardziej jestem za.Serial traci na wartości i tą świeżość w polskich serialach komediowych co miał do czasów Okiła.
nie "obchodzi cię", a komentujesz jak najęty. zaprzeczasz sam sobie, twoja postawa jet chaotyczna i dziecinna. Może w logo masz papieża z goląbkiem, a poza logo do gołąbków stzrelasz z procy ? wcale bym się nie zdziwił. jesteś jednostką rachityczną, chwiejną i nie budzącą cienia zaufania swoim krętactwem.