PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112809
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Gadżety Kiepskich

ocenił(a) serial na 10

Czy kiedykolwiek pojawiły się jakieś gadżety związane z tymże serialem? Piwo Mocny Full, lalki z
bohaterami serialu itp. ? Moim zdaniem ktoś już dawno powinien podjąć się takiego
wydawnictwa. Komiksy też nie byłyby złym pomysłem. Gadżety mogłyby być dołączane do jakiegoś
czasopisma, gry planszowe, przecież już z tylu seriali wydawali, a z najpopularniejszego,
polskiego serialu komediowego nie, co mnie dziwi, zwłaszcza, że media wciąż są zainteresowane
Kiepskimi, piszą regularnie o każdym kolejnym sezonie. Chociażby gadżety z myślą o młodszej
widowni.

ocenił(a) serial na 9
LTE

piwo Mocny Full było przez chwilę ale zrobił je ktoś bez porozumienia z twórcami serialu więc koleś który to zrobił musiał się wycofać bo został by oskarżony o wykorzystanie marki bez pozwolenia.Jeśli chodzi o gadżety to bardzo się dziwię dlaczego czegoś takiego nie ma.Przecież na tym mogli by trzepać niezłą kasiorę.Sam bym chętnie kupił jakiś gadżecik z Kiepskimi np.kufel na browara.

Znawca kina

Twórcy powinni zrobić konkurs i rozdać wśród fanów np. 1000 sztuk Mocnego Fulla. :)

JutrzenkaLepszychDni

Nic nie przebije takiego gadżetu jak piżama Ferdka.

ocenił(a) serial na 8
JutrzenkaLepszychDni

Też bym się go napił.

ocenił(a) serial na 10
LTE

Mocny Full był w sprzedaży w pierwszych latach nadawania serialu.

ocenił(a) serial na 8
jan_niezbedny0

Był w sprzedaży chyba od końca 1999 do połowy 2000 r. Wiosną 2000 r. miałem przyjemność delektować się - to był właściwie dzisiejszy Harnaś, tylko że wzmocniony i z nową etykietą.

ocenił(a) serial na 8
LTE

Mocny Full powinien być dostępny.

ocenił(a) serial na 8
LTE

Ja tam bym se pochodził w berecie Paździocha. :]

ocenił(a) serial na 10
LTE

Lepiej pomyśl o przesłaniu płynącym z serialu.

ocenił(a) serial na 10
manning__

I to koniecznie tym leżącym na drugim dnie :)

ocenił(a) serial na 8
jan_niezbedny0

A może i 3 albo 4, jak to magister powiada.

ocenił(a) serial na 8
jan_niezbedny0

Słowo dno jest tu jak najbardziej aktualne.

jaroslaw_kaczynski

Nie przesadzajmy. Z tego, co słyszłem, wiele osób narzeka na jakośc nowych odcinków, ale ja nie sądzę, żeby były one aż takie złe. Przypuszczam, że bardzo róznią się one od tych starszych, są pewnie sporo gorsze, ale to normalne po tylu latach. Mimo wszystko je również chętnie obejrzę.

ocenił(a) serial na 8
JutrzenkaLepszychDni

Każdy ma prawo do swojego zdania.

ocenił(a) serial na 6
LTE

powinny byc chipsy z kiepskimi ćiapciakami w postaci opisów i najlepszych tekstów Pazdziocha,Ferdasa,Heleny,Boczka itp

deconstramus

Już wolałbym Kiepską wódkę. :)

ocenił(a) serial na 8
GeraltzRiwii

To była Dobra Wódka.

ocenił(a) serial na 6
RycerzZwyciestwa

Classic wódka była chyba i wino Lesny Dzban w takim duzym słoiku co kiedys ferdas pił boczkowi na korytarzu

ocenił(a) serial na 10
deconstramus

I plastikowa lalka "Pupcia" na wzór Barbie :D

LTE

mi sie marzy dres ferdka i jego rózowy tiszert do tego laczki. Zrobiłabym furorę na miescie.