Czy kiedykolwiek pojawiły się jakieś gadżety związane z tymże serialem? Piwo Mocny Full, lalki z
bohaterami serialu itp. ? Moim zdaniem ktoś już dawno powinien podjąć się takiego
wydawnictwa. Komiksy też nie byłyby złym pomysłem. Gadżety mogłyby być dołączane do jakiegoś
czasopisma, gry planszowe, przecież już z tylu seriali wydawali, a z najpopularniejszego,
polskiego serialu komediowego nie, co mnie dziwi, zwłaszcza, że media wciąż są zainteresowane
Kiepskimi, piszą regularnie o każdym kolejnym sezonie. Chociażby gadżety z myślą o młodszej
widowni.
piwo Mocny Full było przez chwilę ale zrobił je ktoś bez porozumienia z twórcami serialu więc koleś który to zrobił musiał się wycofać bo został by oskarżony o wykorzystanie marki bez pozwolenia.Jeśli chodzi o gadżety to bardzo się dziwię dlaczego czegoś takiego nie ma.Przecież na tym mogli by trzepać niezłą kasiorę.Sam bym chętnie kupił jakiś gadżecik z Kiepskimi np.kufel na browara.
Był w sprzedaży chyba od końca 1999 do połowy 2000 r. Wiosną 2000 r. miałem przyjemność delektować się - to był właściwie dzisiejszy Harnaś, tylko że wzmocniony i z nową etykietą.
Nie przesadzajmy. Z tego, co słyszłem, wiele osób narzeka na jakośc nowych odcinków, ale ja nie sądzę, żeby były one aż takie złe. Przypuszczam, że bardzo róznią się one od tych starszych, są pewnie sporo gorsze, ale to normalne po tylu latach. Mimo wszystko je również chętnie obejrzę.
powinny byc chipsy z kiepskimi ćiapciakami w postaci opisów i najlepszych tekstów Pazdziocha,Ferdasa,Heleny,Boczka itp
Classic wódka była chyba i wino Lesny Dzban w takim duzym słoiku co kiedys ferdas pił boczkowi na korytarzu