Zapraszam do wzięcia udziału w grze. Wybieramy najlepszego bohatera ŚWK. Już kiedyś jakiś użytkownik stworzył taką grę :)
Zasady: Głosujemy na 3 wybrane postacie, dając im kolejno 3, 2 i 1 punkt. Podaje przykład:
Ferdek - 3pkt
Waldek - 2pkt
Halina - 1pkt
W każdy czwartek będą podliczane wyniki. Dwóch bohaterów, którzy zdobędą najmniejszą ilość punktów zostają odsunięci, i do niedzieli będzie mozna głosować, która postać powinna wylecieć, a która zostać w grze.
Bohaterowie bioracy udział w grze
Ferdek Kiepski
Halina Kiepska
Walduś Kiepski
Mariola Kiepska
Marian Paździoch
Helena Paździoch
Arnold Boczek
Edzio Listonosz
Rozalia Kiepska
Borysek
GŁOSOWAĆ MOŻNA RAZ DZIENNIE!!! Zapraszam do zabawy :)
Tak, tak, Babka odpadła! Głosujemy w kolejnej rundzie.
Osoby biorące w niej udział: Ferdek, Walde, Paździoch, Boczek, Mariola i Borysek.
Głosujemy tak jak w poprzednich rundach, ale.. ale! Przy każdym bohaterze piszemy uzasadnienie, dlaczego na niego głos oddajemy. Codziennie inne oczywiście. Głosujmy
Ferdek - 3pkt (za jego genialne pomysły)
Paździoch - 2pkt (za jego bycie łysą mendą)
Boczek -1pkt (za jego zachłanność do jedzenia :))
Walduś - 3 pkt (za, jego "inteligencje" i śmiech.
Ferdek - 2 pkt (za jego pomysła i świetne teksty.
Mariola - 1 pkt (za... nie wiem, po prostu ja lubię).
Pażdzioch - 3pkt (za przebiegłość)
Ferdek - 2pkt (za rozbrajającą prymitywność)
Boczek - 1pkt (za nieszkodliwość społeczną)
Walduś - 3 pkt (za, jego "inteligencje" i śmiech.
Ferdek - 2 pkt (za jego pomysła i świetne teksty.
Mariola - 1 pkt (za... nie wiem, po prostu ja lubię).
"...piszemy uzasadnienie, dlaczego na niego głos oddajemy. Codziennie inne oczywiście."
Walduś - 3 pkt (za, jego jąkanie
Ferdek - 2 pkt (za jego "kurde"
Mariola - 1 pkt (za... jej figure ;)
3pkt-Waldek(za jego śmiech
2kt-Ferdek(za jego pomysla)
1pkt-Marian Janusz Pazdzioch(za tą jego cwaność)
Uważajcie na igreka3_2, on posługuje się jeszcze kontami kaktus17_filmaniak i iwkaka. Wpadł w wątku Pierwszej miłości jak bezczelnie głosował ze wszystkich 3 kont, a może mieć jeszcze więcej. Wszystkie te 3 konta głosowały akurat w tych samych serialach (PM, Włatcy móch, Harry Potter oraz Usta Usta, Kiepscy, Ranczo), miały tam te same ulubione postaci, w PM Sabina na save , a Rafał na kill - u całej trójki, w Ranczu ulubieni iwkaki to Maciej Solejuk, Tadeusz Hadziuk, Patry Pietrek podobnie jak u Igreka, Włatcy much Marcel plusy, Maślana i Czesio minusy - tak głosowała cała trójka, w Kiepskich Czajka i Szymków na save, Burzyńska, Smoleń i Kurdziel na kill za każdym razem - u Igreka i kaktusa, Usta Usta Wilczak na save, Popławska na kill - u Igreka i kaktusa. Godziny wpisów dziwnie zbieżne np. iwkaka 25 marca 2010 16:52, kaktus 25 marca 2010 16:54, iwkaka 26 marca 2010 0:38, kaktus 26 marca 2010 0:41. Innymi słowy Igrek oszukuje w tego typu grach, nabija punkty z innych kont i dodatkowo robi większy ruch w swoich grach, że niby zainteresowanie takie duże, a kont może mieć jeszcze więcej. Uważajcie na tego cwaniaczka.
Ferdek - 3pkt (za jego zamiłowanie do browarów)
Pażdzioch - 2pkt (za jego beret)
Boczek - 1pkt (za jego bigos na świńskim ryju)
Co to yepasa oraz Igreka: No, no, przeglądam własnie fora PM, Rancza i WM - rzeczywiście, dziwne to jest.. Ale ja się nie mieszam. Na forum Kiepskich nikt (tak mi się wydaje) nie oszukuje, więc nie będę szukał teraz oszustów.
Wyniki:
16p FERDEK
12p WALDEK
8p PAŹDZIOCH
W związku, iż mielibyśmy 3 nominowanych, grę już teraz opuszcza Borysek (0p), przegrał z Boczkiem (3p) oraz Mariolą (3p).
Do CZWARTKU głosujemy tak jak w poprzednich rundach, ALE...! Każdy głos musi być poparty tekstem, z którego ta osoba słynie. Oczywiście codzienie inny.
Ja głosuję:
3pkt - Paździoch - "Panu się chce zawsze tego samego co mnie"
2pkt - Boczek - "Panie, bo jak Pan nie bieresz, to ja biere"
1pkt - Ferdek - "A zasadił Panu ktos kiedyś kopa w dupę?!"
3pkt - Paździoch - "Helena... chyba mam zawał..."
2pkt - Boczek - "ygh hi hi, ygh hi hi"
1pkt - Ferdek - "Halina... ja nie jestem alkoholikiem... ja jestem piwoszem" ;)
3 pkt - Waldek - "Głupia, ty jedna, głupia, ty jedna"
2 pkt - Ferdek - "Halinka, przecież, wiesz, ze nie ma tam(w pośredniaku) pracy dla ludzi z moim wykształceniem"
1 pkt - Mariolka - "O dżizys"
3pkt - Paździoch - "Spokojna Pana rozcochrana"
2pkt - Boczek - "W mordę jeza!"
1pkt - Ferdek - "Co jest kurde?! Noc jest kurde!"
3 pkt - Waldek - "Ale jajca, normalnie yyy,yyy,yyy(śmiech)"
2 pkt - Ferdek - "Wypierdzielaj mi pan stąd"
1 pkt - Mariolka - 'Tatuś wrzuć na luz"
3pkt - Paździoch - "Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie."
2pkt - Boczek - "jak boni dydy..."
1pkt - Ferdek - "...a babka niech się zamknie, bo ja zaraz babkę w szafie zamknę"
3pkt - Ferdek - Halińcia, ty się nie uruchamiaj!
2pkt - Boczek - "W dupę węża!"
1pkt - Paździoch - "Karwasz twarz!""
3pkt - Paździoch - "mówi to panu coś?"
2pkt - Boczek - "ja ciesz pierniczesz"
1pkt - Ferdek - "Halinka... Halinka, śpiiisz?"
UWAGA! Wyniki kurde!
1 miejsce - Paździoch - 16p
2 miejsce - Boczek - 12p
3 miejsce - Ferdek - 12p
Strefa spadkowa:
Walduś (!) - 6p
Mariola - 2p
Do niedzieli PRZYSZŁEGO TYGODNIA głosujemy, kto ma odpaść. :)
ja głosuję, by Mariolka odpadła.
Ja głosuję na Waldusia, żeby odpadł. Chociaż pewnie Mariolka nie ma szans, ale jakoś Waldka nigdy nie lubiłam. ; P
Hmmm... Mało głosów... Głosujmy jeszcze 1 tydzień! Aż bedzie dostateczna ilość głosów...