PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112688
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Gracjan Roztocki

ocenił(a) serial na 10

Ponieważ niestety pan Bohdan Smoleń odszedł z serialu z powodu choroby i braku sił (jakby się kto pytał to lubię pana Bohdana i jego poczucie humoru) ale niestety pan Bohdan już prawie na pewno nie powróci do serialu a to wielka szkoda... :( Ale trzeba żyć dalej, założyłem ten temat ponieważ wpadłem na dość ciekawy pomysł z którym być może nie wszyscy by się zgodzili, choć myślę że może znaleźć się ktoś kto poparłby ten pomysł. A więc do rzeczy! Wymyśliłem że twórcy serialu mogliby zatrudnić Gracjana Roztockiego na miejsce nowego listonosza, można by to wyjaśnić w ten sposób że pan Edzio przeszedł na emeryture, a w jego miejscie przysłano zastępstwo do okolicy. Spodziewam się że na pewno za pare chwil mój pomysł spotka się z krytyką innych ludzi, ale uważam że Gracjan pasowałby do tego serialu, a jego postać mogłaby wyglądać naprawdę ciekawie no i śmiesznie. Poczucie chumoru Gracjana mówi samo za siebie, jest powiedziałbym nawet że w podobnym dość stylu co poczucie chumoru w tym serialu. Jak myślicie, czy Gracjan sprawdziłby się jako nowy listonosz?

użytkownik usunięty
lol_24

Tak, taki idiota do serialu o takich degeneratach pasowałby jak znalazł.