6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113072
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Jak ktoś w ogóle śmie twierdzić że humor tego serialu jest prymitywny. Zgodzę się, że początkowe odcinki do najinteligentniejszych nie należały.Jednak era, złota era tego serialu to oczywiście lata 2006-2008. Odcinki na prawdę wyśmiewały polską małostkowość, chciwość, wredność ludzi i jednym słowem- rzeczywistość. Prymitywne seriale komediowe to:Rodzinka.pl. Może i pomysł na Kiepskich został zaczerpnięty z serialu Świat według Bundych, jednak jego wykonanie jest zupełnie odmienne. Serial i cały pomysł prawie w ogóle nie przypomina amerykańskiego pierwowzoru, został dostosowany do warunków polskich. A seriale takie jak:Niania, czy Rodzinka.pl są po prostu zerżnięte z oryginałów i już.

joannapacula1957

I myślisz, że co osiągniesz wypisywaniem tu takich bredni?

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

A co mam osiągnąć. Co według ciebie jest brednią w tym co napisałem?

ocenił(a) serial na 10
joannapacula1957

A jeszcze jedno. Jak oglądasz i oceniasz na 10/10 takie seriale jak Linia życia to nie mamy o czym gadać.

joannapacula1957

Spo. To samo mogę powiedzieć o Tobie, bo moim zdaniem osoba oglądająca "ŚwK" czy "Rodzinę Zastępczą" i oceniająca obydwa w/w seriale tak wysoko, nie jest godnym rozmówcą.

joannapacula1957

No bo jeśli uważałeś, że pod wpływem tego co tutaj napisałeś, ktokolwiek zmieni swoją negatywną opinię o "Kiepskich" to niestety nie miałeś racji.

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

No i dobrze napisał. Się z nim zgadzam bo kiepscy to najlepszy serial i nikt mi oczu nie zamydli.

ocenił(a) serial na 7
Cox_92

Idź lepiej oglądać swoje serialiki dla kur domowych, bo to ty tutaj brednie wypisujesz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Cox_92

Nie dość że oglądasz serialiki dla tępych bab, to jeszcze używasz słownictwa jak żul z rynsztoku, no ale co się spodziewać po 18 letnim pryszczu... you are doleful

Tortuga033

Próbowałem gadać z Wami normalnie, ale po prostu się nie da. Jesteście ograniczonymi gimbusami, a z takimi dyskusja na jakikolwiek temat nie ma sensu. Jesteście zaślepieni tym swoim gównem i nie potraficie trzeźwo myśleć, w momencie kiedy ktoś to Wasze gówno skrytykuje, więc o czym Ty w ogóle piszesz? Aha i to właśnie "Kiepscy" są kierowani do tępej publiczności, co widać po tym co większość osobników (w tym również Ty) tego forum swoją postawą prezentuje.

Btw. Wróć do gimbazy i nacz się liczyć.

ocenił(a) serial na 7
Cox_92

Po ch**uj tu siedzisz skoro nie cierpisz tego serialu? Jakaś odmiana sado-maso?
Powtórzę - jesteś żałosny i z każdą swoją bełkotliwą odpowiedzią to potwierdzasz.
Bez odbioru.

Tortuga033

Hahaha.. Nie siedzę tu, dostałem powiadomienie, że ktoś tutaj skomentował moją wypowiedź. Trzeba było siedzieć cicho i nie prowokować mnie do odpowiedzi na swoje idiotyczne prowokacje, nie byłoby problemu.

ocenił(a) serial na 5
Cox_92

jestes skonczonym durniem,zal mi cie.

ocenił(a) serial na 5
sanczopansa

ps nie reaguj na powiadomienie,prosze.

ocenił(a) serial na 10
joannapacula1957

No, prawda, prymitywny to ten serial nie jest.