Jak ktoś w ogóle śmie twierdzić że humor tego serialu jest prymitywny. Zgodzę się, że początkowe odcinki do najinteligentniejszych nie należały.Jednak era, złota era tego serialu to oczywiście lata 2006-2008. Odcinki na prawdę wyśmiewały polską małostkowość, chciwość, wredność ludzi i jednym słowem- rzeczywistość. Prymitywne seriale komediowe to:Rodzinka.pl. Może i pomysł na Kiepskich został zaczerpnięty z serialu Świat według Bundych, jednak jego wykonanie jest zupełnie odmienne. Serial i cały pomysł prawie w ogóle nie przypomina amerykańskiego pierwowzoru, został dostosowany do warunków polskich. A seriale takie jak:Niania, czy Rodzinka.pl są po prostu zerżnięte z oryginałów i już.
A jeszcze jedno. Jak oglądasz i oceniasz na 10/10 takie seriale jak Linia życia to nie mamy o czym gadać.
Spo. To samo mogę powiedzieć o Tobie, bo moim zdaniem osoba oglądająca "ŚwK" czy "Rodzinę Zastępczą" i oceniająca obydwa w/w seriale tak wysoko, nie jest godnym rozmówcą.
No bo jeśli uważałeś, że pod wpływem tego co tutaj napisałeś, ktokolwiek zmieni swoją negatywną opinię o "Kiepskich" to niestety nie miałeś racji.
No i dobrze napisał. Się z nim zgadzam bo kiepscy to najlepszy serial i nikt mi oczu nie zamydli.
Idź lepiej oglądać swoje serialiki dla kur domowych, bo to ty tutaj brednie wypisujesz.
Nie dość że oglądasz serialiki dla tępych bab, to jeszcze używasz słownictwa jak żul z rynsztoku, no ale co się spodziewać po 18 letnim pryszczu... you are doleful
Próbowałem gadać z Wami normalnie, ale po prostu się nie da. Jesteście ograniczonymi gimbusami, a z takimi dyskusja na jakikolwiek temat nie ma sensu. Jesteście zaślepieni tym swoim gównem i nie potraficie trzeźwo myśleć, w momencie kiedy ktoś to Wasze gówno skrytykuje, więc o czym Ty w ogóle piszesz? Aha i to właśnie "Kiepscy" są kierowani do tępej publiczności, co widać po tym co większość osobników (w tym również Ty) tego forum swoją postawą prezentuje.
Btw. Wróć do gimbazy i nacz się liczyć.
Po ch**uj tu siedzisz skoro nie cierpisz tego serialu? Jakaś odmiana sado-maso?
Powtórzę - jesteś żałosny i z każdą swoją bełkotliwą odpowiedzią to potwierdzasz.
Bez odbioru.
Hahaha.. Nie siedzę tu, dostałem powiadomienie, że ktoś tutaj skomentował moją wypowiedź. Trzeba było siedzieć cicho i nie prowokować mnie do odpowiedzi na swoje idiotyczne prowokacje, nie byłoby problemu.