6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Jaki waszym zdaniem będzie sezon 11 ? Po prostu wybierzcie odpowiedź A, B lub C a potem opiszcie, dlaczego tak twierdzicie

A) Myślę, że to będzie zaaajebisty sezon :)
B) Myślę, że sezon będzie tak samo zjebany jak te wszystkie nowe poprzednie
C) Myślę, że sezon będzie średni, raz będą lepsze raz gorsze odcinki

Ja wybieram zdecydowanie odpowiedź A, bo ja myślę, że ten Nowy Sezon będzie udany i lepszy od dwóch poprzednich :)

użytkownik usunięty
logitech44

Wybieram B. Dlaczego? Bo wszystkie seriale Polsatu stawały się z biegiem
czasu coraz gorsze ("Miodowe lata", "Rodzina zastępcza" etc.) i nigdy się
nie "podnosiły" i sądzę, że z ŚWK będzie tak samo.

Oczywiście, że B. Ja już słyszę te stale powtarzające się śmiechy w tle ;/ weź ktoś odpowiedz w końcu czemu nie dadzą starych?? no ale dlaczego?? wiem, na to nie da się odpowiedzieć, bo to nienormalne co oni wyprawiają od przeszło 70 odcinków, ale może jednak?? Czy wy np. będąc twórcami nie czytalibyście opinii o sobie w necie?? oczywiście, że każdy by tak robił i wiedział co się komu podoba, a co nie. Ja nie rozumiem twórców serialu. Te nowe śmiechy na serio wkurzają i jeszcze te kamery z suuuuuuper jakością i zbliżeniami, ale w sumie co się dziwić?? ciągle narzekacie na jakość, to zrobili taką cukierkową ..... może od razu niech kiepskich w 3D kręcą i w kinach puszczają?? ehh ;// nie chce tego ogladac, ale ponoc daleko od noszy wraca (chcac nie chcac inteligentny serial), po tym newsie uwierzyłem jeszcze, że ludzie poza prymitywnym humorem lubia także ten z wyzszej półki. I nie musicie wyzywać, bo mam racje, daleko od noszy to inteligentny humor, sa takie odcinki, że aż płaczesz ze śmiechu :D

ocenił(a) serial na 10
logitech44

B. To juz nie Ci sami Kiepscy.. Oni odeszli razem z Okilem;]
A w ogóle ma być nowy sezon?

ocenił(a) serial na 7
piter12

Będzie już 3 Marca Środa o 20-00.
Powiem tak, jaki będzie pierwszy odcinek, taki będzie cały sezon :|