6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113075
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Totalna żenada. Nawet nie mogę dobrać słów żeby określić jak kiepski jest ten serial...
oglądałem kilka odcinków i przychodzi mi do głowy jedno pytanie "Czym kierują się twórcy tego serialu i co chcą nam pokazać??" To jest chyba ostrzeżenie typu "Patrzcie dzieci! jak nie będziecie się uczyli to tak właśnie będzie wyglądało wasze życie".

Zastanawia mnie dlaczego jeszcze jest to w TV.
2/10 max za Andrzeja Grabowskiego.
Tyle ode mnie.

ocenił(a) serial na 5
doktor94

popieram,obecnie krecone sa odcinki na sile,efekt jaki jest kazdy widzi.oczywiscie oprocz pseudointeligentow jak nasz forumowy magister z bilemem na oczach.

ocenił(a) serial na 5
sanczopansa

*bielmem-oczywiscie,

ocenił(a) serial na 7
doktor94

to jest jeden z najlepszych polskich seriali, pokazuję, co prawda w krzywym zwierciadle prawdę o polakach, a jak tego nie potrafisz dostrzec to idź ogladać m jak miłosc czy inny moherowy shit!

ocenił(a) serial na 5
Shanks1337

mala poprawka; kiedys byl to jeden z nielicznych najlepszych seriali.teraz jest to gowno krecone na sile.

ocenił(a) serial na 7
sanczopansa

aa to co innego. teraz mogę się zgodzić :d

Shanks1337

Rober Lewandowski, Janusz Sadza i Aleksander Sobiszewski wruć !

ocenił(a) serial na 5
TRANSPORTER_filmweb

oprocz lewandowskiego to co ty zes wyminil za biede?soche i dublera.
btw oni juz nie wrOca.

ocenił(a) serial na 5
sanczopansa

Paweł Kudzia, Piotr Kudzia, Robert Lewandowski, Katarzyna Sobiszewska, Aleksander Sobiszewski, Janusz Sadza, Igor Nurczyński, Katarzyna Lewandowska, Mariusz Czajka i Albin Przybyłowski, oraz Michał Kowal, Franciszek Loy, to byli prawdziwi scenarzyści kiedyś a teraz ci obecni bez komentarza !

Shanks1337

Dobrze, że powiedziałeś "polskich". Po drugie nie oglądam M jak Miłość czy innego moherowego shitu bo to samo mógłbym napisać o nich. Fajne polskie seriale wg. mnie to np. Usta Usta, Przepis na życie. Co prawda nie oglądam ale zobaczyłem kilka odcinków i mogę stwierdzić że są całkiem OK. Jeżeli chcesz wiedzieć co oglądam to: Dexter, House M.D, How I Met Your Mother, Gra o Tron, Californication.

PS. Z twojego postu wynika, że nie potrafię dostrzec prawdy o polakach w krzywym zwierciadle... WTF właśnie ją dostrzegłem i się pytam "Po co?".

ocenił(a) serial na 10
doktor94

bo on sie nazywa kiepski

ocenił(a) serial na 3
doktor94

"To jest chyba ostrzeżenie typu "Patrzcie dzieci! jak nie będziecie się uczyli to tak właśnie będzie wyglądało wasze życie"."

Trafiłeś chyba w samo sedno bo, innej przesłanki dla produkcji tego serialu nie widzę:).

Pozdrawiam