Totalna żenada. Nawet nie mogę dobrać słów żeby określić jak kiepski jest ten serial...
oglądałem kilka odcinków i przychodzi mi do głowy jedno pytanie "Czym kierują się twórcy tego serialu i co chcą nam pokazać??" To jest chyba ostrzeżenie typu "Patrzcie dzieci! jak nie będziecie się uczyli to tak właśnie będzie wyglądało wasze życie".
Zastanawia mnie dlaczego jeszcze jest to w TV.
2/10 max za Andrzeja Grabowskiego.
Tyle ode mnie.
popieram,obecnie krecone sa odcinki na sile,efekt jaki jest kazdy widzi.oczywiscie oprocz pseudointeligentow jak nasz forumowy magister z bilemem na oczach.
to jest jeden z najlepszych polskich seriali, pokazuję, co prawda w krzywym zwierciadle prawdę o polakach, a jak tego nie potrafisz dostrzec to idź ogladać m jak miłosc czy inny moherowy shit!
mala poprawka; kiedys byl to jeden z nielicznych najlepszych seriali.teraz jest to gowno krecone na sile.
oprocz lewandowskiego to co ty zes wyminil za biede?soche i dublera.
btw oni juz nie wrOca.
Paweł Kudzia, Piotr Kudzia, Robert Lewandowski, Katarzyna Sobiszewska, Aleksander Sobiszewski, Janusz Sadza, Igor Nurczyński, Katarzyna Lewandowska, Mariusz Czajka i Albin Przybyłowski, oraz Michał Kowal, Franciszek Loy, to byli prawdziwi scenarzyści kiedyś a teraz ci obecni bez komentarza !
Dobrze, że powiedziałeś "polskich". Po drugie nie oglądam M jak Miłość czy innego moherowego shitu bo to samo mógłbym napisać o nich. Fajne polskie seriale wg. mnie to np. Usta Usta, Przepis na życie. Co prawda nie oglądam ale zobaczyłem kilka odcinków i mogę stwierdzić że są całkiem OK. Jeżeli chcesz wiedzieć co oglądam to: Dexter, House M.D, How I Met Your Mother, Gra o Tron, Californication.
PS. Z twojego postu wynika, że nie potrafię dostrzec prawdy o polakach w krzywym zwierciadle... WTF właśnie ją dostrzegłem i się pytam "Po co?".