6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113058
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

"Kiepscy-mordercy" i "Kiepski mózg" były znakomite!!!! Przynajmniej człowiek ma się z czego pośmiać!!!
tutaj link do "Kiepski mózg": http://www.smog.pl/wideo/6326/kiepsy_w_wydaniu_zombie/

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Zgadzam się.

ocenił(a) serial na 8
Przemek

Kiepski mózg to jeden ze słabszych odcinków Okiła.Fabuła bez ładu i składu.

ocenił(a) serial na 7
buisnes

Ja bym jeszcze dodała ten o Ferdygumkach.

Tortuga033

może i fabuła nie powala bo to ten odcinek z cyklu : jak zarobić żeby się nie narobić, ale za to teksty/dialogi są wręcz powalające i mam tu na myśli sposób w jaki aktorzy odgrywają swoje role.

ocenił(a) serial na 8
buisnes

Gumowy interes? :)

Przemek

Fajne odcinki, ale nie widziałem ich chyba całą wieczność.

użytkownik usunięty
Przemek

Kiepski mózg wg mnie do połowy był fajny. Pierwsza połowa bardzo sympatyczna. Najlepszy moment to kiedy Ferdek i spółka przedstawiają nowoczesną trumnę dla Babki :D . Bardzo lubię kiedy oni wszyscy czterej ze sobą współpracują. Szczególnie chodzi mi o Paździocha. Lubię kiedy angażuje się ze wszystkimi w jakieś interesy. Potem już rzadziej do tego dochodziło. Częściej rywalizował z Ferdkiem. Momentu z tymi zombiakami jakoś nigdy specjalnie nie lubiłem. Pewnie przez to, że nie lubię zombie :) . Ale pamiętam, ze jako dziecko zawsze miałem lekkiego stracha jak Babka wstawała z trumny xD .

I taki sentymentalny akcent. Kiepscy kupili wideo :D Ech, pamiętam te czasy kiedy to wideo było dla ludzi cudem techniki :D .

Kiepscy mordercy też dają radę. Najlepsze kiedy ksiądz i lekarz wyliczają koszty pogrzebu xD .

Ale co by nie mówić, zawsze jak włączałem Kiepskich na Polsacie to natrafiałem akurat na te dwa odcinki i trochę mi się już przejadły ;P .

ocenił(a) serial na 8

To były najlepsze odcinki - te z 1999 i I poł. 2000 r. :)

użytkownik usunięty
Przemek

Kiepscy zbcozency

Kapitalny odcinek - bardzo niepoprawny politycznie.

ocenił(a) serial na 8
Przemek

Kapitalne odcinki ze starych dobrych czasów.