Znowu coś się stało z wątkiem !!! Masakra .. ;/
Gramy ciąg dalszy, macie na to chęc? ^^
Przypominam zasady:
**Od niedzieli do piątku przyznajemy trzem postaciom odpowiednio 3 2 1 pkt.
**Od czwartku do niedzieli głosujemy na jedną z dwóch lub więcej postaci, która powinna wyleciec.
**Obecnie w grze:
Ferdek
Waldek
Marian
Boczek
Babka
Helena
Halina
**Noo przez to,że jutro już czwartek dlatego przedłużam to do czasu,aż będzie jakąs mądra ilosc głosów.
Mariusz przestań powiedziałeś ze podarz wyniki za góra 2 godziny,a tymczasem czekasz na głos na Ferdka.
to jest oszustwo więc mam nadzieje Mariusz ze nie uznasz tego głosu bo został wysłany po czasie.
co? jakie oszustwo? Masz racje,ze kiedys odkryłaś spisek Mariusza ale bez przesady. Najpierw ze jakies podwójne konto, potem po czasie głos. jakie po czasie???? Nie było postu, wiec niech sie liczy ten jeden, zasrany głos który g.... da???????????????????????????? To juz troche wnerwiło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wejdź na forum mojego znajomego lolopa tam jest wszystko wytłumaczone jeśli chodzi o ten nick.
moimi słowami moge ci powiedziec tak: wojsko polskie na koniach. Nie jestem specem od historii :)
konkurs to jest takie coś,że ktoś wybiera swoich faworytów w jakimś głosowaniu lub konkurs taki,gdzie ludzie wygrywają czajniki i łyżki najlepszej marki.
Z głosem dawida wygrywa Ferdej jednym pukntem, ale xxKasiuraxx podlciz dla pewnosci i ty głosy ok? Żeby nas PAN MARIUSZ nie oszukał.
Naprawde? Ferdas wygrywa?
No nie wiem, może macie racje. Jakby mój głos sie nie liczył to byłby remis? Ale byłaby walka :)
W poniedziałek nagle mi coś wypadło i tyle
Nie żyję 24 h/dobe filmwebem :]
Od 14 marca wspólnie się ,,bawlimy'' i wybieramy najlpeszą według nas postac Świata według Kiepskich. Dziś nadszedł moment ogłoszenia wyników, wszyscy już znają zwycięzce ale ceremonia ogłoszenia i tak będzie xD
Ferdynand Kipekski czy Waldemar Kiepski?
Osobiście kibicowałem i głosowałem na Ferdka, bo przecież wygrana mu się należy o wiele bardziej niż Waldkowi. Nie rozumiem ludzi, przecież Waldek jest straszny, gdy tylko on się pojawia na ekranie to ja dostaję kręcka :P
Jednak głosy na niego leciały, jest ich dużo do tego stopnia, że...
...że jestem zawiedziony :((
Za to Ferdek ? Nie ma tu wielu fanów, aż się dziwie że doszedł do finału <lol>
Po raz kolejny różnica jednego głosu, tym razem to nie zabawa, to już finał!!
Waldek - 15 głosów
Ferdek - 14 głosów
tak,tak,tak.. już sobie to sami obliczyliście, ale prowadzący zawsze musi coś powiedziec, to tak jakby w YOU CAN DANCE Kinga Rusin zamilkła hehe ;))
Najważniejsze, że postawiliście na swoim ;P
Nie wiem może brał tu ktoś udział na dwa konta?
Pozostawiam to Waszym sumieniom.
ZWYCIĘZCA GRY ,,WYBIERAMY NAJLPESZA POSTAC ŚWIATA WEDŁUG KIPSKICH'' pokazał, że pokona:
- matkę Halinkę
- siostrę Mariolkę
- babkę Rozalię
- listonosza Edzia
- sąsiada Boczka
- sąsiada Mariana P.
- sąsiadkę Helenę P.
i W FINALE - ojca Ferdynanda.
Należy mu się? Moim zdaniem nie :P ale to wy mieliście decydujące głosy.
Rozłożyło się to tak:
52% ~ 48$
W. ~ F.
Z mojej strony chciałbym podziękowac tym kilku osobom za grę, byliście to niemal codziennie:
david123lost
theefear
igrek3_2
xxKasiurkaxx
filmaniak_1042882
Adios!! Dzięki i pozdrawiam =)
PS. Pamiętajcie, jak ktoś Was się zapytac, to najlepszy jest Waldek ;)
Chetnie zapraszam do udziału w grze!
LINK: http://www.filmweb.pl/serial/Świat+według+Kiepskich-1999-87947/discussion/Najlep szy+odc.+10+sezonu+%22Świata+wg+Kiepskich%22,1390715
Uważajcie na igreka3_2, on posługuje się jeszcze kontami kaktus17_filmaniak i iwkaka. Wpadł w wątku Pierwszej miłości jak bezczelnie głosował ze wszystkich 3 kont, a może mieć jeszcze więcej. Wszystkie te 3 konta głosowały akurat w tych samych serialach (PM, Włatcy móch, Harry Potter oraz Usta Usta, Kiepscy, Ranczo), miały tam te same ulubione postaci, w PM Sabina na save , a Rafał na kill - u całej trójki, w Ranczu ulubieni iwkaki to Maciej Solejuk, Tadeusz Hadziuk, Patry Pietrek podobnie jak u Igreka, Włatcy much Marcel plusy, Maślana i Czesio minusy - tak głosowała cała trójka, w Kiepskich Czajka i Szymków na save, Burzyńska, Smoleń i Kurdziel na kill za każdym razem - u Igreka i kaktusa, Usta Usta Wilczak na save, Popławska na kill - u Igreka i kaktusa. Godziny wpisów dziwnie zbieżne np. iwkaka 25 marca 2010 16:52, kaktus 25 marca 2010 16:54, iwkaka 26 marca 2010 0:38, kaktus 26 marca 2010 0:41. Innymi słowy Igrek oszukuje w tego typu grach, nabija punkty z innych kont i dodatkowo robi większy ruch w swoich grach, że niby zainteresowanie takie duże, a kont może mieć jeszcze więcej. Uważajcie na tego cwaniaczka.