PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112671
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Pamiętam, jak kiedyś Kiepscy byli zajebiści. Były śmieszne dialogi, można było się bez przerwy śmiać. Teraz te nowe odcinki dla mnie to pomyłka. Sezony Kiepskich 4, 5 i 6 były zajebiste, bo w tych sezonach były najśmieszniejsze odcinki, takie jak np: "Żeby Im Gul Skoczył" "Biały miś" "Śmietnik Historii" "Lunatyk" "Emigranci" "Plan Dnia" "Bogacz" "Znieczulica Społeczna" "Bo Dziś Andrzeja" "Zły Boczek" "Afera Kryminalna" "Łabudibuda" "Ekolodzy" "Krytyk" "Remoncik" "Zaskórniak" "Rachunek Sumienia" "Boczny Tor" "Jak Ten Czas Leci" "Zakazane Piosenki" "Ogór" "Skok" "Radny" "Podróżnik" "Dom Kultury" "Impreza" - te odcinki są naprawdę śmieszne. Sezony 7 i 8 były jeszcze w miarę porządne, bo były wtedy jeszcze w miarę dobre odcinki, np: "Redaktorka" "Szczupak" "Sylwester Bez Granic" "Niezastraszeni" "Podlaska" "Naczynia Połączone" "Sztuka Latania" "Niedziela Wyborcza". Później już była totalna żenada i nędza.

Jak mówiłem, sezony 4, 5 i 6 były zajebiste. Sezony 7 i 8 jeszcze znośne, ale dalsze to tragedia.

ocenił(a) serial na 8
SLUFANPMI

Dobre odcinki to były jak Kiepski kombinował, żeby łatwo zarobić. Potem to już tylko jego zrzędzenie i pieprzenie że mu nikt pić nie daje.

ocenił(a) serial na 10
Tatar

To w mowych odcinkach Ferdek już nie chce zarobić?

ocenił(a) serial na 9
igrek3_2

Kiedyś Ferdek miał pomysły nie z tej ziemi, a teraz już tylko wspomina jak to było kiedyś.

użytkownik usunięty
Maciors

a mi się 100 razy bardziej podobają te nowe odcinki (stare też fajne, ale nie aż tak bardzo)

ocenił(a) serial na 10

To powiedz mi tylko, co Cię śmieszy w nowych odcinkach ?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
SLUFANPMI

Jak dla mnie najlepszy jest 1 sezon. Cieszę się że Walduś wróci do Kiepskich. Szkoda że Babki i Boryska nie będzie (bo niestety już zmarli).

ocenił(a) serial na 9
Kamilos1992

Myślisz, że jak będzie tam Walduś to będzie lepszy scenariusz czy cieszysz się, że po prostu go zobaczysz?