6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113075
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

drodzu userzy manifest ten dotyczy mojej (i nie tylko) pogardy w stosunku to niejakiego manninga ej kej ej magistra.prosze o wpisy dotyczace jego osoby i uswiadomienia mu jak bardzo jest nie chciany na tym forum/portalu.chcialbym zeby ten temat chociaz w minimalnym stopniu wplynal na zbyt wysokie mniemanie o sobie manninga.

tak wiece pomozecie?!

do manninga; szkoda ze do tego juz doszlo ale nie moge patrzec na to co wyrabiasz na tym forum i juz nie mowie o prowokacji czy trolllingu bo najgorsze jest to ze ty mowisz to wszystko na powaznie...

ocenił(a) serial na 7
sanczopansa

Jestem za, co za dużo to nie zdrowo.

użytkownik usunięty
Tortuga033

Ja też na pohybel z kanalią

sanczopansa

jeśli "nie możesz patrzeć", to zamknij oczy, a najlepiej opuść lokal.

dwa - to nie jest twoje forum. dopiero, kiedy sobie jakieś założysz, to będziesz sobie na nim ustalał zasady.

a twoje manify, płacze, wrzaski i obelgi wskazują tylko na twoją śmieszność. jakbyś tyle energii wkładał w rzeczową polemikę, to może - po miesiącu nagabywań - wreszcie byś spłodził choć jeden lichy argument za swoimi tezami, że 'kiedyś było super, a dziś jest dno".

dziecinny jesteś. tak jak i twoi koledzy. w piaskownicy wam się bawić, a nie po forach bobki zostawiać.

użytkownik usunięty
manning

idz oglądaj sobie nowe odcinki i spieprzaj stąd bucu jeden nie rozumiesz,że ludzie lubią śmiać się z głupich żartów włatcy much też powiesz,że to ambitny serial tak jak south park czy simpsonowie no to ci współczuje idz do lekarza

Kiepscy nigdy nie byli serialem "głupich żartów", co najwyżej czasami takowe się w nich pojawiały. tym bardziej nie są "serialem głupich żartów" dzisiaj.

ty po prostu wymagasz od zebry, zeby była hieną. zrozum, chłopcze, ze to jest niemożliwe. pogódź się z tym. a jak już się pogodzisz, to sobie stąd będziesz mógł spokojnie pójść.

ocenił(a) serial na 5
manning

lepiej oddaj glos na siebie i spierd@laj w podskokach do biblioteki czy gdzie tam spedzasz samotnie piatkowe wieczory.