6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Zamiast tego już lepiej obejrzęć 13 posterunek jest owiele śmieszniejszy od tych głupków. I tu przynajmniej nie piją piwa czy wódki w każdym odcinku.A jeśli już to tylko wódke i potem fajnie się wygłupiają.Polecam 13 posterunek.

użytkownik usunięty
stefan_360

skoro serial jest satyrą na polskie społeczeństwo, to jak sobie wyobrażasz go bez wódki? nie rozumiem.

A ja lubie Kiepskich:D

ocenił(a) serial na 5
stefan_360

w Posterunku wiele razy sie leje wódka,szczególnie u Stępnia

stefan_360

10-12 serie odradzam.

ocenił(a) serial na 10
RafX

Świat według Kiepskich to najlepszy serial jaki powstał w historii telewizji, a 13 posterunek to wielkie gówno.

ocenił(a) serial na 10
RafX

Dokładnie, również odradzam zabieranie się za te serie, to co oni teraz z tym robią to jedno wielkie nieporozumienie. Teraz to nie jest satyra Polaków, sytuacji życiowych tylko po prostu syf zwykły, nie wiem scenarzystów zmienili czy co.

kubafilmoogladacz

W pierwszych seriach byli różni scenarzyści, a tera Sobiszewcy i ekhem pan regiseur...

użytkownik usunięty
RafX

Gwoli ścisłości. Aleksander Sobiszewski jest scenarzystą "Kiepskich" od samego początku - ma na koncie ponad 300 współtworzonych oraz własnych scenariuszy. Pan "regiseur" Patrick Yoka dołączył do scenarzystów od 39 odcinka bodaj. Ma na koncie ponad 250 własnych oraz współtworzonych scenariuszy.

A teraz mają gdzieś...

ocenił(a) serial na 10
RafX

" Świat według Kiepskich to najlepszy serial jaki powstał w historii telewizji, a 13 posterunek to wielkie gówno. "
- Mariola_Kiepska

Co do 1 części jak najbardziej się zgadzam, natomiast "13. posterunek" to nie jest aż tak bardzo zły serial, aczkolwiek gorszy od ŚWK [ jak dla mnie :) ] =]