6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113072
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Ale i tak to już ni to, co kiedyś.

mikolajswiety1

a musisz specjalnie zakładac nowy topic, zeby ta mądrością niesłychaną się podzielić ze światem, który wstrzymał oddech czekając na twoje urbi et orbi ?

ocenił(a) serial na 10
manning

Mam cię ch...u. A nie mogłem złapać cwela. Daj swój adres, to zrobię z tobą porządek. Wszyscy mają cię już dość. Wpadnę do ciebie, skuję ci ry j, potem zwiążę, spuszczę majty i przywiążę do latarni w dzielnicy gejowskiej. Tam będziesz mógł przyjmować ciągle w zad i ryj. Tak, jak lubisz, o czym co niektórzy już wiedzą. Ze ty jeszcze możesz tymi ustami jeść. JA bym zrobił sobie na twoim miejscu przeszczep twarzy. Chociaż na 100% mógłbyś być moim synem, a wykształcenie masz co najwyżej podstawowe, nie urażający zwykłych normalnych ludzi. Dawaj więc namiary i robimy z tobą porządek. Dość niszczenia forum i tego wspaniałego serialu!

użytkownik usunięty
mikolajswiety1

Widzę, że nie tylko ja dziś wpadłem rano i tu trwa ,,ożywiona dyskusja". Nie wiem, jak wy możecie zniżać się do poziomu tego manninga. Ignorujcie go, tak samo jak jego nowe wcielenia bądź mu podobnych, których niestety w tym schodzącym na psy kraju jest coraz więcej, typu anonimowyosobnik, blanco bądź metyl.