Nowe odcinki to katastrofa. Serial schodzi na psy. Moja ocena też schodzi.
Nawet Ferdek już nie taki. Zauważyliście? Kiedyś miał pomysły, był wesoły, żartował z Waldkiem. Teraz robi wiecznie obrażoną, nadąsaną minę. Tak jakby Grabowski grał już tylko dla kasy i chciał, aby widzowie wiedzieli.
Tak, pisałam już tutaj że Ferdek z sympatycznego,wesołego,optymistycznego i pomysłowego pijaczka,stał się smutnym, zgryźliwym dziadem, bez życia.
waldeck ! "Co ty tu za pierdoły opowiadasz leć na bazar po torby z gaciami bo jak nie to zobaczysz :D
Dobra teraz na poważnie mylisz się serial nadal utrzymuje poziom bardzo dobrej komedii
zgadzam się w 100% nowe odcinki to katastrofa stary serial oceniłbym 8/10 teraz niestety wystawiam 3/10 to jest żenada nie komedia jeśli chcecie czuć się zażenowani to nie znajdziecie nic lepszego jak nowe odcinki kiepskich
Ja nie widzę żeby Waldeck gdzieś napisał że nadal ogląda Kiepskich. Mógł obejrzeć parę nowych odcinków i pożegnać się z serialem,a teraz po prostu ocenia to zobaczył.
Napisał,że serial schodzi na psy i jego ocena w związku tym też więc chyba wydaje mi się,że ogląda swoją drogą jak czegoś nie lubię to nie oglądam i nie komentuję jak ludzie Chudego pierwszy sezon był klapą więc nie oglądam drugiego proste więc mógł nie zakładać nowego tematu tylko podczepić się pod stary co prawda nowe odcinki to nie to samo,ale mnie nadal śmieszą więc oglądam i nie narzekam
Obejrzałem kilka i zniżyłem ocenę.
PawelG1, przypominasz mi moją matkę - czego nie powiem ona zawsze dostrzeże tam ukryty sens ( najczęściej nieobecny)
Całkowicie się zgadzam!
Nawet powrót Waldusia nic nie dał...kiedyś to szło się uśmiać przy tym serialu a teraz można o tym pomarzyć. Naciągane teksty, nijaka fabuła, nic się nie dzieje, czyli ogólnie jedna wielka kicha! Moim zdaniem powinni zakończyć Kiepskich bo jak ktoś tutaj kiedyś wspomniał, że byśmy nawet nie wiedzieli kiedy mamy się śmiać gdyby nie śmiechy w tle...